ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ I‑PACE: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Εξερευνούμε το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο δρόμου της Jaguar.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

Ανακαλύψτε πώς οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Jaguar συνδύασαν δεκαετίες εμπειρίας με τις νέες ανακαλύψεις από τη Formula E για να δημιουργήσουν το πρωτότυπο I‑PACE, μια προεπισκόπηση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου δρόμου της Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιώντας από κοινού της εμπειρίες και τη γνώση που αποκομίσαμε από τους αγώνες, κάνουμε τεράστια βήματα προς τα εμπρός για τα δικά μας αυτοκίνητα δρόμου. Η πρωτοποριακή τεχνολογία πέδησης του αγωνιστικού μας αυτοκινήτου I‑TYPE μας βοηθά να παράγουμε ακόμα περισσότερη ισχύ μπαταριών στο πρώτο μας ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Καθώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα βγαίνουν στους δρόμους, το αστικό μας ηχητικό τοπίο αλλάζει για πάντα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Ανακαλύψτε πώς τα εξελιγμένα συστήματα θερμικής διαχείρισης στο πρωτότυπο I‑PACE συμβάλλουν στην περαιτέρω αύξηση της αυτονομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΥΝ
Η αποκλειστικά ηλεκτρική πλατφόρμα του πρωτοτύπου I‑PACE έχει δώσει στους μηχανικούς μας την ευκαιρία να επικεντρώσουν στο καλύτερο δυνατό πακέτο επιδόσεων για αυτό το αυτοκίνητο εκπομπής μηδενικών ρύπων στην εξάτμιση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Το πρωτότυπο I‑PACE προσέφερε στους σχεδιαστές μας την πολυτέλεια μιας αποκλειστικά ηλεκτρικής πλατφόρμας χωρίς συμβιβασμούς από την αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΑ