• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Jaguar XE

JAGUAR XE - ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΕΝΤΑΝ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Το πιο προηγμένο, αποδοτικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Jaguar. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μια Jaguar, έχει την αίσθηση μιας Jaguar και το οδηγικό στυλ μιας Jaguar: η XE είναι μια αυθεντική Jaguar.

Η XE, το νέο μας κορυφαίο αυτοκίνητο για επιχειρήσεις της κατηγορίας C/D, έχει σχεδιαστεί από την αρχή έως το τέλος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των εταιρικών χρηστών. Η νέα σειρά πρωτοποριακών κινητήρων ντίζελ Ingenium παρέχει τα στοιχεία χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών για μια jaguar καθιστώντας την XE μια πραγματικά οικονομικά αποδοτική επιλογή.

Τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των σέρβις και οι ανταγωνιστικές αξίες μεταπώλησης παρέχουν εξαιρετική συνολική αξία στην επιχείρηση. Αν θέλετε ένα εταιρικό αυτοκίνητο που να εμπνέει και να παρακινεί ενώ παραμένει εντός προϋπολογισμού, η XE είναι η ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε στόλο.

Κάντε ένα Test Drive της XE

XE

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Στην Jaguar κατανοούμε τη σημασία του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) όσον αφορά την επιλογή αυτοκινήτων για τον εταιρικό στόλο σας. Αυτός είναι ο λόγος που λαμβάνουμε υπόψη το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της XE από την αρχή. Θέτουμε αυστηρούς στόχους για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα και να σας δώσουμε τη σιγουριά που χρειάζεστε για να γνωρίζετε ότι κάνατε μια έξυπνη επιλογή με την ΧΕ.

Μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις στη σειρά, εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου από 3,8l/100km και χαμηλές εκπομπές CO2 της τάξης των 99g/km, εξασφαλίζουν χαμηλότερες εκπομπές με υψηλά ανταγωνιστικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Για να εντοπίσετε το μοντέλο Jaguar XE E-Performance, αναζητήστε ένα διακριτικό μπλε σήμα Ε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Περισσότερα για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

XE

34.000KM Ή 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΣ

Στο δρόμο, η XE εκφράζει μια σταθερή επένδυση. Η Jaguar είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες πολυτελείας παγκοσμίως και, όπως είναι αναμενόμενο, τα αυτοκίνητά μας διατηρούν εντυπωσιακές αξίες μεταπώλησης. Λόγω του έξυπνου σχεδίου και της προηγμένης τεχνολογίας τους, οι κινητήρες Ingenium διατηρούν τα κόστη σέρβις στο ελάχιστο και μπορούν να επιτύχουν τον απίστευτο αριθμό των 34.000 χλμ. ή των 2 ετών μεταξύ των σέρβις.

Με στόχο τα χαμηλότερα κόστη επισκευής, η XE προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα ομαδικής ασφάλισης.

XE

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΛΑΦΡΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η αρχιτεκτονική ελαφρού αλουμινίου μας δίνει στην XE ένα δυνατό, ελαφρύ αμάξωμα με υψηλή στρεπτική ακαμψία και σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους 50:50 που επιτρέπει στην ΧΕ να έχει δυναμική οδήγηση, μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Κάντε ένα Test Drive

XE

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Το προηγμένο σύστημα InControl προσφέρει μια σουίτα από ψηφιακά προϊόντα που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και μέσω του smartphone σας θα σας συνδέσει εύκολα και με ασφάλεια στην XE όταν είστε μακριά από το αυτοκίνητο. Αποκτήστε πρόσβαση στα στατιστικά της XE από οπουδήποτε: συλλέξτε τα δεδομένα για να παρακολουθήσετε τη χρήση του αυτοκινήτου, τα επίπεδα καυσίμου, την τελευταία τοποθεσία στάθμευσης και συγκεκριμένα εταιρικά μίλια.

Το Wi-Fi Hotspot παρέχει στην XE μια ισχυρή εξωτερική κεραία για λήψη του καλύτερου δυνατού σήματος κινητού και δεδομένων, ιδανικό για εργασίες εν κινήσει.

Περισσότερα για το InControl

XE

Η JAGUAR ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Τα κόστη σέρβις, συντήρησης και επισκευής μπορούν να είναι τα δεύτερα μεγαλύτερα έξοδα που συνδέονται με τη λειτουργία ενός στόλου, μετά από υποτίμηση. Στη Jaguar μέριμνά μας είναι να κρατάμε αυτά τα κόστη χαμηλά και είμαστε υπερήφανοι για την εξειδικευμένη υποστήριξη που προσφέρουμε σε όλους τους επιχειρηματικούς πελάτες μας. Όταν αγοράζετε μια ΧΕ, δεν αγοράζετε απλά ένα νέο αυτοκίνητο, αποκτάτε μια νέα σχέση με τη Jaguar, όπου προσφέρουμε σιγουριά και προστασία για εσάς και τα οχήματά σας στο δρόμο.

Μάθετε περισσότερα

XE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια των οδηγών και άλλων χρηστών του δρόμου είναι υψίστης σημασίας. Η XE έχει κατασκευαστεί με την τελευταία τεχνολογία έτσι ώστε να παραμένει σταθερή στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Το προαιρετικό της σύστημα All Wheel Drive (AWD) προσφέρει μια πιο ομαλή, πιο ασφαλή οδήγηση σε κάθε επιφάνεια.Το AWD της ΧΕ διαθέτει εξαιρετικά ταχείας αντίδρασης λογισμικό Driveline Dynamics που έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά σύμφωνα με τις οδικές συνθήκες. Οι οδηγοί μπορούν να μένουν συγκεντρωμένοι στο δρόμο με το σύστημα Head-Up Display της ΧΕ που προβάλλει βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ. Το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor) με λειτουργία ανίχνευσης προσέγγισης οχήματος (Closing Vehicle Sensing) ειδοποιεί τους οδηγούς για οχήματα που βρίσκονται στην παρακείμενη λωρίδα ή που πλησιάζουν με ταχύτητα παρέχοντας έναν οπτικό δείκτη προειδοποίησης στον καθρέπτη της πόρτας.

XE

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, η οδήγηση μιας Jaguar μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Η XE τραβάει τα βλέμματα. Είναι πραγματικά διαφορετική και ξεχωρίζει από το πλήθος. Οι σαρωτικές γραμμές, το πολυτελές εσωτερικό και το κορυφαίο branding της Jaguar όχι μόνο κάνουν τον οδηγό της να ξεχωρίζει, αλλά και επιδεικνύουν μια ανώτερη σταθερότητα στην αξία της για την επιχείρησή σας και το κόσμο.

Μάθετε περισσότερα