Logo jaguar mobile

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ XE

Η XE είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία για την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και τη συνδεσιμότητά σας.

Από την προηγμένη τεχνολογία πολυμέσων έως τα συστήματα ήχου ακριβείας και τα ευφυή βοηθήματα του οδηγού, η XE φιλοξενεί μια πληθώρα καινοτόμων και άψογα ενσωματωμένων τεχνολογιών.

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH

ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH

Το κέντρο ελέγχου της XE ονομάζεται InControl Touch. Η 8 ιντσών οθόνη αφής με διαισθητικό έλεγχο αφής και σάρωσης σάς παρέχει πλήρη έλεγχο για μια πληθώρα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του ήχου, του κλιματιστικού και της δορυφορικής πλοήγησης*.

*Προαιρετικά χαρακτηριστικά

ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH PRO

ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH PRO

Πηγαίνοντας την τεχνολογία της XE στο πιο υψηλό επίπεδο, το InControl Touch Pro* παρέχει οθόνη αφής 10,2 ιντσών με αστραπιαία απόκριση. Οι λειτουργίες του InControl Touch Pro περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα πλοήγησης πρόβλεψης**, αλληλεπίδραση φυσικού διαλόγου και 10 GB χώρο αποθήκευσης ειδικά για πολυμέσα.

*Καθως εισάγουμε συστηματικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά InControl, οι επιλογές και η διαθεσιμότητα εξαρτώνται από την αγορά
**Προαιρετικά χαρακτηριστικά

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ INCONTROL*

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ INCONTROL*

Οι εφαρμογές InControl σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από ειδικές για το αυτοκίνητο εφαρμογές smartphone στην οθόνη αφής σας. Με ένα διαρκώς διευρυνόμενο φάσμα υπηρεσιών, οι εφαρμογές InControl μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, να οργανώσετε την επόμενη συνάντησή σας και να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό

INCONTROL CONNECT & WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ*

INCONTROL CONNECT & WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ*

Πηγαίνοντας τη συνδεσιμότητα της XE σας στο επόμενο επίπεδο, το InControl Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα 3G hotspot χρησιμοποιώντας την κεραία του αυτοκινήτου σας. Επίσης, περιλαμβάνει μια πολυλειτουργική εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με την XE από το smartphone σας.

*Καθως εισάγουμε συστηματικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά InControl, οι επιλογές και η διαθεσιμότητα εξαρτώνται από την αγορά

INCONTROL PROTECT

INCONTROL PROTECT

Μείνετε ήσυχοι με την τεχνολογία InControl Protect που διαθέτει τη δυνατότητα κλήσης SOS έκτακτης ανάγκης και τη βελτιστοποιημένη βοήθεια της Jaguar. Η εφαρμογή για smartphone Remote Essentials σάς δίνει επίσης ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την XE, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε τα επίπεδα του καυσίμου σας από απόσταση, βρείτε την XE σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, καταγράψτε τις διαδρομές σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

Παρακολουθώντας την XE σας σε περίπτωση κλοπής ή οποιασδήποτε παράνομης μετακίνησης, το InControl Secure συλλέγει πληροφορίες για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την ανάκτηση του αυτοκινήτου σας το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί με τα κλειδιά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης, με τη χρήση της εφαρμογής InControl Remote.

*Η τεχνολογία InControl Secure είναι ένα προαιρετικό χαρακτηριστικό, το οποίο παρέχει παρακολούθηση κλεμμένου αυτοκινήτου και ειδοποιήσεις μέσω του smartphone σας και του τηλεφωνικού κέντρου ασφαλείας. Διατίθεται με πρόσθετο κόστος συνδρομής κατά την περίοδο της εγγύησης. Μετά το πέρας της περιόδου εγγύησης, ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις συνδρομής. Απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για να ελέγξετε την τοπική διαθεσιμότητα και τις παραλλαγές.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΔΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ*

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΔΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ*

Σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανής σύγκρουσης, η XE προειδοποιεί με ηχητικό σήμα. Ακολουθούν οπτικές προειδοποιήσεις. Εάν δεν προβείτε σε κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.

*Στάνταρ χαρακτηριστικό (ανάλογα με την αγορά)

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY*

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY*

Προβάλλοντας με ευκρίνεια βασικές πληροφορίες πάνω στο παρμπρίζ, το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display (HUD) της XE με τεχνολογία laser σάς επιτρέπει να βλέπετε την ταχύτητά σας και να λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης. Η τεχνολογία αυτή ελαχιστοποιεί το χρόνο που περνάτε κοιτάζοντας προς τα κάτω στο ταμπλό και σας βοηθά να μένετε πάντα ενήμερος για την ταχύτητα του αυτοκινήτου.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΗΧΟΣ

ΗΧΟΣ

Η XE προσφέρει μια σειρά από προηγμένα συστήματα ήχου, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ήχου Jaguar 80W με 6 ηχεία. Ή, για μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης, επιλέξτε ένα από τα προαιρετικά συστήματα ήχου Meridian, συμπεριλαμβανομένου και του νέου ψηφιακού συστήματος ήχου Surround 825W με 17 ηχεία.