• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Jaguar XF

JAGUAR XF

Η XF σημαίνει επιχείρηση που παρέχει εξαιρετική δυναμική οδήγηση και αποδοτικότητα σε συνδυασμό με ένα επίπεδο κύρους και κομψότητας που μόνο μια Jaguar μπορεί να έχει.

Προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό εκλεπτυσμένης λειτουργίας και ευέλικτου χειρισμού, χάρη στην αρχιτεκτονική ελαφρού αλουμινίου και τους κινητήρες Ingenium εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των σέρβις και οι ανταγωνιστικές υπολειμματικές αξίες κάνουν την επιλογή αυτή ιδανική για τις επιχειρήσεις.

Η Jaguar XF δίνει όλα όσα χρειάζεστε από ένα εταιρικό αυτοκίνητο με τη δυναμική οδήγηση, τον ξεχωριστό αεροδυναμικό σχεδιασμό και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που κάνουν κάθε διαδρομή πιο ασφαλή και σας κρατάνε συνδεδεμένο.

Διαθέσιμη για πρώτη φορά σε μοντέλα diesel και βενζίνης, η επιλογή All Wheel Drive με Intelligent Driveline Dynamics* δίνει στην XF ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα σε απαιτητικές οδικές συνθήκες.

*Ανάλογα με την αγορά.

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE ΤΗΣ XF

XJ

JAGUAR XF

Η Jaguar XF εντυπωσίασε τους ρυθμιστές υπολειμματικής αξίας στο πρώτο τους test-drive. Δεν εκτιμήθηκε μόνο για τον εξαιρετικό χειρισμό, την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και το τολμηρό εξωτερικό στυλ της, αλλά εγκωμιάστηκε ιδιαίτερα και για την εντυπωσιακή αποδοτικότητα των κινητήρων ντίζελ της, οι οποίοι παράγουν εκπομπές CO2 μόλις 104g/km. Το αποτέλεσμα; Ανταγωνιστικές υπολειμματικές αξίες σε διάφορες αγορές.

XF

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Σχεδιάσαμε την Jaguar XF λαμβάνοντας υπόψη τους εταιρικούς πελάτες, που σημαίνει ότι προσπαθήσαμε να κρατάμε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας χαμηλό.

Τα μοντέλα E-Performance της XF έχουν αξιοζήλευτη αποδοτικότητα με οικονομία καυσίμου 4 λίτρων/100km και εκπομπές CO2 μόλις 104g/km, που κατατάσσουν την XF στους ηγέτες της κατηγορίας της.

Η αποδοτικότητα δεν σταματάει εδώ. Η XF επιτυγχάνει μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των σέρβις. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να σκεφτείτε το σέρβις παρά μόνο στα 34.000km ή στα δύο χρόνια. Για να εντοπίσετε το μοντέλο E-Performance της Jaguar XF, αναζητήστε το διακριτικό μπλε σήμα Ε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

XF

ΕΥΦΥΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

Με την άκαμπτη ελαφριά δομή του αμαξώματος, η XF ανάγει τη φημισμένη οδήγηση και το χειρισμό της Jaguar σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα ευελιξίας, με αποτέλεσμα, εντυπωσιακή αποδοτικότητα.

Από την προσφορά αξιοζήλευτων στοιχείων οικονομίας καυσίμου έως τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες απόδοσης, υπάρχει μια XF για κάθε εταιρικό πελάτη.

Test Drive XF

DEF

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΛΑΦΡΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Το θεμέλιο της άψογης οδήγησης της XF είναι η αρχιτεκτονική ελαφρού αλουμινίου της Jaguar. Κάνει την XF 190kg πιο ελαφριά από την προηγούμενη γενιά XF, κατατάσσοντάς την στα πιο ελαφριά της κατηγορίας του.

Ο απαράμιλλος ελαφρύς σχεδιασμός του όχι μόνο διευκολύνει μια σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους 50:50, αλλά και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 σε μόλις 104g/km.

DEF

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η σουίτα προηγμένων τεχνολογιών της Jaguar καθιστά την Jaguar XF καλύτερα δικτυωμένη και πιο απολαυστική δίνοντάς της τη δυνατότητα να είναι ένα γραφείο εν κινήσει.

Το Wi-Fi Hotspot σας παρέχει μια πανίσχυρη εξωτερική κεραία για λήψη του ισχυρότερου δυνατού σήματος κινητού και δεδομένων, ιδανικού για εργασία μακριά από το γραφείο.

Επιπλέον, υπάρχει ένα προαιρετικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 10,2 ιντσών, το InControl Touch Pro, το οποίο προσφέρει πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα iOS και Android, καθώς και ψηφιακό σύστημα ήχου της Meridian 825W και 17 ηχείων.

XF

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ο επιβλητικός σχεδιασμός της XF ξεχωρίζει, με όμορφα σμιλευμένες καμπύλες και σταθερή μάσκα σε όρθια θέση. Το κομψό, προοδευτικό αμάξωμα αλουμινίου της συνδυάζει κοντούς προβόλους και εξαιρετικές αναλογίες για άριστη αεροδυναμική αποδοτικότητα όπως αποδεικνύεται από τον εξαιρετικά χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας (Cd) μόλις 0,26.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι ένας ανεπαίσθητος συνδυασμός από πολυτελή υλικά και φινιρίσματα, παραδοσιακή δεξιοτεχνία Jaguar και προηγμένη τεχνολογία. Δίνοντας μεγαλύτερη άνεση και πλούσιο χώρο για τους επιβάτες, ο χώρος πίσω από τα γόνατα έχει αυξηθεί κατά 15mm και ο χώρος πίσω από το κεφάλι έχει αυξηθεί έως και 27mm. Με μια ατμόσφαιρα συνολικής άνεσης και ευρύχωρης ευεξίας, είναι ιδανική για μεγάλες διαδρομές, είτε πρόκειται για εργασία είτε για ευχαρίστηση.

XF

ΣΕΡΒΙΣ

Η ειδίκευσή μας είναι να διατηρούμε τα κόστη του σέρβις, της συντήρησης και της επισκευής όσο το δυνατό πιο χαμηλά. Η Jaguar XF, που έχει κατασκευαστεί για επιχείρηση, πιο εκλεπτυσμένη από ποτέ, προσφέρει τώρα σταθερά διαστήματα σέρβις στα δύο χρόνια ή τα 34.000km.

Έχει επίσης δωρεάν τριετή εγγύηση και το χαμηλότερο συνολικό κόστος σέρβις στα τρία χρόνια και τα 90.000km.

XF

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

«Από άποψη κατασκευής, οι στόχοι μας με την XF συνοψίστηκαν σε έναν ολιστικό στόχο: έπρεπε να τα κάνει όλα καλύτερα, και τα κάνει.

Παρέχει ακόμη καλύτερη δυναμική και ακόμη πιο υπέροχη εκλεπτυσμένη λειτουργία για την άνεση των επιβατών της, παρέχει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και χρησιμοποιεί κάθε τελευταίο χιλιοστό της συσκευασίας για να αυξήσει τον εσωτερικό χώρο, ενώ αξιοποιεί όλη τη βελτιστοποίηση εξοικονόμησης βάρους που προσφέρει η νέα μας αρχιτεκτονική ελαφρού αλουμινίου.

Ως οδηγός θα παρατηρήσετε αυτά τα πλεονεκτήματα από τη στιγμή που θα βρεθείτε πίσω από το τιμόνι.»

- Ian Hoban, Vehicle Line Director, Jaguar XF