• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

I‑PACE FIRST EDITION

Η I‑PACE First Edition είναι διαθέσιμη μόνο για ένα χρόνο.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ

0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

470km κύκλος WLTP

*Τα στοιχεία εμφανίζονται για την αυτονομία (NEDC) και για τις νέες δοκιμές κύκλου οδήγησης WLTP. Η διαφορά στα στοιχεία οφείλεται σε μια αλλαγή στον τρόπο δοκιμής των οχημάτων και όχι σε μείωση της απόδοσης. Τα πραγματικά στοιχεία και τα δεδομένα συνολικής απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεταβλητές της οδήγησης και του περιβάλλοντος.


ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ I‑PACE

Η First Edition διατηρεί τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την τεχνολογία και τις επιδόσεις της I‑PACE και προσθέτει μοναδικά στοιχεία σχεδίασης και χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών.

Δημιουργήστε τη δική σας

ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΙΣΩ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ FIRST EDITION I‑PACE

Αποκλειστικότητα στον βασικό εξοπλισμό της First Edition I‑PACE.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 20 ΙΝΤΣΩΝ

Ζάντες 20 ιντσών, με 5 διαιρούμενες ακτίνες, «Style 5070» σε απόχρωση Technical Grey με φινίρισμα Polished.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED

Παροχή εκπληκτικής ορατότητας. Προβολείς Matrix LED με φώτα πορείας ημέρας και σχεδιαστική υπογραφή.

ΣΠΟΡ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Θερμαινόμενα και ψυχόμενα με 18 ρυθμίσεις, εμπρός καθίσματα με λειτουργία μνήμης και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα διαθέτουν δέρμα υψηλής ποιότητας με ελεγχόμενη άνεση.

TOUCH PRO DUO

Οι νέες διπλές οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας 10 ιντσών και 5 ιντσών παρέχουν περισσότερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα χρήσης. Προβάλετε πληροφορίες στη μία και ταυτόχρονα διαδράστε με πρόσθετα χαρακτηριστικά στην άλλη.

MERIDIAN AUDIO

Όλη η πληρότητα και η καθαρότητα μιας ζωντανής απόδοσης που παράγεται μέσω του συστήματος 825 W και 15 ηχείων που περιλαμβάνουν ένα υπογούφερ διπλού καναλιού. Το ηχοσύστημα Meridian™ Surround συνδυάζεται άψογα με τεχνολογία Trifield™.

ΠΑΚΈΤΟ ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΎ

Το Driver Assist Pack (Πακέτο υποβοήθησης του οδηγού) προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μαζί με τα πρότυπα χαρακτηριστικά, όπως προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας με υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, πανοραμική κάμερα 360°, σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες και σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Πιο φυσικό φως, συνθήκες ευρύχωρης καμπίνας και σύγχρονο στυλ.

ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Με το πάτημα ενός κουμπιού το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού μπορεί να αλλάξει με χρήση της οθόνης αφής ανάλογα με τη διάθεσή σας.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Κάθε επιβάτης μπορεί να βιώσει άνεση και ηρεμία με το δικό του κλιματισμό.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ FIRST EDITION

Μεταλλικά προστατευτικά με το λογότυπο First Edition.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ FIRST EDITION

Επένδυση First Edition σε Gloss Charcoal Ash.

COLD CLIMATE PACK

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει θερμαινόμενα μπεκ πλύσης και θερμαινόμενο τιμόνι.

Play

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις επιδόσεις και την αυτονομία, τις διαστάσεις και άλλα βασικά στοιχεία για όλη τη σειρά XE.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ Ι‑PACE

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

JAGUAR GEAR - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δημιουργήστε την πιο τέλεια I‑PACE του κόσμου: τη δική σας

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Ο NEDC (New European Driving Cycle - Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης) είναι ο προηγούμενος κύκλος οδήγησης που χρησιμοποιούταν για τη μέτρηση κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών σε επιβατικά οχήματα στην Ευρώπη. Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure - Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ. Τα στοιχεία εμφανίζονται για την αυτονομία (NEDC) και για τις νέες δοκιμές κύκλου οδήγησης WLTP. Η διαφορά στα στοιχεία οφείλεται σε μια αλλαγή στον τρόπο δοκιμής των οχημάτων και όχι σε μείωση της απόδοσης. Επίσημα στοιχεία δοκιμών ΕΕ από δοκιμές κατασκευαστών δυνάμει της νομοθεσίας της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία και τα δεδομένα συνολικής απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεταβλητές της οδήγησης και του περιβάλλοντος.