ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ I-PACE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΉ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε το Go I-PACE, τη νέα εφαρμογή από την Jaguar και ζήστε τη ζωή ως οδηγός I-PACE.

Όταν το I-PACE αποκαλύφθηκε ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Jaguar, σηματοδότησε ένα όραμα για ένα καθαρό, ασφαλές και βιώσιμο μέλλον για τα οχήματα της Jaguar. Με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να περιγράφεται ως «αναπόφευκτο» από τον διευθυντή σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum, δεν είναι έκπληξη που βλέπουμε όλο και περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους μας.


Για πολλούς από εμάς, η απόφαση μετάβασης σε ηλεκτρικό όχημα είναι μια μεγάλη απόφαση που απαιτεί σκέψη. Η κατανόηση για το πώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ταιριάζει στη ζωή σας είναι σημαντικός παράγοντας και ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας απόφασης. Εδώ μπαίνει το Go I-PACE.

Το Go I-PACE είναι μια έξυπνη εφαρμογή που σας βοηθάει να δείτε τη ζωή ως οδηγός του I-PACE πριν μπείτε καν πίσω από το τιμόνι.

Ενώ το I-PACE έχει μέγιστη εμβέλεια 470 km*, που σημαίνει ότι το 98 τοις εκατό των διαδρομών στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χρησιμοποιώντας μόνο ένα μέρος της φόρτισης της μπαταρίας, η αυτονομία εξαρτάται από τις διαδρομές και τις οδηγικές συνήθειες κάθε οδηγού. Αυτό ακριβώς το είδος πληροφοριών είναι που το Go I-PACE αναπτύχθηκε να αναγνωρίζει και να χρησιμοποιεί. Συγκεντρώνοντας και αναλύοντας δεδομένα καθώς κάνετε με το αυτοκίνητο τις συνηθισμένες σας διαδρομές, το Go I-PACE υπολογίζει βασικά στατιστικά στοιχεία όπως η αυτονομία των μπαταριών και τα στέλνει στη συσκευή σας, δίνοντάς σας μια σαφή εικόνα της ζωής σας ως οδηγός I-PACE.


Το Go I-PACE μπορεί, εκτός από την αυτονομία, να σας δώσει στατιστικά και για άλλα στοιχεία της ζωής με ένα EV, όπως η δυνητική εξοικονόμηση κόστους που θα μπορούσατε να κάνετε μεταβαίνοντας σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τη θέση των πλησιέστερων σημείων φόρτισης και τη συχνότητα με την οποία μπορεί να χρειάζεστε να φορτίζετε την μπαταρία σας.Το Go I-PACE λειτουργεί χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εντοπισμού θέσης της συσκευής σας για να καταγράψει τις μεμονωμένες διαδρομές. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία της, η εφαρμογή μπορεί ακόμα και να ξεχωρίσει τους διάφορους τρόπους συγκοινωνίας για να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που χρησιμοποιεί είναι σωστές.


Εάν άλλο σημαντικό στατιστικό που παρέχει το Go I-PACE χρησιμοποιώντας τα δεδομένα διαδρομών σας είναι η δυνητική εξοικονόμηση κόστους που θα μπορούσατε να έχετε εάν κάνατε τη μετάβαση σε ένα I-PACE. Ο υπολογισμός αυτός γίνεται χρησιμοποιώντας το πραγματικό κόστος καυσίμων και ενέργειας από αξιόπιστες πηγές και την τρέχουσα κατανάλωση του αυτοκινήτου σας και ως εκ τούτου είναι απολύτως εξατομικευμένος σε εσάς.
Το Go I-PACE λειτουργεί χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εντοπισμού θέσης της συσκευής σας για να καταγράψει τις μεμονωμένες διαδρομές. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία της, η εφαρμογή μπορεί ακόμα και να ξεχωρίσει τους διάφορους τρόπους συγκοινωνίας για να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που χρησιμοποιεί είναι σωστές.

Εάν άλλο σημαντικό στατιστικό που παρέχει το Go I-PACE χρησιμοποιώντας τα δεδομένα διαδρομών σας είναι η δυνητική εξοικονόμηση κόστους που θα μπορούσατε να έχετε εάν κάνατε τη μετάβαση σε ένα I-PACE. Ο υπολογισμός αυτός γίνεται χρησιμοποιώντας το πραγματικό κόστος καυσίμων και ενέργειας από αξιόπιστες πηγές και την τρέχουσα κατανάλωση του αυτοκινήτου σας και ως εκ τούτου είναι απολύτως εξατομικευμένος σε εσάς.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα σημεία φόρτισης. ο διαδραστικός χάρτης του Go I-PACE σας δίνει επίσης και τη δυνατότητα να τα αναζητήσετε είτε κατά μήκος μιας συγκεκριμένης διαδρομής ή σε μια επιλεγμένη περιοχή, για παράδειγμα κοντά στη δουλειάς σας ή το γυμναστήριό σας.

Ως μέρος της μοναδικής εικόνας που δημιούργησε το Go I-PACE χρησιμοποιώντας πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές σας, θα μπορείτε επίσης να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας που θα χρησιμοποιούσατε ανά διαδρομή και πόσες φορτίσεις θα χρειαζόταν για την κάλυψη της καταγεγραμμένης εβδομαδιαίας κατανάλωσής σας. Η έξυπνη εφαρμογή δείχνει ακόμη πόσες διαδρομές, αν υπάρχουν, μπορεί να απαιτούν να σταματήσετε και να επαναφορτίσετε στην πορεία.

Κάντε λήψη της εφαρμογής GO I-PACE


Η εφαρμογή Go I-PACE είναι έτοιμη για λήψη από τα ακόλουθα App Stores του iOS. Είναι δωρεάν και δεν απαιτείται εγγραφή.

- Ηνωμένο Βασίλειο: https://itunes.apple.com/gb/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Γερμανία: https://itunes.apple.com/de/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Ισπανία:https://itunes.apple.com/es/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Πορτογαλία: https://itunes.apple.com/pt/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Ιταλία: https://itunes.apple.com/it/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8
- Ολλανδία: https://itunes.apple.com/nl/app/go-i-pace/id1397794566?mt=8


Η εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη στο Google Play Store – και σε πολλά ακόμα App Stores του iOS – σύντομα.

*Κατανάλωση καυσίμου: Δ/Υ. Εκπομπές CO2: 0 (g/km). Αυτονομία EV: Έως 470 km. Τα στοιχεία αυτονομίας EV βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μια τυποποιημένη διαδρομή. Η αυτονομία που επετεύχθη εξαρτάται από την κατάσταση του αυτοκινήτου και της μπαταρίας, την πραγματική διαδρομή, το περιβάλλον και το στιλ οδήγησης. Τα στοιχεία της αυτονομίας EV βασίζονται στην WLTP (Παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμών ελαφρών οχημάτων), τη νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές σε επιβατικά οχήματα στην Ευρώπη. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει οχήματα με προαιρετικό εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.