ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Για μερικούς ανθρώπους, σκοπός της ζωής δεν είναι η ενσωμάτωση στη μάζα. Είναι το να στέκεσαι ξεχωριστά από τις μάζες, αδιαφορώντας για το προφανές, παραμένοντας αυθεντικός και αποκλίνοντας από το συμβατικό μονοπάτι.

Στη Jaguar, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας δεν εφαρμόζουν απλά την εμπειρία τους στη δημιουργία αυτοκινήτων πολυτελείας. Συμμετέχουν επίσης το ένστικτο και το πάθος, μια πινελιά από την ιδιότητα να είσαι ειδικός, από πληρότητα συναισθημάτων που δεν βρίσκεις σε ένα κανονικό αυτοκίνητο.Μια Jaguar είναι διαφορετική. Είναι από ράτσα που ξεχωρίζει. Και αυτό είναι που λέμε στον κόσμο με μια παγκόσμια παρουσία σε τηλεόραση, κινηματογράφο, ψηφιακά μέσα, έντυπα μέσα και κοινωνικά δίκτυα.Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Eva Green, βραβευμένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Casino Royale και του Penny Dreadful. Παρουσιάζει ένα δυνατό αιλουροειδές jaguar που ενεδρεύει. Και συμμετέχουν ορισμένα πολύ ειδικά αυτοκίνητα: η βραβευμένη οικογένεια PACE των SUV, με το πλήρως ηλεκτρικό I‑PACE να κλωτσάει πράγματα στο φιλμ λανσαρίσματος «Ηλεκτρική καταιγίδα» που προβάλλεται από σήμερα.Το Wired περιέγραψε το I‑PACE ως «παράγοντα που άλλαξε το παιχνίδι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.» Το Top Gear είπε «Η Jaguar πατάει γενναία το γκάζι προς το άγνωστο – και το πετυχαίνει.»Άλλες ταινίες παρουσιάζουν το Crossover της χρονιάς του Top Gear, το SUV μικρών διαστάσεων E‑PACE, και το πρώην Παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς, το SUV επιδόσεων F‑PACE, σε ένα σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Thure Lindhardt, αστέρι της δραματικής τηλεοπτικής σειράς «The Bridge».«ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ JAGUAR. ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ EVA ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΙΡΜΑ.»FIONA PARGETER

Διευθύντρια εμπειρίας πελατών

asdasd
yt:GmPzHmamgtM
«Είναι απλά ηλεκτρισμός. Δεν είναι κάτι που να το φοβόμαστε.»
yt:X7bhCjUWW1M
Υπάρχουν εκείνοι που ακολουθούν το πλήθος. Και υπάρχουν εκείνοι που ακολουθούν τα ένστικτά τους.

Όλες οι ταινίες συνοδεύονται από εντυπωσιακή μουσική επένδυση από τον βραβευμένο Βρετανό καλλιτέχνη του Grime, Skepta.

Συζητώντας γιατί η συνεργασία φαινόταν τόσο λογική, η Eva Green δήλωσε, «Όποτε σκέφτομαι την Jaguar, σκέφτομαι τη δύναμη και την κομψότητα του ζώου. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι τόσο ασυμβίβαστα όμορφα και δυνατά, όπως και το αιλουροειδές της συντροφιάς μου.»

Η Διευθύντρια εμπειρίας πελατών της Jaguar Land Rover, Fiona Pargeter, σχολιάζει, «Οι ταινίες αυτές υπογραμμίζουν τη μοναδική παρουσία ενός αυτοκινήτου Jaguar. Το γεμάτο αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητο πνεύμα της Eva ταιριάζει τέλεια στη φίρμα.»

Ο Brian Fraser, Προϊστάμενος δημιουργικού του Spark44 δήλωσε, «Η κεντρική ιδέα είναι ότι οι Jaguar είναι διαφορετικές και ότι οι άνθρωποι της Jaguar είναι διαφορετικοί. Δεν ακολουθούν το κοπάδι.»

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από το Spark44, το γραφείο δημιουργικού της Jaguar Land Rover. Τις ταινίες σκηνοθέτησαν ο Chris Palmer μέσω του Gorgeous, με φωτογράφηση στιγμιοτύπων από τον Gary Bryan.ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ
yt:qi4cR8jT03Q
Η Eva Green μιλά για τον ατομικισμό, τα αυτοκίνητα και τις αγριόγατες.
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
F-PACE- ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ SUV ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
Το SUV της Jaguar ανοίγει νέους δρόμους και στον πρακτικό και στον στιλιστικό τομέα. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί που συνέλαβαν την F‑PACE περιγράφουν την έμπνευσή τους.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ JAGUAR ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ
Οι πιο όμορφοι δρόμοι της Ουαλίας ήταν το τέλειο περιβάλλον για το test drive των πέντε αυτοκινήτων που αποτελούν την γκάμα των αυτοκινήτων με κίνηση σε όλους του τροχούς- XJ, XF, F‑TYPE, XE και F‑PACE.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕΝΤΑΝ ΤΗΣ JAGUAR
Η Jaguar παρουσιάζει μια στενά δεμένη οικογένεια από τρία όμορφα σεντάν που ικανοποιούν κάθε απαίτηση.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ