ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Οι κλασικές εμπειρίες δίνουν στους λάτρεις της οδήγησης την ευκαιρία να οδηγήσουν μια ευρεία γκάμα κλασικών Jaguar σε ορισμένες πραγματικά θεαματικές και ιστορικές τοποθεσίες.

ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ JAGUAR CLASSIC
Επιλέξτε από μια επιλογή από κλασσικές εμπειρίες και αναβιώστε το παρελθόν. Τα πακέτα πλήρους ημέρας περιλαμβάνουν μια περιήγηση στο παρασκήνιο των Classic Works μας, καθώς και προσωπική εκπαίδευση στην πίστα. Μισή μέρα και 1 ώρα σε περιόδους πίστας ξεκινούν από τον ιδιωτικό χώρο δοκιμών μας και πραγματικά έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κλασικά μας αυτοκίνητα!
Κάντε κράτηση τώρα
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Πλέον διαθέτουμε την ολοκαίνουρια μονάδα μας που επιδεικνύει όλα όσα κάνει ή σημαίνει η Jaguar και είναι φυσικό να θέλουμε να τη δείξουμε. Έτσι η περιήγηση Classic Works προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στις σπάνιες Lightweight E‑type και XKSS, τον χώρο σέρβις XJ220, E-type και Reborn, καθώς και την πλήρη Classic Collection. Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική γνώση, όχι μόνο για την κληρονομιά αυτού του ιστορικού brand, αλλά και για το μέλλον του και τη διατήρησή του.
μάθετε περισσότερα
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE
Η Jaguar Classic Challenge είναι μια συναρπαστική, νέα σειρά αγώνων για εμβληματικά μοντέλα της Jaguar πριν το 1966.
Μάθετε περισσότερα
CLASSIC COLLECTION
Αγοράστε τη νέα συλλογή μας εμπνευσμένη από τον σχεδιασμό, το συναίσθημα και τον ενθουσιασμό της εμβληματικής Jaguar XKSS.
αγοράστε τώρα
JAGUAR CLASSIC

Στη Jaguar, είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση και αποκατάσταση της αυτοκινητιστικής μας κληρονομιάς έτσι ώστε οι επόμενες γενιές να την απολαμβάνουν και να την αγαπήσουν. Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση, συντήρηση και διατήρηση των Classic Jaguars και Land Rovers με σκοπό την απόλαυσή σας για τα επόμενα χρόνια, δίνοντας σε αυτά τα εντυπωσιακά οχήματα του παρελθόντος το καλύτερο δυνατό μέλλον.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αναβιώνοντας την ιστορία με τη σχολαστική ανακατασκευή συλλεκτικών classic Jaguars, συμπεριλαμβανομένης της Series 1 E‑type και δημιουργώντας νέα πρωτότυπα, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Lightweight E‑type και της θρυλικής XKSS.
Μάθετε περισσότερα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
Επανδρωμένη με εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς των ιστορικών αυτοκινήτων, αυτή η εγκατάσταση στοχεύει στην παροχή εγγυημένου αυθεντικού σέρβις, υπηρεσιών υποστήριξης αποκατάστασης και πωλήσεων για όλα τα κλασικά μοντέλα της Jaguar όσο παλιά κι αν είναι.
Μάθετε περισσότερα
GENUINE PARTS
Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά Classic Jaguar σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Genuine Parts της Jaguar είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας γνήσιων προϊόντων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για παλαιότερα οχήματα.
Μάθετε περισσότερα
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CLASSIC WORKS
Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μονάδα Jaguar Land Rover Classic Works. Με έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, στοχεύουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αποκατάστασης.
Μάθετε περισσότερα
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Κάντε κράτηση για μια εμπειρία Jaguar και ζήστε τους ρυθμούς της Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar στην περιοχή σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Jaguar
Κάντε κράτηση για ένα test drive
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας