Logo jaguar mobile

F-TYPE SVR COUPÉ

Με έναν ενισχυμένο κινητήρα 575PS, η F-TYPE SVR έχει σχεδιαστεί για απόλυτη ισχύ, ευχαρίστηση και επιδόσεις, με καθαρή τελική ταχύτητα τα 322 χλμ/ώρα.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

575PS

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΠΟ

0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

322 χλμ/ώρα

Από την επιλογή από ελαφριά, καινοτόμα υλικά μέχρι την προηγμένη αεροδυναμική της σχεδίαση, η SVR είναι σήμερα το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της σειράς μας F-TYPE. Ο διπλός υπερσυμπιεστής της μονάδας του κινητήρα V8 5 λίτρων εξαλείφει την οπισθέλκουσα και τη ροπή, για άμεση απόκριση σε όλες τις ταχύτητες του κινητήρα. Κρατηθείτε καλά! Θα σας πάει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα*.

*Μόνο Coupé.

Δείτε την έκδοση convertible Δημιουργήστε τη δική σας F-TYPE SVR

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΥΛ SVR

Από τα καπιτονέ καθίσματα επιδόσεων, που προσφέρουν άνεση και στήριξη, έως τα υπερσύγχρονα φινιρίσματα, που δημιουργούν μια αίσθηση συνολικής πολυτέλειας.

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Το βάρος είναι ο εχθρός των επιδόσεων. Έτσι, σχεδιάσαμε την SVR όσο πιο λεπτή γίνεται. Κάθε γραμμάριο εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Το ελαφρύ σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο και Inconel® εξοικονομεί 16 κιλά, ενώ οι εντυπωσιακές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου προσφέρουν συνολική εξοικονόμηση βάρους 13,8 κιλών. Κάθε ανασχεδιασμένη άρθρωση της πίσω ανάρτησης κόβει 0,6 κιλά, σε σύγκριση με τις συμβατικές αρθρώσεις, και τα προαιρετικά φρένα από ίνες άνθρακα και κεραμικό περιορίζουν το βάρους κατά 21k κιλά, σε σύγκριση με τις μη κεραμικές εναλλακτικές. Κάθε χιλιοστόγραμμο που εξοικονομείται δίνει στην SVR πιο γρήγορη επιτάχυνση, πιο ευέλικτη συμπεριφορά και πιο οξύ φρενάρισμα, για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία.

Εξερευνήστε τις οδηγικές επιδόσεις
ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Το αεροδυναμικό φτερό της SVR είναι αναπόσπαστο από τις βελτιωμένες επιδόσεις της, προσφέροντας τόσο μικρότερη αντίσταση όσο και υψηλότερα επίπεδα αρνητικής άντωσης (downforce). Το φτερό είναι πλατύτερο και πιο ανυψωμένο, κάτι που του επιτρέπει να δρα σε ολόκληρο το πλάτος του αυτοκινήτου. Όταν αναπτυχθεί, επιτυγχάνει μείωση συντελεστή οπισθέλκουσας αντίστασης της τάξης του 2,5% και μείωση του συντελεστή δυναμικής άνωσης της τάξης του 15%. Άλλες αεροδυναμικές βελτιώσεις διοχετεύουν τη ροή του αέρα στο χώρο του κινητήρα για βέλτιστη ψύξη και ισορροπημένη αρνητική άντωση (downforce). Οι λείοι διαχύτες -κάτω από το αμάξωμα και πίσω- μειώνουν την οπισθέλκουσα, διαχειρίζονται τη ροή του αέρα και προσφέρουν βελτιωμένη σταθερότητα.

Εξερευνήστε το εξωτερικό
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

O κινητήρας V8 5 λίτρων της SVR είναι το αποκορύφωμα της ισχύος, αναβαθμονομημένος για να προσφέρει έως και 575PS και 700nm ροπής. Το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης Intelligent Driveline Dynamics λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα ηλεκτρονικού ενεργού διαφορικού, συμβάλλοντας στην αύξηση της πρόσφυσης και της σταθερότητας. Κάτι που δίνει πλήρη έλεγχο των κορυφαίων επιδόσεων της SVR.

Εξερευνήστε την τεχνολογία των κινητήρων
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Ανακαλύψτε την απόλυτη F-TYPE. Η SVR είναι ελαφρύτερη και πιο γρήγορη, με αναδιαμορφωμένη αεροδυναμική που ενισχύει τη σταθερότητα και τεχνολογία All Wheel Drive της Jaguar που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάθε σπιθαμή έχει βελτιστοποιηθεί για τις αγωνιστικές επιδόσεις που χαρακτηρίζουν την απόλυτη Jaguar.

Παρακολουθήστε το βίντεο
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗΝ F-TYPE SVR ΣΑΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗΝ F-TYPE SVR ΣΑΣ

Κάντε την F-TYPE σας μοναδική. Επιλέξτε τα χρώματα του αμαξώματος και της οροφής, καθώς και ταιριαστούς τροχούς. Διαμορφώστε το εσωτερικό στο προσωπικό σας στυλ, επιλέγοντας τις ιδανικές για εσάς θέσεις, υφές και συνδυασμούς χρωμάτων. Και με την εξαιρετική γκάμα επιλογών, πακέτων και αξεσουάρ της Jaguar, η F-TYPE σας γίνεται πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Δημιουργήστε τη δική σας F-TYPE SVR