• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ JAGUAR

Δείτε πόσο μακριά πηγαίνουμε
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Approved Used

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ JAGUAR

Κάθε αυτοκίνητο Jaguar έχει την ίδια ζωντανή αίσθηση όπως την ημέρα που δημιουργήθηκε, είτε είναι καινούριο είτε εγκεκριμένο μεταχειρισμένο. Γι’ αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η δική σας εγκεκριμένη μεταχειρισμένη Jaguar είναι γνήσια, ανανεωμένη και τόσο ζωντανή όπως και την ημέρα που δημιουργήθηκε. Για να εξασφαλιστεί η άψογη κατάστασή της όταν φεύγει από έναν πωλητή λιανικής, δίνεται μια υπόσχεση εγκεκριμένου μεταχειρισμένου στον πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε την ηρεμία σας και βεβαιώνεστε ότι το αυτοκίνητό σας σάς παρέχει την πιο συναρπαστική οδήγηση.

ΔΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ JAGUAR

ΔΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ JAGUAR

H εγγύηση εγκεκριμένης μεταχειρισμένης Jaguar ισχύει αποκλειστικά για αυτοκίνητα κάτω των 5 ετών που έχουν καλύψει λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα τη στιγμή της αγοράς και είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ενός εξουσιοδοτημένου πωλητή λιανικής Jaguar.

Αυτή η ολοκληρωμένη κάλυψη ισοδυναμεί με εγγύηση καινούριου αυτοκινήτου. Όταν χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά Jaguar, καλύπτει επισκευές για ξαφνική και απρόσμενη μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη και την εργασία αναλαμβάνουν πάντα αποκλειστικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας. Τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των αξιώσεων που είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν, έως την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου, και η εγγύηση σας καλύπτει το ελάχιστο για δύο χρόνια. Είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ενός εξουσιοδοτημένου πωλητή λιανικής Jaguar.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ

Η οδική βοήθεια της Jaguar είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οδικής βοήθειας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για οδηγούς Jaguar έτσι ώστε να εξασφαλίσει απόλυτη ηρεμία. Το πρόγραμμα παρέχει υποστήριξη σε κάθε έκτακτη μηχανική ανάγκη, από την ακινητοποίηση λόγω βλάβης ή ατυχήματος έως τις μικρές έκτακτες ανάγκες όπως διάτρηση ελαστικού ή απώλεια κλειδιών.

Όλα τα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Jaguar καλύπτονται για όλη τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης με οδική βοήθεια για Ευρώπη και Ιρλανδία. Λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 364 ημέρες το χρόνο και περιλαμβάνει οδική βοήθεια στο σημείο που βρίσκεστε, ενοικίαση αυτοκινήτου, διευθετήσεις καθ’ οδόν, εκ νέου παράδοση του αυτοκινήτου, διαμονή και υπηρεσία διαχείρισης ατυχημάτων. Όλα περιλαμβάνονται.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 165 ΣΗΜΕΙΩΝ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 165 ΣΗΜΕΙΩΝ

Έχουμε μια λίστα ελέγχου 165 σημείων επιθεώρησης που πρέπει να τηρείται κατά γράμμα. Αυτή εγγυάται ότι το αυτοκίνητό σας είναι στην καλύτερη δυνατή ηλεκτρική και μηχανική κατάσταση και ότι το αμάξωμά του είναι σε άριστη κατάσταση. Με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, εργαλείων και διαγνωστικού εξοπλισμού, οι τεχνικοί μας διεξάγουν αυτούς τους ελέγχους με απόλυτη αυστηρότητα. Η επιθεώρηση περιλαμβάνει πάντα χρώμα, εσωτερικούς χώρους, ολοκληρωμένη προετοιμασία κινητήρα, δοκιμή δρόμου και μια τελική επιθεώρηση πριν το αυτοκίνητο εγκριθεί προσωπικά από έναν από τους τεχνικούς της Jaguar. Όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να περάσουν και τους 165 ελέγχους για να γίνουν εγκεκριμένα μεταχειρισμένα οχήματα της Jaguar.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ

Χρειάζεται ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου για να έχουμε τα επίπεδα επαγγελματισμού, δεξιοτήτων και προσοχής στη λεπτομέρεια που αναμένουμε. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της Jaguar θα αναλαμβάνουν κάθε εργασία επισκευής με συγκεκριμένα εργαλεία, διαγνωστικό εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Jaguar. Πάντα εργαζόμαστε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα και αυτός είναι ο λόγος που μόνο οι εγκεκριμένοι πωλητές λιανικής μας πρέπει να αναλαμβάνουν την εργασία.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Το ιστορικό κάθε αυτοκινήτου ελέγχεται πλήρως με κορυφαία ανεξάρτητη έρευνα αγοράς. Όλα τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από ανεξάρτητα επικυρωμένη διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση και πιστοποιημένο ιστορικό ιδιοκτησίας για να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα στο αυτοκίνητο και ότι δεν έχει κλαπεί ή καταστραφεί. Με αυτόν τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε ασφαλή οδήγηση καθώς γνωρίζετε ότι το νέο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Jaguar που αγοράζετε έχει πλήρες ιστορικό και σας δίνει αυτό ακριβώς που περιμένετε από αυτό.

ΔΟΚΙΜΗ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΟΚΙΜΗ ΔΡΟΜΟΥ

Κάθε αυτοκίνητο περνάει από μια δοκιμή δρόμου, κατά την οποία οι τεχνικοί μας επιδιώκουν να αξιολογήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων κάθε αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, αναρτήσεις, κραδασμοί, συστήματα πέδησης, απόδοση κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων και εννέα άλλες συγκεκριμένες περιοχές παρακολουθούνται για να διασφαλιστεί κορυφαία απόδοση. Εν συντομία, αυτό σημαίνει ότι η δική σας εγκεκριμένη μεταχειρισμένη Jaguar έχει την ίδια αίσθηση ζωντάνιας με μια καινούρια.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Για να διατηρηθούν τα υψηλά πρότυπα που ορίζουμε για εμάς και τους πωλητές λιανικής μας, αναλαμβάνεται τακτικά μια ανεξάρτητη επιθεώρηση της εξυπηρέτησης, των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας. Αυτή καλύπτει όλες τις πτυχές του προγράμματος εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την οπτική του πελάτη, όπως εγκαταστάσεις αλλά και τα ίδια τα αυτοκίνητα.