• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Αναπαραγωγή

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Παρέχοντας έναν πλούτο πληροφοριών και ψυχαγωγίας, το InControl είναι η σουίτα μας από προηγμένες τεχνολογίες που συνδέει τόσο εσάς όσο και το E‑PACE σας με τον έξω κόσμο.

Το InControl διαθέτει διαισθητικές και προηγμένες ενσωματωμένες τεχνολογίες ώστε να μπορούν όλοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαδρομή τους. Η οθόνη Touch Pro 10" στην καρδιά της κεντρικής κονσόλας υποστηρίζει χειρονομίες μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης και προσφέρει πλούσια οπτικοακουστική ψυχαγωγία.

Δημιουργήστε το δικό σας

TOUCH PRO

Για εμπλουτισμό της εμπειρίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το Touch Pro προσφέρει έως και 4 προσαρμόσιμες αρχικές οθόνες και γρήγορους χρόνους απόκρισης, καθώς και φωνητικό έλεγχο. Το διαδραστικό πλαϊνό τμήμα της οθόνης σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία πλαισίων απεικόνισης - έτσι ώστε η κύρια επιφάνεια της οθόνης σας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση, ενώ το πλαϊνό τμήμα της οθόνης διαθέτει χειριστήρια τηλεφώνου. Απλά σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω και προς τα κάτω για εναλλαγή μεταξύ πολλών πλαισίων απεικόνισης.

ΠΑΚΕΤΑ INCONTROL

CONNECT PRO PACK

Για περαιτέρω βελτίωση του Touch Pro, το προαιρετικό Connect Pro Pack περιλαμβάνει τα Smart Settings, ένα 4G Wi-Fi Hotspot, Pro Services και σύστημα πλοήγησης Navigation Pro. Σχεδιασμένο για τη βελτίωση της εμπειρίας σας εντός και εκτός του αυτοκινήτου, εξασφαλίζει ότι εσείς και οι συνεπιβάτες σας απολαμβάνετε τη διαδρομή, παραμένοντας δικτυωμένοι με τον έξω κόσμο.

ΠΑΚΕΤΟ SMARTPHONE

H Jaguar E‑PACE διαθέτει την τεχνολογία InControl Apps, επιτρέποντας συγκεκριμένες εφαρμογές στο Apple ή Android κινητό σας να ελέγχονται από την οθόνη αφής της E‑PACE σας, συμπεριλαμβανομένου των επαφών σας, του ημερολογίου και της αναπαραγωγής μουσικής. Απλώς συνδέστε το κινητό σας με ένα καλώδιο USB.

REMOTE

Η υπηρεσία Remote παρέχει πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας και σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με αυτό από απόσταση. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη λειτουργία Optimised Assistance, η οποία μεταδίδει τα δεδομένα της θέσης σας και διαγνωστικά στοιχεία σε περίπτωση βλάβης, ενώ πραγματοποιεί και κλήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εφαρμογή Jaguar InControl Remote σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τη στάθμη καυσίμου απομακρυσμένα, ακόμη και να βρείτε το όχημά σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης.

SECURE TRACKER*

Αν κάποιος διαρρήξει το αυτοκίνητό σας ή το μετακινήσει παράνομα, το προαιρετικό Secure Tracker ειδοποιεί αυτόματα εσάς και το κέντρο παρακολούθησης, βοηθώντας στον εντοπισμό και την ανάκτηση του οχήματος το συντομότερο δυνατό. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί με τα κλειδιά, μπορείτε να ειδοποιήσετε το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Secure Tracker.
 
*Διατίθεται μόνο με την εφαρμογή Remote.

Αναπαραγωγή
Play

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display (HUD) προβάλει σημαντικά δεδομένα του οχήματος στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις εντολές και τις πληροφορίες του οδηγού με ευκολία.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

Το E‑PACE διαθέτει μια προαιρετική διαδραστική οθόνη υψηλής ευκρίνειας 12.3" για τον οδηγό, η οποία διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε πάντοτε ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασύνδεση. Το σύστημα μπορεί να λαμβάνει και να προβάλλει πληροφορίες οδήγησης, ψυχαγωγία και δεδομένα ενεργητικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων πλοήγησης, τηλεφώνου και μέσων ενημέρωσης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ MERIDIAN™

Ζωντανέψτε τη μουσική σας με δύο ηχοσυστήματα της Meridian, τους Βρετανούς ειδικούς του ήχου. Το εξαιρετικό Meridian Surround Sound System με τεχνολογία Trifield™ αποδίδει όλη την πληρότητα και την καθαρότητα μιας ζωντανής ερμηνείας μέσω 15 ηχείων.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN AUDIO

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης. Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς E‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ