ICE ACADEMY</br> ΣΟΥΗΔΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ
4izhgnphFCY

Στην άκρη του Σουηδικού Αρκτικού Κύκλου, η Arjeplog είναι μία περιοχή άγριας ομορφιάς με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Όπου και να κοιτάξεις, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου μία θέα επικών διαστάσεων, με τοπία γαλήνια όσο και επιβλητικά, που σου κόβουν την ανάσα περισσότερο και από τον παγωμένο αέρα.

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ

Σε μια από τις πολλές παγωμένες λίμνες της περιοχής, η Ice Academy είναι η απόλυτη ευκαιρία να ζήσετε τη συναρπαστική συγκίνηση της οδήγησης σε πάγο πίσω από το τιμόνι ολοκαίνουργιων Jaguar και Land Rover. Υπό την καθοδήγηση των ειδικών εκπαιδευτών μας, θα απογειώσετε τις οδηγικές σας ικανότητες σε εντελώς νέο επίπεδο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
yt:eHwwuKqOfe0
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΓΟ
ICE DRIVE
Διατίθεται είτε ως τριήμερο πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο είτε ως τετραήμερο πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας και αποτελεί την τέλεια εισαγωγή στην συναρπαστική τέχνη της οδήγησης σε πάγο. Σε ένα εκπληκτικό αρκτικό τοπίο, δοκιμάστε τα όριά σας στις διάφορες παγωμένες πίστες.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ICE DRIVE ADVANCED
Η εμπειρία Ice Drive Advanced που διατίθεται είτε ως τριήμερο πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο είτε ως τετραήμερο πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας, είναι σχεδιασμένη για οδηγούς που έχουν επαναλάβει το πρόγραμμα ή άτομα με προηγούμενη εμπειρία οδήγησης στον πάγο. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των οχημάτων Jaguar και Land Rover σε ακραίες συνθήκες και αποκομίστε όσο το δυνατόν περισσότερα από μία εκπαίδευση 1:1.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ICE ACADEMY

Πάρτε μια γεύση από την Ice Academy.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ
Δείτε πώς βίωσαν οι τελευταίοι ατρόμητοι επισκέπτες μας την Ice Academy εμπειρία τους με τη Jaguar.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

"Φανταστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Ζήσε τη ζωή στο έπακρο και μη σταματάς να αναζητάς νέες εμπειρίες!"


GRAHAM, UK

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
COVID-19

Τι μέτρα εφαρμόζονται λόγω COVID-19;

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε την πολιτική μας σε σχέση με τον COVID-19. Οι οδηγίες της κυβέρνησης αλλάζουν συνεχώς και παρακολουθούμε διαρκώς την κατάσταση και συμμορφωνόμαστε με τις εκάστοτε απαιτήσεις. Ενημερώνεστε τακτικά για τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας μέσω του συνδέσμου πριν από το ταξίδι σας στην Jaguar Land Rover Ice Academy.


ΓΕΝΙΚA

Ποιος διαχειρίζεται την Jaguar Land Rover Ice Academy;

Η Quintessentially Travel διαχειρίζεται την Jaguar Land Rover Ice Academy σε συνεργασία με την Jaguar Land Rover, η οποία παρέχει τα οχήματα και τους εξειδικευμένους οδηγούς Jaguar Land Rover Experience. Το πρόγραμμα οδήγησης και οι διαδρομές στον πάγο έχουν σχεδιαστεί από την Jaguar Land Rover, ενώ μία εντεταλμένη ομάδα θα βρίσκεται στο πλευρό σας, σε περίπτωση που χρειαστείτε οτιδήποτε, είτε πριν ή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας μαζί μας στη Σουηδία.

Σε ποια γλώσσα πραγματοποιούνται τα προγράμματα της Jaguar Land Rover Ice Academ;

Το πρόγραμμα παραδίδεται στα αγγλικά.

Μπορώ να συμμετάσχω στην Ice Academy χωρίς να είμαι οδηγός;

Τα προγράμματά μας είναι προσαρμοσμένα ώστε να παρέχουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Δεν μπορεί να συγκριθεί τίποτα με την οδήγηση στον πάγο γι’ αυτό προτείνουμε να εγγραφείτε ως οδηγός. Ωστόσο, κατανοούμε ότι μερικοί επισκέπτες θα θέλουν να συνοδεύσουν τους ανθρώπους τους χωρίς να επιθυμούν να συμμετάσχουν οι ίδιοι στην εμπειρία Ice Driving. Θα υπάρχει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα, αν και θα πρέπει να τονίσουμε ότι ενδέχεται να μην είναι πάντα εφικτό να οργανώσουμε μία ολόκληρη μέρα γεμάτη από δραστηριότητες. Εάν οι επισκέπτες επιθυμούν να παρακολουθούν τους ανθρώπους τους να οδηγούν στον πάγο, αυτό μπορεί να προγραμματίζεται ανάλογα με την περίπτωση, λόγω χωρητικών δυνατοτήτων και δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε.

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε ομάδα οδήγησης;

Για να προσφέρουμε μία πιο ιδιαίτερη και ελκυστική εμπειρία, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του COVID-19 έχουμε μειώσει το μέγεθος της ομάδας μας σε 20 άτομα το μέγιστο (δύο ανά όχημα). Κάθε ομάδα 20 ατόμων θα χωρίζεται σε 2 γκρουπ 10 ατόμων και κάθε γκρουπ 10 ατόμων (5 οχήματα) θα απολαμβάνει την εμπειρία σε διαφορετικές ώρες της ημέρας ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός εξαιτίας πολυπληθών ομάδων.

Πρέπει να έχω συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης;

Για να συμμετάσχετε στην εμπειρία οδήγησης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα που θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα κατά τη διάρκεια της εν λόγω δραστηριότητας, όπως χρόνια προβλήματα στην πλάτη (ή παρόμοιες καταστάσεις), ψυχικές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την οδηγική σας ικανότητα, κακή όραση που δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα οδήγησης, εγκυμοσύνη, αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα.

Τι άλλες δραστηριότητες προσφέρονται;

Υπάρχουν προαιρετικές δραστηριότητες - Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, έλκηθρο με σκυλιά, βόλτες snowmobile (με επιπλέον χρέωση) - στις οποίες μπορείτε να κάνετε προ-κράτηση κατά την εγγραφή σας στην Jaguar Land Rover Ice Academy. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές και οποιεσδήποτε άλλες προσφερόμενες δραστηριότητες, επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία Quintessentially Travel στο:

E-mail: iceacademy@quintessentially.com ή στο τηλέφωνο +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις τοπικές αργίες. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων.

ΤΙΜΗ

Πότε κλείνουν οι κρατήσεις;

Κάθε κύκλος κλείνει 30 μέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης του κύκλου.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για να μπορέσω να οδηγήσω;

Δεν απαιτείται πρόσθετη ασφάλιση οχημάτων, αλλά οι επισκέπτες θα πρέπει να αγοράσουν ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Για τις όποιες ερωτήσεις ή απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία Quintessentially Travel στο:

E-mail: iceacademy@quintessentially.com ή στο Τηλέφωνο: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις τοπικές αργίες. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή της Jaguar Land Rover Ice Academy;

Η τιμή περιλαμβάνει γενικά τα εξής:

• Όλες τις δραστηριότητες οδήγησης,
• Διαμονή σε ξενοδοχείο (σε δίκλινο δωμάτιο),
• Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο,
• Ποτά μαζί με τα γεύματα,
• Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Arvidsjaur.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές που περιλαμβάνονται στην τιμή, ανατρέξτε στην ατομική σας διαδρομή. Λάβετε υπόψη ότι επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση, αλκοόλ περιλαμβάνεται μόνο στο δείπνο σας και σε περιορισμένη ποσότητα. Περιλαμβάνονται αναψυκτικά, τσάι και καφές με όλα τα γεύματα.

Τι δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της οδηγικής εμπειρίας;

• Πτήσεις, γεύματα και ποτά που δεν προσδιορίζονται στο πρόγραμμα,
• Προαιρετικές δραστηριότητες (για παράδειγμα, Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, Husky Rides (Έλκηθρα με Σκυλιά) και Βόλτα με Snowmobile)
• Έξοδα έκδοσης θεώρησης (εφόσον υπάρχουν),
• Ταξιδιωτικές ασφάλειες,
• Και οποιεσδήποτε ρυθμίσεις πριν ή μετά το ταξίδι που αποκλίνουν από το δρομολόγιο.

ΟΔΗΓΗΣΗ

Ποιος οδηγεί;

Εσείς! Θα υπάρχει μία ομάδα εκπαιδευτών της Jaguar Land Rover Experience για να σας καθοδηγεί και να σας συμβουλεύει, αλλά εσείς είστε πίσω από το τιμόνι.

Δεν έχω οδηγήσει ποτέ όχημα στον πάγο. Μπορώ, παρόλα αυτά, να συμμετάσχω στην Jaguar Land Rover Ice Academy;

Βεβαίως - οι δραστηριότητες οδήγησης είναι σχεδιασμένες για οδηγούς όλων των δυνατοτήτων. Οι οδηγοί θα λάβουν πλήρεις ενημερώσεις και η ομάδα ειδικών Jaguar Land Rover Experience θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει συμβουλές και οδηγίες από ειδικούς στον πάγο μέσω αμφίδρομων ραδιοτηλεφωνικών συσκευών που είναι τοποθετημένες σε κάθε όχημα. Για τα Προγράμματα για προχωρημένους, συνιστάται να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία οδήγησης στον πάγο.

Τι οχήματα θα οδηγήσω;

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Συμπεριλαμβάνονται μερικά κομμάτια με Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover new Defender και ένα hot lap συνοδηγού με Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Συμπεριλαμβάνονται μερικά κομμάτια με Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover new Defender και ένα hot lap συνοδηγού με Jaguar I-PACE eTrophy

Περιστασιακά ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε τα συγκεκριμένα οχήματα, για λόγους που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας και διατηρούμε το δικαίωμα να το πράξουμε.

Τα οχήματα είναι χειροκίνητα ή αυτόματα;

Όλα τα οχήματα αυτού του προγράμματος είναι αυτόματα.

Τα οχήματα είναι αριστεροτίμονα ή δεξιοτίμονα;

Υπάρχουν οχήματα και των δύο ειδών. Οι πελάτες που δεν αισθάνονται άνετα να οδηγούν σε μια συγκεκριμένη πλευρά του οχήματος, θα πρέπει να ενημερώσουν τις ομάδες εκπαιδευτών, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής;

Η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής είναι τα 21 έτη με πλήρη άδεια οδήγησης 3 ετών ή τα 23 έτη με πλήρη άδεια οδήγησης 1 έτους, ώστε να πληρούνται τα κριτήρια οδήγησης στη δραστηριότητα Ice Lake. Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οδήγηση σε δημόσιους δρόμους (π.χ. Arctic Circle Drive επιπρόσθετα) η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής είναι τα 25 έτη με πλήρη άδεια οδήγησης 3 ετών.

Τι είδους άδεια οδήγησης χρειάζομαι;

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να διαθέτουν πλήρη και έγκυρη άδεια οδήγησης. Θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος ιστού με ένα ηλεκτρονικό έντυπο, το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε εκ των προτέρων για να επαληθεύσετε την κατάσταση της άδειάς σας.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρία (3) συνεχή χρόνια οδηγική εμπειρία σε πλήρη άδεια χωρίς σοβαρό ατύχημα ή καταδίκη τα τελευταία δύο (2) χρόνια. Ή τουλάχιστον έναν (1) συνεχή χρόνο οδηγική εμπειρία σε πλήρη άδεια χωρίς σοβαρό ατύχημα ή καταδίκη κατά το διάστημα αυτό, εάν ο οδηγός είναι ηλικίας 23 ετών και άνω. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 25 ετών, και δεν πρέπει να έχουν πάνω από 6 βαθμούς ποινής στην άδειά τους (κατά περίπτωση), ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Πρέπει να μας ενημερώσετε αν έχετε πάνω από 6 βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής σας.

Πόσα άτομα βρίσκονται σε κάθε όχημα;

Στα προγράμματα Ice Drive και Ice Drive+ θα υπάρχουν δύο άτομα ανά όχημα. Στα Προγράμματα για προχωρημένους, η εκπαίδευση θα γίνεται 1:1 με έναν από τους εκπαιδευτές της Jaguar Land Rover. Εάν ταξιδεύετε μόνοι, συμβουλευτείτε το κεφάλαιο που αναφέρεται στον COVID-19.

ΤΑΞΙΔΙ

Εάν ταξιδεύω μόνος μου θα έχω δικό μου όχημα;

Όχι. Αν ταξιδεύετε μόνος σας, θα μοιραστείτε ένα όχημα με κάποιον άλλο επισκέπτη. Θα έχετε μονόκλινο δωμάτιο καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Συμβουλευτείτε το κεφάλαιο που αναφέρεται στον COVID-19.

Επιτρέπεται να συμμετάσχουν παιδιά στην Jaguar Land Rover Ice Academy;

Η Jaguar Land Rover Ice Academy δεν είναι κατάλληλη για παιδιά για λόγους ασφαλείας και λόγω των ακραίων κλιματικών συνθηκών στον προορισμό.

Τι είδους κρεβάτια είναι διαθέσιμα;

Προσφέρουμε διπλά κρεβάτια σε όλα τα δωμάτια. Δεν διατίθενται μονόκλινα ή δύο μονά κρεβάτια.

Χρειάζομαι βίζα;

Οι περισσότερες χώρες εκτός της ΕΕ απαιτούν βίζα για ταξίδια στη Σουηδία και την ΕΕ. Επικοινωνήστε με το τοπικό προξενείο για να ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ταξιδιού. Εάν χρειάζεστε πρόσκληση για να υποβάλετε αίτηση για βίζα, ενημερώστε την διοργανώτρια εταιρεία Quintessentially Travel για να σας την παράσχει:
E-mail: iceacademy@quintessentially.com ή Τηλέφωνο: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων).

Τι νόμισμα χρησιμοποιείται στη Σουηδία;

Το τοπικό νόμισμα είναι σουηδικές κορώνες (SEK).

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εάν χρειάζομαι βοήθεια για κρατήσεις πτήσεων ή παράταση του ταξιδιού μου;

Η Quintessentially Travel, η οποία είναι συνεργάτης μας, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια και να παρατείνετε το ταξίδι σας. Ως ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που παρέχει όλες τις υπηρεσίες θα χαρεί να αναβαθμίσει με κάθε τρόπο την Ice Academy εμπειρία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της ως εξής:
E-mail: iceacademy@quintessentially.com η Τηλέφωνο: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων).

Χρειάζομαι ειδικά ρούχα;

Οι θερμοκρασίες στην περιοχή όπου θα διεξαχθεί το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να φτάσουν μέχρι και τους -30 °C ή χαμηλότερες και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κατάλληλα ζεστά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες ρούχα και παπούτσια. Δεν παρέχονται ρούχα και ως εκ τούτου συνιστούμε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα είδη:

• Σκουφί (Ζεστό Καπέλο)
• Ζεστά γάντια
• Μάλλινο κασκόλ
• Ισοθερμικά εσώρουχα (με μακριά μανίκια/μπατζάκια)
• Επενδεδυμένο μπουφάν
• Μάλλινη ζακέτα ή τζάκετ
• Μερικά ελαφριά ρούχα, που θα μπορείτε να τα φορέσετε και αυτά, εάν χρειαστεί
• Ανθεκτικά, άνετα παπούτσια (κατάλληλα για οδήγηση)
• Γυαλιά

Εάν οι επισκέπτες κλείσουν πρόσθετες δραστηριότητες (όπως, βόλτα με snowmobile ή έλκηθρο με σκυλιά), προστατευτικός ρουχισμός περιλαμβάνεται. Επικοινωνήστε με την Ομάδα της Quintessentially Travel για πλήρη ενημέρωση όταν κλείνετε τη δραστηριότητα.

Υπάρχει κώδικας ενδυμασίας για το βράδυ;

Ο κώδικας ενδυμασίας για το βράδυ είναι casual ντύσιμο.

Τι συμβαίνει εάν ο καιρός δεν είναι ιδανικός για οδήγηση σε πάγο;

Εάν ο χώρος που θα διεξαχθεί το πρόγραμμα κλείσει, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας καιρικών συνθηκών, θα διεξαχθεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα.

Επιτρέπεται να έχω φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα;

Ναι βεβαίως, λάβετε όμως υπόψη ότι η Jaguar Land Rover Ice Academy διεξάγεται στο μυστικό κέντρο δοκιμών σε πάγο της Jaguar Land Rover, το οποίο σημαίνει ότι θα ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί ως προς τη λήψη φωτογραφιών. Δεν επιτρέπονται drone.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μιλήστε με ένα μέλος της ομάδας μας στο +44&nbsp;207&nbsp;291&nbsp;5253
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες ταξιδιωτικές δραστηριότητες της Jaguar
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Δείτε και κατεβάστε το τελευταίο ενημερωτικό φυλλάδιο της Ice Academy
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Κάντε κράτηση για μία Οδηγική Εμπειρία Jaguar και οδηγήστε μία Jaguar στα όρια των δυνατοτήτων της