• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Εσωτερικό

Στην F‑TYPE, εσείς και το αυτοκίνητό σας γίνεστε ένα. Κάθε πτυχή της διαμόρφωσής της 1+1 έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία δεσμών. Τυλίγεται γύρω σας, πηγαίνοντας την οδηγική εμπειρία σας σε άφταστα ύψη.

Το εσωτερικό της F‑TYPE αποπνέει ένα συνδυασμό λειτουργικής εργονομίας και σπορ αισθητικής, χάρη στην ακριβή σχεδίαση του πιλοτηρίου της, τα απλά της χειριστήρια και τα ευκρινή της όργανα. Το εσωτερικό έχει ανανεωθεί για να ενισχύει τη φινέτσα ενώ διατηρεί την προσοχή του οδηγού. Κάθε στοιχείο έχει αξιολογηθεί εκ νέου. Τα νέα, ελαφριά καθίσματα λεπτής σχεδίασης είναι η μεγαλύτερη αλλαγή με τα καθίσματα Performance να προσφέρουν τώρα προαιρετική ψύξη. Ενημερώσεις ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως νέα φινιρίσματα κονσόλας και λεπτομέρειες χρωμίου στις πόρτες και το τιμόνι ενισχύουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Διαμορφώστε τη δική σας Θέλω να ενημερώνομαι
ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Τα όργανα είναι απλά, ευκρινή και εύληπτα. Περιλαμβάνουν δύο μεγάλα αναλογικά καντράν, στοιχείο απαραίτητο σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Η σχεδίαση του τιμονιού τριών ακτίνων ενσωματώνει βασικές λειτουργίες για την ευκολία του ελέγχου. Στα αυτόματα μοντέλα, μοχλοί τοποθετημένοι πίσω από το τιμόνι σάς επιτρέπουν να επιλέξετε διαδοχικές ταχύτητες με τα δάχτυλά σας, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Με εξαιρετικά επίπεδα επιλογής, το εσωτερικό της F‑TYPE είναι μια ευκαιρία για ατομική έκφραση. Προσαρμόστε το εσωτερικό στυλ σας με ποικιλία από ραφές, υλικά και χρωματικούς συνδυασμούς. Είναι εύκολο να κάνετε την F‑TYPE το ιδανικό σπορ αυτοκίνητο για εσάς.

Διαμορφώστε τη δική σας

ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Τα νέα σπορ καθίσματα Performance της F‑TYPE έχουν κατασκευαστεί με τη φιλοσοφία των σπορ αυτοκινήτων. Η ελαφρύτερη κατασκευή των καθισμάτων από μαγνήσιο εξοικονομεί 8 κιλά* βάρους σε σύγκριση με μοντέλα προηγούμενης γενιάς. Η αεροδυναμική μορφή της καταλαμβάνει λιγότερο χώρο ενώ δίνει τη δυνατότητα για μια μεγαλύτερη επιλογή από θέσεις καθισμάτων. Τα καθίσματα Performance παρέχουν αυξημένη πλευρική υποστήριξη κατά τη δυναμική οδήγηση και την επιλογή ψύξης για μεγαλύτερη άνεση.

*Συγκριτική εξοικονόμηση βάρους για καθίσματα Performance.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Πατήστε το κουμπί Start και το εσωτερικό της F‑TYPE ζωντανεύει με άπλετο φως. Ο ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός φωτισμός προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση με μια επιλογή από Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral ή Red, ανάλογα με τη διάθεσή ή το στυλ σας. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Dynamic και ο φωτισμός αλλάζει θεαματικά σε Red στις χειρολαβές των θυρών, την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό ενδείξεων.

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Έχουμε σχεδιάσει το χώρο αποσκευών της F‑TYPE Coupé για να δημιουργήσουμε ένα σπορ αυτοκίνητο που να ταιριάζει με κάθε lifestyle. Ο χώρος αποσκευών του συναγωνίζεται μερικά οικογενειακά hatchback, χωρητικότητας έως και 408 λίτρα. Για μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης, η πόρτα του χώρου αποσκευών μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με το άγγιγμα ενός κουμπιού χάρη στην προαιρετική ηλεκτρική λειτουργία*.

*Μόνο Coupé.