Logo jaguar mobile

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εναρμονισμένη με τη φύση της ως σπορ αυτοκινήτου, η προηγμένη τεχνολογία της F-TYPE εξασφαλίζει μια αίσθηση ασφάλειας, διαρκούς δικτύωσης και συνεχούς ψυχαγωγίας.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ μικτή mpg (l/100km)

Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία
Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και συστήματα ήχου κατασκευασμένα με ακρίβεια, η F-TYPE συνδέει, ενημερώνει και ψυχαγωγεί με μοναδικό στυλ.

Δημιουργήστε τη δική σας F-TYPE

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η αλληλεπίδρασή σας με το σύστημα διασκέδασης και ψυχαγωγίας InControl πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών της F-TYPE. Αυτό σάς δίνει άμεσο έλεγχο των συστημάτων πλοήγησης, ήχου, κλιματισμού, του τηλεφώνου σας, καθώς και πολλών πρόσθετων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένων των βοηθημάτων στάθμευσης και του συστήματος διαμορφούμενης δυναμικής.

INCONTROL

INCONTROL

Η ζωή σας είναι δικτυωμένη, το ίδιο και η F-TYPE σας. Η ολοκαίνουρια σουίτα InControl της Jaguar προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες για τη σύνδεση τη δική σας και του αυτοκινήτου σας με τον έξω κόσμο.

INCONTROL REMOTE

INCONTROL REMOTE

Το σύστημα της Jaguar InControl Remote περιλαμβάνει τη δυνατότητα κλήσης SOS έκτακτης ανάγκης, η οποία φέρνει αυτόματα τις σχετικές υπηρεσίες στην ακριβή σας τοποθεσία σε περίπτωση κάποιας κρίσιμης κατάστασης.

Η κλήση βλάβης παρέχει, επίσης, βελτιστοποιημένη υποβοήθηση Jaguar για τη μετάδοση της τοποθεσίας σας και των διαγνωστικών στοιχείων για το αυτοκίνητό σας, προκειμένου να επιτευχθεί ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων στη διαδρομή σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL REMOTE

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL REMOTE

Η εφαρμογή InControl Remote σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την F-TYPE σας, καθώς και να αλληλεπιδράτε μαζί της από το smartphone σας. Σας δίνει σημαντικές πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για το αυτοκίνητό σας, όπως είναι η τοποθεσία του ή η ύπαρξη ξεκλείδωτων θυρών ή ανοικτών παραθύρων. Η εφαρμογή μπορεί, επίσης, να εκκινεί τον κινητήρα ή να ρυθμίζει τον κλιματισμό, να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο, να εντοπίζει την F-TYPE σας σε ένα χάρτη ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ηχητικού και οπτικού σήματος.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

Με το InControl Secure μένετε ήσυχοι, καθώς ανιχνεύει όποια μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση της F-TYPE σας. Η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει μέσω του smartphone σας, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο ασφαλείας θα είναι σε επαφή με τις αρχές για τον εντοπισμό του οχήματος.

*Η τεχνολογία InControl Secure είναι ένα προαιρετικό χαρακτηριστικό, το οποίο παρέχει παρακολούθηση κλεμμένου αυτοκινήτου και ειδοποιήσεις μέσω του smartphone σας και του τηλεφωνικού κέντρου ασφαλείας. Διατίθεται με πρόσθετο κόστος συνδρομής κατά την περίοδο της εγγύησης. Μετά το πέρας της περιόδου εγγύησης, ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις συνδρομής. Απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για να ελέγξετε την τοπική διαθεσιμότητα και τις παραλλαγές.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ INCONTROL

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ INCONTROL

Οι εφαρμογές InControl συνδέουν το smartphone σας με την οθόνη αφής στο όχημά σας, κάτι που εξασφαλίζει την ασφαλή σύνδεση με το smartphone σας, ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο. Οι εφαρμογές InControl σάς επιτρέπουν να ελέγχετε συμβατές εφαρμογές στην οθόνη αφής σας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και άνετη χρήση των εφαρμογών που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη χρήση εντός του οχήματος σας.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ

Οι οδηγίες πλοήγησης καθιστούν εύκολο το σχεδιασμό και την ακολούθηση μιας διαδρομής, χάρη στην αναλυτική φωνητική καθοδήγηση και την ορατότητα των διασταυρώσεων. Η μέθοδος εντοπισμού «dead reckoning» μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια το όχημά σας, ακόμη και όταν δεν είναι δυνατή η λήψη σήματος GPS - ιδανικό για αστικά κέντρα ή για την οδήγηση μέσα σε σήραγγες.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Η F-TYPE προσφέρει τη δυνατότητα ενός ψηφιακού ραδιοφωνικού δέκτη DAB υψηλής ευκρίνειας για οξύ ήχο και καθαρή λήψη.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τρία κορυφαία συστήματα ήχου ζωντανεύουν το πιλοτήριο με απίστευτο, πλούσιο ήχο. Το κορυφαίο σύστημα ήχου Jaguar φέρνει βάθος και δύναμη στην ψυχαγωγία εντός του αυτοκινήτου με 6 ηχεία, 180W και 8 κανάλια. Δύο συστήματα υψηλότερων προδιαγραφών σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους βρετανούς εμπειρογνώμονες ήχου της Meridian™ ειδικά για την F-TYPE.

ΣΥΣΤΗΜΑ PEDESTRIAN CONTACT SENSING

ΣΥΣΤΗΜΑ PEDESTRIAN CONTACT SENSING

Ενισχύστε την προστασία των ανθρώπων εκτός του αυτοκινήτου σας, όπως και εκείνων στο εσωτερικό. Αν το αυτοκίνητο έλθει σε επαφή με έναν πεζό, το καινοτόμο σύστημά μας Pedestrian Contact Sensing έχει σχεδιαστεί για να σηκώνει αυτόματα το καπό, ώστε να περιορίζει το δυνητικό αντίκτυπο.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STOP/START

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STOP/START

Οι κινητήρες όλων των F-TYPE διατίθενται με έξυπνο σύστημα Stop/Start. Το σύστημα διακόπτει τη λειτουργία του κινητήρα όταν είστε σε πλήρη ακινησία και την εκκινεί εκ νέου, αμέσως μόλις χρειαστεί. Αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της οδήγησης στην πόλη.