• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Σχετικά με τη Jaguar

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CONCEPT C-X17;

%p Το Concept C-X17 είναι το πρωτότυπο σπορ crossover της Jaguar το οποίο συνδυάζει την ελκυστική σχεδίαση με την απόδοση, σήμα κατατεθέν της Jaguar, ενώ παράλληλα παρέχει όλα τα οφέλη της θέση οδήγησης ενός crossover και υψηλά επίπεδα ευελιξίας. Προβάλλει τη νέα, έξυπνη αρχιτεκτονική αλουμινίου της Jaguar, με τα μοντέλα που την υιοθετούν να είναι εξελιγμένα ώστε να διαθέτουν κορυφαία ποιότητα για την κατηγορία τους, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

%p Τον Ιανουάριο του 2015, επιβεβαιώθηκε η παραγωγή της Jaguar F‑PACE. Αυτό το νέο crossover επιδόσεων που βασίζεται στο πρωτότυπο C-X17 είναι η νεότερη παρουσία στη δυναμική και σαγηνευτική οικογένειά μας.

C-X17 ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η εξαιρετικά προηγμένη, αρθρωτή αρχιτεκτονική αλουμινίου υψηλής αντοχής του πρωτοτύπου, παρέχει την ευελιξία να δημιουργηθεί μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, χωρίς να γίνουν υποχωρήσεις στο μοναδικό χαρακτήρα, το σχεδιασμό, τη δυναμική του οχήματος, τις επιδόσεις και την πολυτέλεια, για τα οποία η Jaguar είναι γνωστή.

Η πρώτη Jaguar παραγωγής που θα βασίζεται στην ολοκαίνουρια αρχιτεκτονική θα είναι προς πώληση το 2015. Αυτό το νέο, μεσαίου μεγέθους premium, σπορ sedan, θα είναι εφοδιασμένο με ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, διαφορετικών χωρητικοτήτων και αποδόσεων, εκ των οποίων όλοι θα παράγουν εμπνευσμένη απόδοση, ενώ θα διαθέτουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα των τεχνολογιών υψηλής ενεργειακής απόδοσης χωρίς να γίνονται θυσίες στην ευκολία οδήγησης.

ΤΡΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Το πρωτότυπο C-X17 έχει αποκαλυφθεί στον κόσμο σε τρία εντυπωσιακά χρώματα: Caesium Blue, Liquid Aluminium και Liquid Gold.

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Παρουσιάστηκε αρχικά στη Φρανκφούρτη, ακολούθησαν εμφανίσεις στο Ντουμπάι και το Λος Άντζελες με το εκπληκτικό εξωτερικό σε Liquid Aluminium, ενώ μια υπερπολυτελής έκδοση του Concept C-X17 σε «Liquid Gold» έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην Κίνα.

1. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Το ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη, στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, C-X17 Concept σε Caesium Blue.

2.DUBAI - 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το ντεμπούτο στο Ντουμπάι, 6 Νοεμβρίου 2013, C-X17 Concept σε Liquid Aluminium.

3.LOS ΑΝΤΖΕΛΕΣ - 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το ντεμπούτο στο Λος Άντζελες, 19 Νοεμβρίου 2013, C-X17 Concept σε Liquid Aluminium.

4.GUANGZHOU - 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το ντεμπούτο στο Guangzhou, 20 Νοεμβρίου 2013, C-X17 Concept σε Liquid Gold με εσωτερικό σχεδιασμό και προσαρμοζόμενη τεχνολογία.

ΕΞΥΠΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό του Concept C-X17 συγκεντρώνει πρωτοποριακή, διαδραστική τεχνολογία, σε μια σύγχρονη εκδοχή με παραδοσιακά υλικά υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα με βρετανική τεχνική για αληθινή πολυτέλεια και κομψότητα. Ο φιλόξενος σχεδιασμός και η συνολική χρηστικότητα του εσωτερικού, σε συνδυασμό με την ευελιξία του, συμπεριλαμβανομένου του εκτεταμένου χώρου αποσκευών, μεταφράζονται στο ότι είναι εξίσου καλό για την οικογένεια, όσο και συναρπαστικό για τον οδηγό.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

1 ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ

Σε κανονικές συνθήκες πρόσφυσης, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης του Concept C-X17, δίνει κίνηση μόνον στους πίσω τροχούς. Πρόκειται για μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία των Sport Crossover και συμβάλλει στη διατήρηση της φημισμένης δυναμικής οδηγικής εμπειρίας της Jaguar. Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα ολισθηρότητας του οδοστρώματος ώστε να είναι προετοιμασμένο να αντιδράσει σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης, γεμίζοντας εμπιστοσύνη τον οδηγό και βελτιώνοντας την ευστάθεια του οχήματος σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

2 TORQUE VECTORING

Παρέχοντας στον οδηγό ακόμα καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένη κατευθυντικότητα στις στροφές, το σύστημα Torque Vectoring by Braking (TVbB) βοηθά το όχημα να διατηρεί την επιθυμητή του πορεία και μειώνει την πιθανότητα υπερστροφής.

3 REAR EXIT DETECTION

Φροντίζοντας όλους τους επιβάτες που θέλουν να ανοίξουν τις πόρτες, το C-X17 Concept διαθέτει στο σύστημα Rear Exit Detection. Αυτό το προηγμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας, προειδοποιεί για επερχόμενα αντικείμενα που βρίσκονται κρυμμένα σε τυφλά σημεία του οπτικού πεδίου των επιβατών.

4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Εμπνευσμένες επιδόσεις, ευελιξία στην οδήγηση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Το Concept C-X17 διατίθεται με μια γκάμα κινητήρων διαφορετικών χωρητικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της νέας οικογένειας τετρακύλινδρων συνόλων βενζίνης και πετρελαίου, υψηλής απόδοσης και οικονομίας. Το Concept C-X17 διαθέτει κορυφαία κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2, χάρη στους πολύ αποδοτικούς κινητήρες και τη νέα, έξυπνη αρχιτεκτονική αλουμινίου.