Logo jaguar mobile

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι διαισθητικές τεχνολογίες της XF κάνουν κάθε διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ευχάριστη, ενώ σας κρατούν δικτυωμένο.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ μικτή mpg (l/100km)

Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία
Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

Από τα ευφυή βοηθήματα οδήγησης, όπως το σύστημα Head-Up Display με τεχνολογία λέιζερ, έως το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας InControl Touch Pro με λειτουργία pinch-to-zoom, οι καινοτόμες και άψογα ενσωματωμένες τεχνολογίες της XF ενισχύουν την οδηγική σας εμπειρία.

*Προαιρετικά χαρακτηριστικάINCONTROL

Απολαύστε το πιο προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο και μείνετε συνδεδεμένοι με την XF σας και τον κόσμο με το InControl, την οικογένεια προηγμένων τεχνολογιών της Jaguar. Οι έξυπνες λύσεις του συστήματος InControl αλληλεπιδρούν άψογα με τις προσωπικές συσκευές, τα δεδομένα και τα πολυμέσα σας, συμβάλλοντας στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των υπαρχόντων σας και της οδηγικής σας εμπειρίας.

Incontrol

ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH

ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH

Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας InControl Touch της XF InControl Touch αποτελεί έναν κόμβο συνδεσιμότητας, ελέγχου και ψυχαγωγίας. Η 8 ιντσών οθόνη αφής με διαισθητικό έλεγχο αφής και σάρωσης σάς παρέχει πλήρη έλεγχο για μια πληθώρα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του ήχου, του κλιματιστικού και της πλοήγησης.

Ενισχύοντας περαιτέρω το σύστημα InControl Touch, το προαιρετικό πακέτο InControl Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε Wi-Fi Hotspot, χρησιμοποιώντας την κεραία του αυτοκινήτου σας. Επίσης, περιλαμβάνει μια πολυλειτουργική εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με την XF από το smartphone σας*.

*Τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να είναι προαιρετικά ή να εξαρτώνται από την αγορά. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο Jaguar για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πότε αυτές οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες στην αγορά σας.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ INCONTROL TOUCH PRO

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ INCONTROL TOUCH PRO

Πηγαίνοντας την τεχνολογία της XE στο επόμενο επίπεδο, το InControl Touch Pro* παρέχει οθόνη αφής 10,2 ιντσών με γρήγορη απόκριση. Οι λειτουργίες του InControl Touch Pro περιλαμβάνουν φωνητικό έλεγχο φυσικού διαλόγου, 10 GB χώρο αποθήκευσης ειδικά για πολυμέσα, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πλοήγησης, με χάρτες 2D ή 3D, δορυφορικές προβολές και μια λειτουργία πρόβλεψης πλοήγησης.

Εκτός από όλες τις λειτουργίες InControl Connect, το προαιρετικό πακέτο InControl Connect Pro προσφέρει μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μόνο με το InControl Touch Pro. Στις αποκλειστικές λειτουργίες περιλαμβάνεται το Online Routing, το οποίο παρακολουθεί ζωντανά τις συνθήκες κυκλοφορίας, διασφαλίζοντας την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα*.

*Τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να είναι προαιρετικά ή να εξαρτώνται από την αγορά. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο Jaguar για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πότε αυτές οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες στην αγορά σας.

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα προαιρετικά πακέτα InControl Connect και InControl Connect Pro προσφέρουν Wi-Fi Hotspot, το οποίο αξιοποιεί την ισχυρή εξωτερική κεραία της XF και επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέσουν ασύρματα έως και οκτώ συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi της XF*.

*Καθως εισάγουμε συστηματικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά InControl, οι επιλογές και η διαθεσιμότητα εξαρτώνται από την αγορά.

Κατεβάστε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο
HEAD-UP DISPLAY ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER

HEAD-UP DISPLAY ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER

Εστιάστε στο δρόμο με το σύστημα Head-Up Display της XF που χρησιμοποιεί τεχνολογία λέιζερ*. Αυτό το προηγμένο σύστημα προβάλλει μια σειρά σημαντικών πληροφοριών πάνω στο παρμπρίζ. Παραμένοντας ευκρινής στο άμεσο ηλιακό φως, η καθαρή, φωτεινή εικόνα του που δημιουργείται με τεχνολογία λέιζερ προβάλλει την ταχύτητα του οχήματος, δεδομένα πλοήγησης, ειδοποιήσεις σταθεροποίησης ταχύτητας και δεδομένα του συστήματος Traffic Sign Recognition, όπου διατίθενται.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

Η υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών εικονική οθόνη ενδείξεων (Virtual Instrument Display)* της XF διαθέτει ένα ολοκαίνουριο γραφικό περιβάλλον χρήστη με προηγμένες λειτουργίες, που κάνουν την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα προκαθορισμένα θέματα οθόνης ή την πλήρη προβολή 3D Map, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

*Προαιρετικό και διαθέσιμο μόνο ως μέρος του συστήματος InControl Touch Prο.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα κορυφαία ηχοσυστήματα της XF δίνουν ζωή στη μουσική σας. Το στάνταρ ηχοσύστημα της Jaguar παρέχει ηχητικό εύρος μέσω 8 ηχείων. Για μια ακόμα πιο βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης, μπορείτε να αναβαθμίσετε σε InControl Touch Pro και να επιλέξτε ένα από τα προαιρετικά συστήματα Meridian, όπως το Digital Sound System 380W ή το νέο ψηφιακό Meridian Surround Sound System* 825W με 17 ηχεία. Όλα εξασφαλίζουν ότι, όταν εσείς και οι συνεπιβάτες σας βρίσκεστε στην XF, θα απολαμβάνετε μια πλούσια, συναρπαστική εμπειρία ήχου.

*Προαιρετικά χαρακτηριστικά.