• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

I‑PACE CONCEPT

Παρουσίαση του πρωτοτύπου I‑PACE Concept: μια προεπισκόπηση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Jaguar. Το I‑PACE Concept που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2018 είναι το απόλυτο ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων.

Το I‑PACE Concept εισαγάγει τις συναρπαστικές επιδόσεις της Jaguar στα ηλεκτρικά οχήματα. Διαθέσιμο από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, το πρώτο μας ηλεκτρικό όχημα προσφέρει 700 Nm άμεσης ροπής, 400 PS και επιτάχυνση 0-100 km/h εντός περίπου 4 δευτερολέπτων. Τεχνολογία επόμενης γενιάς και σχεδιασμός που κοιτάζει το μέλλον συνδυάζονται για να προσφέρουν μια οδηγική εμπειρία με μηδενικές εκπομπές ρύπων, την οποία θα μπορούσε να προσφέρει μόνο η Jaguar.

ΘΕΛΩ ΝΑ TΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Play

ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Με εντυπωσιακές διαστάσεις χάρη στην ηλεκτρική τεχνολογία, το I‑PACE Concept εισαγάγει το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό DNA της Jaguar σε μια νέα εποχή.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, πριν από την πλήρη παρουσίαση του I‑PACE, στα τέλη του 2017.

Θέλετε να είστε μεταξύ των πρώτων που θα αποκτήσουν το I‑PACE όταν κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018; Ενημερώστε μας και εμείς θα σας φέρουμε σε επαφή με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο λιανικής πώλησης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

I-PACE CONCEPT: ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Το I‑PACE Concept προσφέρει αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων, με μία μόνο φόρτιση.*

Κύκλος δοκιμών NEDC ΕΕ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η άμεση ροπή, οι δυνατότητες του συστήματος μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς (All Wheel Drive) και ο αεροδυναμικός σχεδιασμός επιτρέπουν στο I‑PACE Concept να επιτυγχάνει επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου, φθάνοντας τα 100 km/h εντός περίπου 4 δευτερολέπτων.*

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Η αυτονομία του I‑PACE επιτυγχάνεται μέσω μπαταρίας ιόντων λιθίου υψηλής τεχνολογίας με χωρητικότητα 90 kWh.*

ΙΣΧΥΣ

Με άμεση ροπή 700 Nm, οι δύο ηλεκτροκινητήρες του I‑PACE Concept παράγουν από κοινού ισχύ 400 PS.*

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

5 πλήρη καθίσματα
Χώρος φόρτωσης στο πίσω μέρος: 530 λίτρα
Εμπρόσθιος χώρος αποσκευών: 36 λίτρα
Εξωτερικές διαστάσεις: 4.680 χιλιοστά (μήκος) x 1.560 χιλιοστά (ύψος) x 1.890 χιλιοστά (πλάτος)*

ΦΟΡΤΙΣΗ

Το I‑PACE Concept μπορεί να επιτύχει πλήρη φόρτιση σε περίπου 2 ώρες με ταχυφορτιστή 50 kW DC.*

* Όλα τα στοιχεία για την επιτάχυνση, την ισχύ, την ταχύτητα, την αυτονομία και τη φόρτιση είναι εκτιμήσεις του κατασκευαστή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες κατά τη δημοσίευση. Τα οχήματα παραγωγής θα ελεγχθούν και θα πιστοποιηθούν πριν από την κυκλοφορία, με τα επίσημα στοιχεία που διατίθενται πριν από οποιαδήποτε παραγγελία πελάτη.

Το I‑PACE Concept είναι κάτι περισσότερο από μια ιδέα. Είναι μια προεπισκόπηση του πρώτου τροφοδοτούμενου από μπαταρία αυτοκινήτου δικής μας παραγωγής, το οποίο εγκαινιάζει τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ηλεκτρικών οχημάτων που δεν παύουν ναι είναι πραγματικά συναρπαστικά αυτοκίνητα. Επενδύουμε σε τεχνολογία αιχμής ως προς την παραγωγή οχημάτων μηδενικών εκπομπών ενώ παράλληλα βοηθούμε τους οδηγούς να κατανοήσουν καλύτερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ TΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του I‑PACE Concept αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη δράση, από τις αναλογίες της καινοτόμου αρχιτεκτονικής αλουμινίου έως το δυναμικό χειρισμό και την καθημερινή πρακτικότητα.

Play

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το I‑PACE Concept έχει σχεδιαστεί για την απόλυτη οδηγική απόλαυση, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τη συναρπαστική επιτάχυνσή του όσο και από τις διαισθητικές του τεχνολογίες.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ TΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ
Play

ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Εσωτερικά, το I‑PACE Concept είναι τόσο ευρύχωρο όσο και σπορ. Η απουσία κινητήρα εσωτερικής καύσης καθιστά το εσωτερικό εξαιρετικά ευρύχωρο, με πέντε πλήρη καθίσματα και άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Όλοι μπορούν να βιώσουν την ασύγκριτη κλίση της Jaguar στο σχεδιασμό και την άψογη δεξιοτεχνία.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η Jaguar δεσμεύεται να δημιουργήσει τα πιο πολυπόθητα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα FIA Formula E. Η συμμετοχή στη Formula E μας αποτελεί το ιδανικό δοκιμαστικό πεδίο ούτως ώστε να εξερευνήσουμε τα όρια της ηλεκτρικής τεχνολογίας στο δρόμο.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ JAGUAR

Στις εικόνες εμφανίζεται το πρωτότυπο όχημα I‑PACE Concept. Το όχημα παραγωγής ενδέχεται να διαφέρει ως προς τις τελικές στιλιστικές λεπτομέρειες και το φινίρισμα, καθώς και ως προς τα χειριστήρια του οδηγού. Όλα τα στοιχεία για την επιτάχυνση, την ισχύ, την ταχύτητα, την αυτονομία και τη φόρτιση είναι εκτιμήσεις του κατασκευαστή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες κατά τη δημοσίευση. Τα οχήματα παραγωγής θα ελεγχθούν και θα πιστοποιηθούν πριν από την κυκλοφορία, με τα επίσημα στοιχεία που διατίθενται πριν από οποιαδήποτε παραγγελία πελάτη.

Εμφανίζεται το πρωτότυπο όχημα. Οι λεπτομέρειες του οχήματος παραγωγής ενδέχεται να διαφέρουν.