Logo jaguar mobile

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ (AFTERSALES)

Υπηρεσίες μετά την πώληση (Aftersales)

Η σωστή επιλογή για τις επιχειρήσεις

Οι βραβευμένοι επίσημοι έμποροι λιανικής της Jaguar, που τερμάτισαν για δεύτερη χρονιά στην πρώτη θέση της έρευνας ικανοποίησης πελατών 2014/15 του What Car? και της J.D. Power, κατανοούν ότι τα επίπεδα του εφησυχασμού πρέπει να βρίσκονται στο ελάχιστο και διατηρούν συνεχώς τα υψηλά επίπεδα της ασφάλειας, των επιδόσεων και της αποδοτικότητας της Jaguar, μέσα από σχολαστική φροντίδα και προσοχή.

Δουλειά τους είναι να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη κίνηση, της δικής σας δουλειάς.

Τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών

Πηγαίνετε τη Jaguar σας σε έναν από τους επίσημους εμπόρους και επισκευαστές μας και να είστε βέβαιος ότι οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση, θα εκτελεστεί από το εξειδικευμένο, εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Jaguar, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά και κάνοντας χρήση μόνον των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά καλύπτονται από την εγγύηση ανταλλακτικών διάρκειας 24 μηνών, έτσι ώστε αν κάτι χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση εντός της προθεσμίας αυτής, να γίνει δωρεάν.

Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Jaguar χρησιμοποιούν μόνον γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας της Jaguar, για επιπρόσθετη εξασφάλιση.

Παράδοση/παραλαβής οχήματος αντικατάστασης

Το δίκτυο επίσημων εμπόρων και επισκευαστών της Jaguar διαθέτει μια σειρά οχημάτων αντικατάστασης, ώστε να μειωθεί η αναστάτωση των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Οι επίσημοι έμποροι μπορούν να κανονίσουν να παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας από το σπίτι ή το γραφείο σας, ή, εναλλακτικά, να σας παρέχουν ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης*.

*Η υπηρεσία οχήματος αντικατάστασης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τις κρατήσεις, επικοινωνήστε με τον επίσημο έμπορο για περισσότερες πληροφορίες.

Online ιστορικό συντήρησης

Για όλα τα νέα οχήματα που κατασκευάστηκαν από την 1η Ιουλίου 2013 και μετά, το ιστορικό συντήρησης της Jaguar θα αποθηκεύεται σε ασφαλή βάση δεδομένων. Τα αρχεία σας είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω μιας απλής επικοινωνίας με οποιαδήποτε εξουσιοδοτημένο έμπορο της Jaguar, που θα είναι σε θέση να σας δώσει μια εκτύπωση ή ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο.

Έχοντας πρόσβαση στο ιστορικό των εταιρικών σας οχημάτων, εσείς ή ο υπεύθυνος στόλου σας μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δεν ξεχάσθηκε ή επαναλήφθηκε κάποιο service, να ελέγχετε πότε είναι ο επόμενος προγραμματισμένος έλεγχος, καθώς επίσης και να έχετε πρόσβαση στις παρελθούσες εργασίες που ολοκληρώθηκαν, εάν χρειαστεί κάτι επιπλέον στο πλαίσιο της εγγύησης.

Τριετής εγγύηση

Όλες οι καινούργιες Jaguar, καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση τριών ετών. Εάν οτιδήποτε χρειαστεί αντικατάσταση εξαιτίας κατασκευαστικού ελαττώματος, οι εργασίες θα εκτελεστούν από έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Jaguar, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Jaguar, χωρίς την παραμικρή χρέωση.

24ωρη Οδική βοήθεια

Κάθε Jaguar που καλύπτεται από εγγύηση διαθέτει επίσης 24ωρη οδική βοήθεια, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Αξεσουάρ για Επιχειρήσεις

Η Jaguar προσφέρει στους οδηγούς εταιρικών αυτοκινήτων, μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ, όπως:
Δίχτυ χώρου αποσκευών: συγκρατεί τσάντες, χάρτες και δέματα συγκεντρωμένα, σε ένα μέρος.
Ευέλικτο σύστημα συγκράτησης αποσκευών: διατηρεί το χώρο αποσκευών τακτοποιημένο, διατηρώντας αποσκευές και άλλα αντικείμενα, ασφαλή.
Κρεμάστρα: τοποθετείται με απλό τρόπο στο προσκέφαλο, σε φινίρισμα χρωμίου, βοηθά να διατηρείτε τα ρούχα σας ατσαλάκωτα.
Λασπωτήρες: κολακεύουν τη σχεδιαστική γραμμή των Jaguar, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το πλαϊνό του αμαξώματος από τη βρωμιά και τα χτυπήματα από πετραδάκια.