• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Αναπαραγωγή

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η προηγμένη τεχνολογία της F‑PACE προσφέρει μια σειρά από συστήματα που ενισχύει την οδηγική εμπειρία και συμβάλλει στην ασφάλεια όλων των επιβατών.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAGUAR

Η F-PACE διαθέτει τώρα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro στον στάνταρ εξοπλισμό. Άμεση, διαισθητική και άψογα ενσωματωμένη, η Jaguar προσφέρει λύσεις που ενισχύουν με καινοτόμο τρόπο την οδήγησή σας.

Δημιουργήστε το δικό σας
TOUCH PRO 10”

TOUCH PRO 10”

ΣΤΟΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ F-PACE

Χάρη στο υλικό και λογισμικό νέας γενιάς που διαθέτει το Touch Pro, βελτιώνονται σημαντικά η συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία της F-PACE.

 • Οθόνη αφής 10” με χειρονομίες αφής, όπως χτύπημα, σάρωση, τσίμπημα με τα δύο δάχτυλα για μεγέθυνση και προσαρμόζομενη αρχική οθόνη
 • Πίνακας οργάνων με κεντρική οθόνη TFT 5”2
 • Ηχοσύστημα Jaguar2
 • Ραδιόφωνο AM/FM, Bluetooth® και 2 συνδέσεις USB

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικά μέσα στην ίδια οθόνη αφής 10 ιντσών. Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την πλοήγηση.3

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Το σύστημα Head-up Display (HUD)6 παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας, η θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις εντολές και τις πληροφορίες του οδηγού με ευκολία.

ΗΧΟΣ MERIDIAN™

Τα ηχοσυστήματα και οι αλγόριθμοι επεξεργασίας ψηφιακού σήματος διασφαλίζουν ότι ο ρυθμός, η ένταση και ο χρόνος κάθε μουσικού κομματιού ακούγονται με ακρίβεια όπως ακριβώς ήθελε ο ερμηνευτής. Επιλέξτε το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian™7, 380W με 10 ηχεία και ένα υπογούφερ ή το σύστημα Meridian™ Surround Sound System6, 825W με 16 ηχεία και ένα υπογούφερ.

Εξερευνήστε το meridian

Η Jaguar F-PACE είναι το SUV επιδόσεων που συνδυάζει απολαυστική οδήγηση με πρακτικότητα και οικονομία. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F-PACE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

Δημιουργήστε το δικό σας

1Remote περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη των εφαρμογών InControl Apps και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
2Τα χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος και την αγορά.
3 Προαιρετικό χαρακτηριστικό, απαιτεί τοποθέτηση Navigation Pro, συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD και ηχοσύστημα MeridianTM Sound System/MeridianTM Surround Sound System.
4Το Connect Pro απαιτεί Navigation Pro. Όταν επιλέγετε το Navigation Pro, πρέπει επίσης να επιλέξετε όλα τα χαρακτηριστικά του Connect Pro. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για περισσότερες πληροφορίες. Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτάται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλη σύμβαση δεδομένων.
5 Η διαθεσιμότητα και η εφαρμογή εξαρτώνται από την αγορά. Διατίθεται μόνο στο Navigation Pro.
6 Απαιτεί παρμπρίζ για το μετριασμό της ηλιακής ακτινοβολίας (Solar Attenuating Windscreen).
7Προαιρετικό χαρακτηριστικό.