#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ για να βγούμε νικητές στη μάχη ενάντια στο COVID-19

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ για να βγούμε νικητές στη μάχη ενάντια στο COVID-19

Τους τελευταίους μήνες, η χώρα μας, η Ευρώπη, ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Η επιδημία του κορωνοϊού επηρεάζει άμεσα τις οικογένειες και τους φίλους μας, την κοινότητα, την εργασία και εν γένει την καθημερινότητά μας.


Η σκέψη μας, πρωταρχικά, είναι σε όλους όσοι επηρεάζονται άμεσα, ασθενούν και απειλείται η υγεία τους. Η ελπίδα και η ευγνωμοσύνη μας, είναι σε όσους αγωνίζονται για να γίνει πράξη άμεσα η ανάσχεση αυτής της επιδημίας. Τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν πέρα από κάθε όριο τον καθημερινό αγώνα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ομαλά στην καθημερινότητά μας. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαχητές αυτής της κρίσης.


Στη Jaguar Land Rover Ελλάδος εφαρμόσαμε άμεσα τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και τις εντολές των ειδικών υγείας. Σας υποδεχόμαστε στις εκθέσεις μας και τα συνεργεία αυτοκινήτων, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών και τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Τηρούμε τις αποστάσεις, χρησιμοποιούμε αντισηπτικά σε όλους τους χώρους και απολυμαίνουμε τόσο τα οχήματα test drive, όσο και τα οχήματα που προσέρχονται στο service πριν τα παραδώσουμε προς χρήση. Προτεραιότητά μας είναι τόσο η ασφάλεια των εργαζομένων μας, όσο και των πελατών μας.


Μπορείτε να κλείσετε online το επόμενο ραντεβού σας για τη συντήρηση του οχήματός σας, δηλώνοντας παράλληλα εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της δωρεάν υπηρεσίας Παραλαβής και Παράδοσης οχήματος από το χώρο σας:


online ραντεβού για το serviceΓια τους μικρούς μας φίλους, μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με ζωγραφιές που μπορούν να κατεβάσουν από εδώ


Προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα, παραμένοντας πάντα ασφαλείς.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE

Μπορείτε να κλείσετε online το ραντεβού σας για το Service, επιλέγοντας τον συνεργάτη.
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ONLINE ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ

ONLINE ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ

Ανακαλύψτε τα μοντέλα Jaguar και ενημερωθείτε για τα τελευταία προγράμματα