• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οπουδήποτε θέλετε να πάτε, ό, τι χρειάζεστε να πάρετε μαζί σας, το E‑PACE έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει εσάς και τους επιβάτες σας αβίαστα, άνετα - και το σημαντικότερο, με ασφάλεια.

Για βέλτιστη ασφάλεια, το E‑PACE έχει σχεδιαστεί ώστε να περιλαμβάνει ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών όχι μόνο για να προστατεύσει εσάς και τους επιβάτες σας, αλλά και για να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη ατυχημάτων. Πολύ περισσότερο από το άθροισμα των μερών τους, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του E‑PACE συνεργάζονται με σκοπό να κάνουν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Play

ΚΛΕΙΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ACTIVITY KEY)

Με το προαιρετικό κλειδί δραστηριοτήτων (Activity Key), μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, ενώ το κλειδί του αυτοκινήτου σας παραμένει ασφαλές στο αυτοκίνητο. Για μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να δέσετε το κλειδί δραστηριοτήτων (Activity Key) στον καρπό σας. Το βραχιολάκι είναι ανθεκτικό και πλήρως αδιάβροχο και σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε μια σειρά από δραστηριότητες. Απλώς αγγίξτε το κλειδί δραστηριοτήτων (Activity Key) στην πόρτα του χώρου αποσκευών για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο και να απενεργοποιήσετε ή να επανενεργοποιήσετε το συμβατικό μπρελόκ.
 
Το μοντέλο που βλέπετε είναι η E‑PACE First Edition. Η οθόνη 12.3" Interactive Driver Display δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το μοντέλο. Κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στην χώρα που βρίσκεστε. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε ένα επίσημο συνεργάτη μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εξερευνήστε

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ*

Το σύστημα ηλεκτρικής πόρτας χώρου αποσκευών με λειτουργία ανίχνευσης κίνησης επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιεί την πόρτα του χώρου αποσκευών από το κράσπεδο, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει είτε το όχημα είτε το κλειδί-μπρελόκ. Απλά μετακινήστε το πόδι σας κάτω από μία από τις πίσω γωνίες του αυτοκινήτου και η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει ή κλείνει.
 
* Διατίθεται μόνο όταν υπάρχει εγκατεστημένο το προαιρετικό Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Keyless Entry).
 
Το μοντέλο που βλέπετε είναι η E‑PACE First Edition. Η οθόνη 12.3" Interactive Driver Display δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το μοντέλο. Κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στην χώρα που βρίσκεστε. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε ένα επίσημο συνεργάτη μας για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Μεγάλα αντικείμενα μπορούν να φιλοξενηθούν εύκολα χάρη στο μέγιστο πλάτος χώρου φόρτωσης έως και 1,3 μέτρα - ώστε να μπορείτε να χωρέσετε με ευκολία στο E‑PACE ένα ξαπλωμένο παιδικό καροτσάκι. Με χωρητικότητα έως και 441 λίτρα, μπορείτε εύκολα να χωρέσετε δύο βαλίτσες μεσαίου μεγέθους και τρεις αποσκευές «χειρός».
 
Το μοντέλο που βλέπετε είναι η E‑PACE First Edition. Η οθόνη 12.3" Interactive Driver Display δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το μοντέλο. Κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στην χώρα που βρίσκεστε. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε ένα επίσημο συνεργάτη μας για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανής σύγκρουσης, το E‑PACE προειδοποιεί με ηχητικό σήμα. Ακολουθούν οπτικές προειδοποιήσεις. Αν ο οδηγός δεν προβεί σε κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει επίσης την ανίχνευση πεζών.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύστημα υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keep Assist - LKA)

Ανιχνεύει πότε το αυτοκίνητό σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και το επαναφέρει ομαλά στην πορεία του.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού (Driver Condition Monitor)

Ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύστημα σταθεροποίησης ταχύτητας (Cruise Control) και περιοριστής ταχύτητας (Speed Limiter)

Το σύστημα Cruise control σάς επιτρέπει να διατηρείτε την τρέχουσα ταχύτητα του οχήματος χωρίς να απαιτείται συνεχής χρήση του πεντάλ του γκαζιού - συμβάλλοντας στη μείωση της κόπωσης. Ο Περιοριστής ταχύτητας σάς επιτρέπει να προκαθορίσετε μία συγκεκριμένη μέγιστη ταχύτητα την οποία δεν θα υπερβεί το όχημα.

Μπροστινό και πίσω σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

Κάνει τους ελιγμούς ευκολότερους και ασφαλέστερους - οι αισθητήρες στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα ενεργοποιούνται όταν επιλέγετε την όπισθεν. Καθώς σταθμεύετε, η οθόνη αφής και η ηχητική ειδοποίηση υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.

Σύστημα πανοραμικής κάμερας 360°*

Παρέχει εικόνα 360° από το εξωτερικό του οχήματος μέσω της οθόνης αφής, που βοηθά στους διάφορους ελιγμούς, από τη στάθμευση δίπλα στο κράσπεδο έως την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους και διασταυρώσεις.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED

Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED επιτρέπουν τη λειτουργία του Συστήματος έξυπνης υποβοήθησης μεγάλης σκάλας (IHBA) και του Συστήματος προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού (AFL). Με τη διάσπαση της μεσαίας σκάλας σε ανεπαίσθητες κατακόρυφες λωρίδες, το IHBA μεγιστοποιεί τον αριθμό των τμημάτων μεγάλης δέσμης γύρω από την κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, για απόλυτη ορατότητα, ενώ παράλληλα σκιάζει μπροστά από τα οχήματα που έρχονται από αντίθετη κατεύθυνση, ώστε να μην τυφλώνει τους οδηγούς και να διασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια. Τα κινούμενα φλας συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου που χρειάζονται οι άλλοι χρήστες του δρόμου για να αναγνωρίσουν την κατεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να κινηθείτε.

ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΠΕΖΟΥ

ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΠΕΖΟΥ

Σε περίπτωση σύγκρουσης, αισθητήρες στον προφυλακτήρα ενεργοποιούν έναν κρυμμένο αερόσακο κάτω από το καπό. Στην περίπτωση αυτή ανοίγουν το καπό και ένας εξωτερικός αερόσακος, για την προστασία πεζών ή ποδηλατών από πρόσκρουση στο παρμπρίζ.

ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) με Queue Assist

Διατηρεί το όχημά σας σε ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο. Αν το προπορευόμενο αυτοκίνητο σταματήσει τελείως, το όχημά σας θα ακινητοποιηθεί. Μόλις η κυκλοφορία ξεκινήσει, απλώς αγγίξτε το γκάζι και το Adaptive Cruise Control θα συνεχίσει να ακολουθεί το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες

Ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης.

Σύστημα υποβοήθησης τυφλού σημείου

Αν το όχημά σας εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, αυτό το σύστημα παρέχει ακριβώς υπολογισμένη ροπή διεύθυνσης - οδηγώντας το αυτοκίνητό σας μακριά από το πλησιέστερο όχημα.

Σύστημα παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος

Σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά του οχήματός σας. Το σύστημα θα σας ειδοποιήσει τόσο με ηχητικές όσο και με οπτικές προειδοποιήσεις, ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια στο οπτικό σας πεδίο.

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Park Assist)

Διευκολύνει την παράλληλη και κάθετη στάθμευση, κατευθύνοντας το όχημά σας εντός ή εκτός του χώρου στάθμευσης. Γραφικά και ειδοποιήσεις σας καθοδηγούν στους ελιγμούς. Απλώς επιλέξτε την κατάλληλη σχέση και ελέγξτε την ταχύτητα.

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης 360°

Οι αισθητήρες που βρίσκονται γύρω από το αυτοκίνητο ενεργοποιούνται αυτόματα όταν επιλέγετε την όπισθεν. Το σύστημα μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα. Καθώς σταθμεύετε, η οθόνη αφής και η ηχητικές ειδοποιήσεις υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης. Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς E‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσης.

1Περιλαμβάνεται στα πακέτα προδιαγραφών SE και HSE ή προαιρετικά. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τους προαιρετικούς ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες με λειτουργία αυτόματης μείωσης έντασης φωτισμού. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μόνο. 2Συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα προδιαγραφών S, SE και HSE ή προαιρετικά. 3Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τους προαιρετικούς ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες με λειτουργία αυτόματης μείωσης έντασης φωτισμού.

Δημιουργήστε το δικό σας