ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Η δημιουργία ξεχωριστών, όμορφων αυτοκινήτων είναι ένα ταλέντο τόσο σπάνιο όσο και τα ίδια τα αυτοκίνητα. Γνωρίστε τους σχεδιαστές της Jaguar.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Μια Jaguar δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο επιδόσεων. Ακόμα και όταν είναι ακίνητη, απλά και μόνο η παρουσία της θα πρέπει να αναστατώνει την ψυχή. Με συνεχείς βραβεύσεις για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της, η ομάδα σχεδιασμού της Jaguar θεωρείται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

IAN CALLUM, RDI
Διευθυντής σχεδιασμού, Jaguar

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο προχωρημένους σχεδιαστές αυτοκινήτων του κόσμου, ο Ian ηγείται της σχεδιαστικής ομάδας της Jaguar από το 1999, ενισχύοντας τη θέση της ως δημιουργού «γρήγορων, όμορφων αυτοκινήτων». Από το πρωτότυπο C-XF έως και το ολοκαίνουργιο F‑PACE, Ο Ian έχει δημιουργήσει μια σχεδιαστική γλώσσα που είναι συνώνυμη της πολυτέλειας και των επιδόσεων.

Ο Ian έκτισε την ένδοξη καριέρα του στο Στούντιο σχεδιασμού της Ford, στο τμήμα σχεδιασμού της TWR και στο τμήμα σχεδιασμού της Aston Martin, όπου ανέπτυξε τις DB7, DB9 και Vanquish.
JULIAN THOMSON
Διευθυντής, Τμήμα εξελιγμένου σχεδιασμού

Ο Julian είναι υπεύθυνος για τη χάραξη της μελλοντικής στρατηγικής κατεύθυνσης σχεδιασμού για την Jaguar. Έχει συντελέσει σημαντικά στην αναγέννηση του σχεδιασμού στη γκάμα προϊόντων της Jaguar, περιλαμβανομένων των XK, XF, XJ, F‑TYPE και της ΧΕ που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Ο Julian ηγείται μιας ομάδας 25 μηχανικών στο τμήμα Εξελιγμένου σχεδιασμού, που εξερευνά πιθανές ιδέες για αυτοκίνητα παραγωγής έως και 10 χρόνια στο μέλλον και επιδεικνύει τα μελλοντικά θέματα σχεδιασμού και τις τεχνολογίες οχημάτων της Jaguar.
WAYNE BURGESS
Διευθυντής στούντιο παραγωγής & Έργων SVO

Ο Wayne ηγείται της ομάδας δημιουργικού σχεδιασμού που είναι υπεύθυνη για όλα τα αυτοκίνητα παραγωγής της Jaguar, περιλαμβανομένων των F‑PACE και XE που λανσαρίστηκαν πρόσφατα, καθώς και των μοντέλων XF, F‑TYPE και XJ.

Ο Wayne βρισκόταν προηγουμένως στην Aston Martin Lagonda, όπου αποσπάστηκα από το τμήμα σχεδιασμού της Jaguar από τον Ian Callum. Συνεργαζόμενος στενά με τον Ian, σχεδίασε το εξωτερικό της Aston DB9 και δημιούργησε την αρχική σχεδιαστική ιδέα για αυτό που αργότερα έγινε η Aston Vantage.
ALISTER WHELAN
Διευθυντής δημιουργικού, σχεδιασμός εσωτερικού

Καθήκον του Alister είναι να εξασφαλίζει την ηγετική σχεδιαστική θέση της Jaguar σε κάθε εσωτερικό Jaguar. Η πρώτη του δημιουργία ήταν το πρωτότυπο XKR-Coupé και συνέχισε με τον σχεδιασμό του εσωτερικού για το πρωτότυπο C‑XF καθώς και για την XF και τον σχεδιασμό του εσωτερικού για τη βραβευμένη F‑TYPE.

Ο Alister ηγήθηκε του σχεδιασμού παραγωγής της F‑TYPE Coupé, της μελέτης παραγωγής του υβριδικού supercar C‑X75, του πρωτοτύπου F‑TYPE Project 7 και πιο πρόσφατα του ολοκαίνουργιου SUV επιδόσεων F‑PACE της Jaguar.
ADAM HATTON
Διευθυντής δημιουργικού, σχεδιασμός εξωτερικού

Ο Adam ξεκίνησε στην Jaguar το 1998 με το πρώτο πρωτότυπο F‑TYPE. Αργότερα ανέπτυξε το εξωτερικό της ιδιαίτερα φημισμένης C‑XF καθώς και το εξωτερικό του πολυβραβευμένου μοντέλου παραγωγής της και του σεντάν πολυτελείας XJ.

Ενόσω ηγείται του σχεδιασμού του εξωτερικού, ο Adam έχει παίξει θεμελιώδη ρόλο στη δημιουργία των θεαματικών αναλογιών που είναι έμφυτες στην έξυπνη αρχιτεκτονική αλουμινίου της Jaguar, από την οποία δημιουργήθηκαν η συναρπαστική νέα XE, η ολοκαίνουργια XF και η δυναμική F‑PACE.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας