• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εναρμονισμένη με τη φύση της ως σπορ αυτοκινήτου, η προηγμένη τεχνολογία της F‑TYPE εξασφαλίζει μια αίσθηση ασφάλειας, διαρκούς δικτύωσης και συνεχούς ψυχαγωγίας.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ μικτή mpg (l/100km)

Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία
Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

Με ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro και συστήματα ήχου κατασκευασμένα με ακρίβεια, η F‑TYPE συνδέει, ενημερώνει και ψυχαγωγεί με μοναδικό στυλ.

Διαμορφώστε τη δική σας

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η αλληλεπίδρασή σας με το σύστημα διασκέδασης και ψυχαγωγίας InControl πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών της F‑TYPE. Αυτό σάς δίνει άμεσο έλεγχο των συστημάτων πλοήγησης, ήχου, κλιματισμού, του τηλεφώνου σας, καθώς και πολλών πρόσθετων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένων των βοηθημάτων στάθμευσης και του συστήματος διαμορφούμενης δυναμικής.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Η F‑TYPE διαθέτει τώρα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro στον στάνταρ εξοπλισμό. Με απίστευτη απόκριση και ένα εξαιρετικά έξυπνο περιβάλλον χρήστη και έντονα γραφικά, το Touch Pro είναι το πιο προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η Jaguar. Κάνει την ιδιοκτησία και την οδήγηση της F‑TYPE ευκολότερη και πιο απολαυστική από ποτέ.

CONNECT PRO

CONNECT PRO

Οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές του συστήματος Connect Pro σάς προσφέρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στη συνδεσιμότητα και την άνεση. Αποτελούνται από InControl Apps, InControl Remote app και Pro Services, όλα με την υποστήριξη του γρήγορου Internet 4G.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL REMOTE

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL REMOTE

Η εφαρμογή InControl Remote σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την F‑TYPE σας, καθώς και να αλληλεπιδράτε μαζί της από το smartphone σας. Σας δίνει πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για το αυτοκίνητό σας, όπως στάθμη καυσίμου, προηγούμενα στοιχεία διαδρομής και ύπαρξη ξεκλείδωτων θυρών ή ανοικτών παραθύρων. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει, επίσης, να εκκινείτε τον κινητήρα ή να ρυθμίζετε τον κλιματισμό, να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο και να εντοπίζετε την F‑TYPE σας σε ένα χάρτη ή με τη λειτουργία ηχητικού και οπτικού σήματος.

*Μόνο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Παρακολουθώντας την F‑TYPE σας σε περίπτωση κλοπής ή οποιασδήποτε παράνομης μετακίνησης, το Secure Tracker συλλέγει πληροφορίες για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την ανάκτηση του αυτοκινήτου σας το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί με τα κλειδιά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης, με τη χρήση της εφαρμογής InControl Remote.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

Οι εφαρμογές InControl σάς επιτρέπουν να ελέγχετε συμβατές εφαρμογές στην οθόνη αφής σας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και άνετη χρήση των εφαρμογών που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη χρήση εντός του οχήματος σας. Με ένα διαρκώς διευρυνόμενο φάσμα υπηρεσιών, οι εφαρμογές InControl μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, να οργανώσετε την επόμενη συνάντησή σας και να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας.

MERIDIAN™ SOUND

MERIDIAN™ SOUND

Σε συνεργασία με τους βρετανούς εμπειρογνώμονες ήχου της Meridian™, έχουμε σχεδιάσει δύο συστήματα υψηλών προδιαγραφών, ειδικά για την F‑TYPE. Υπάρχει το στάνταρ σύστημα 380W με 10 ηχεία που περιλαμβάνει 2 subwoofer. Και το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian Surround 770W με 12 ηχεία που παρέχει ακουστική συναυλιακού χώρου με την αποκλειστική τεχνολογία Trifield™.

ΣΥΣΤΗΜΑ PEDESTRIAN CONTACT SENSING

ΣΥΣΤΗΜΑ PEDESTRIAN CONTACT SENSING

Ενισχύστε την προστασία των ανθρώπων εκτός του αυτοκινήτου σας, όπως και εκείνων στο εσωτερικό. Αν το αυτοκίνητο έλθει σε επαφή με έναν πεζό, το καινοτόμο σύστημά μας Pedestrian Contact Sensing έχει σχεδιαστεί για να σηκώνει αυτόματα το καπό, ώστε να περιορίζει το δυνητικό αντίκτυπο.