Logo jaguar mobile

Εσωτερικό

Στην F-TYPE, εσείς και το αυτοκίνητό σας γίνεστε ένα. Κάθε πτυχή της διαμόρφωσής της 1+1 έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία δεσμών. Τυλίγεται γύρω σας, πηγαίνοντας την οδηγική εμπειρία σας σε άφταστα ύψη.

Το εσωτερικό της F-TYPE αποπνέει ένα συνδυασμό λειτουργικής εργονομίας και σπορ αισθητικής, χάρη στην ακριβή σχεδίαση του πιλοτηρίου της, τα απλά της χειριστήρια και τα ευκρινή της όργανα. Έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον οδηγό και, με μια ευρεία επιλογή εσωτερικών χρωμάτων και υφών, αποτελεί μια ευκαιρία για ατομική έκφραση.

Δημιουργήστε τη δική σας F-TYPE Θέλω να ενημερώνομαι
ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Τα όργανα είναι απλά, ευκρινή και εύληπτα. Περιλαμβάνουν δύο μεγάλα αναλογικά καντράν, στοιχείο απαραίτητο σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Η σχεδίαση του τιμονιού τριών ακτίνων ενσωματώνει βασικές λειτουργίες για την ευκολία του ελέγχου. Στα αυτόματα μοντέλα, μοχλοί τοποθετημένοι πίσω από το τιμόνι σάς επιτρέπουν να επιλέξετε διαδοχικές ταχύτητες με τα δάχτυλά σας, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Η F-TYPE ξεκινά με την πεμπτουσία του βρετανικού χαρακτήρα της Jaguar, αλλά η μοναδική προσωπικότητά της εξαρτάται από εσάς. Οι επιλογές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν το αυτοκίνητο που θα αγαπήσετε. Διαμορφώστε το εσωτερικό στο προσωπικό σας στυλ, επιλέγοντας από μια ποικιλία θέσεων, υφών και συνδυασμών χρωμάτων. Με την εξαιρετική γκάμα επιλογών, στιλιστικών πακέτων και αξεσουάρ της Jaguar, η F-TYPE σας γίνεται πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας: το ιδανικό για εσάς σπορ αυτοκίνητο, η τέλεια F-TYPE σας.

Δημιουργήστε τη δική σας F-TYPE
Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι γενναιόδωροι αποθηκευτικοί χώροι της F-TYPE Coupé φτάνουν συνολικά τα 408 λίτρα και μπορούν να φιλοξενήσουν ένα πλήρες σύνολο αποσκευών ή έως και δύο σετ μπαστουνιών του γκολφ.

ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Για ακόμα πιο ήσυχη οδήγηση με ανοιχτή οροφή, ο θόρυβος του ανέμου μειώνεται με αυτόν τον ανεμοθραύστη που βρίσκεται μεταξύ των προστατευτικών μπαρών για την περίπτωση ανατροπής.

ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ

ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ

Ο σχεδιασμός του πιλοτηρίου παρέχει ορατότητα με ελάχιστους περισπασμούς. Τίποτα δεν θα πρέπει να εμποδίζει την ορατότητα του δρόμου μπροστά σας. Το ενεργό σύστημα κεντρικών αεραγωγών μέρος του προηγμένου συστήματος ελέγχου του κλιματισμού, κρύβει τους διπλούς κεντρικούς αεραγωγούς, οι οποίοι αναδύονται αυτόματα από το ταμπλό όταν χρειάζεται και υπαναχωρούν μετά τη χρήση.

ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Πατάτε το κουμπί εκκίνησης και η F-TYPE ζωντανεύει με μια πλημμύρα φωτός από τον εξοπλισμό ελέγχου της κονσόλας. Ο ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός φωτισμός, στάνταρ στις F-TYPE S, F-TYPE R και F-TYPE SVR, προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση με μια επιλογή από μπλε φωσφοριζέ, απαλό μπλε, λευκό, κοραλλί ή κόκκινο, ανάλογα με τη διάθεσή ή το στυλ σας. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Dynamic και ο φωτισμός αλλάζει δραματικά σε κόκκινο στις χειρολαβές των θυρών, την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό ενδείξεων.