• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

F-PACE S

Η F-PACE S προβάλλει τον άψογο σπορ χαρακτήρα της στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣΣ CO2 g/km

Μόλις 171‡ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ l/100km

Από 6,5‡ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Ισχύς, προηγμένη δυναμική οδήγηση και σπορ πολυτέλεια συνδυάζονται στην F-PACE S για να δημιουργήσουν μια Jaguar με ακαταμάχητο στυλ και ουσία. Ο εσωτερικός σχεδιασμός της ενισχύει τα στοιχεία απόδοσης αυτής της Jaguar ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική προσαρμοστικότητα. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Jaguar που ενισχύουν κάθε οδήγηση ολοκληρώνουν αυτό το πολυτελές SUV επιδόσεων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Κάθε στοιχείο του εσωτερικού της F-PACE S, από την επιλογή του εσωτερικού έως το μοναδικό λογότυπο S, σας λέει ότι αυτή είναι μια F-PACE με τις επιδόσεις στο επίκεντρό της.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η F-PACE S προσφέρει μια επιλογή ανάμεσα σε δύο πανίσχυρους κινητήρες. Ο υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας βενζίνης 3.0 λίτρων αποδίδει ισχύ 380PS και ροπή 450Nm1 επιτυγχάνοντας 0-100km/h σε 5,5 δευτερόλεπτα. Ο πανίσχυρος υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας ντίζελ 3.0 λίτρων1 προσφέρει ισχύ 300PS και εξαιρετική ροπή 700Nm. Έχει ικανότητα 0-100km/h σε 6,2 δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE AND CONFIGURABLE DYNAMICS)

Το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) τροποποιεί την απόκριση της F‑PACE έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις συνθήκες και το δικό σας στυλ οδήγησης. Το σύστημα προσαρμόζει συνεχώς τους αποσβεστήρες, έτσι ώστε να παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ άνεσης και εμφάνισης, ανά πάσα στιγμή. Εμπνευσμένο από το σπορ αυτοκίνητο F‑TYPE, το σύστημα διαμορφούμενης δυναμικής Configurable Dynamics σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τη συμπεριφορά της F‑PACE ως προς την ανάρτηση, τη χαρτογράφηση του γκαζιού, τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων και την υποβοήθηση στο τιμόνι, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των οδηγικών επιδόσεών σας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΥΛ

Η F-PACE S απλά ξεχωρίζει στο δρόμο. Η εξωτερική σχεδίασή της δίνει έμφαση στις στιβαρές αναλογίες της F-PACE για να δημιουργήσει μια φόρμα που είναι από κάθε άποψη τόσο δυναμική όσο η οδήγησή της. Οι ζάντες αλουμινίου 20”, οι κόκκινες δαγκάνες φρένων και το χαρακτηριστικό λογότυπο S σάς υποδεικνύουν αναμφισβήτητα ότι αυτό είναι ένα SUV εξαιρετικής ισχύος.

Εξερευνήστε το εξωτερικό

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ S

Ανακαλύψτε περισσότερα για την S.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Προσαρμόστε την F-PACE στον τρόπο ζωής σας. Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα πρακτικών και κομψών διαθέσιμων αξεσουάρ.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* Οι εικόνες παρουσιάζουν προαιρετικό εξοπλισμό.
1 Ανάλογα με την αγορά.
2 Μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
‡Όλα τα στοιχεία είναι στόχοι του κατασκευαστή και υπόκεινται σε τελική επιβεβαίωση πριν από την παραγωγή. Να θυμάστε ότι τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και CO2 μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τα χαμηλότερα νούμερα δεν είναι δυνατό να επιτευχθούν με τις ζάντες του βασικού εξοπλισμού.