ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ INCONTROL
Παρακολουθήστε την ταινία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΣΑΣ

Σχεδιασμένα για να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική, τα Touch και Touch Pro παρέχουν τα πιο προηγμένα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο. Συνδέστε το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές, να απολαύσετε μουσική μέσω του ηχοσυστήματος υψηλής ποιότητας και να πλοηγηθείτε στον κόσμο σας.

TOUCH PRO

Το Touch Pro με οθόνη αφής 10 ιντσών που διευκολύνει τις κινήσεις αφής, σάρωσης και τσιμπήματος με τα δύο δάχτυλα για μεγέθυνση ώστε να ελέγχετε τους χάρτες, τα πολυμέσα και τις ρυθμίσεις σας είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων της Jaguar. Χρησιμοποιήστε την έξυπνη αναγνώριση φωνής για να ολοκληρώσετε εργασίες με περισσότερη ασφάλεια χωρίς να χάνετε την προσοχή σας στο δρόμο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TOUCH PRO
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 10 ΙΝΤΣΩΝ
Με την οθόνη πολλαπλής αφής και εξαιρετικά γρήγορης απόκρισης του Touch Pro, σαρώστε και τσιμπήστε με τα δύο δάχτυλα για μεγέθυνση ώστε να ελέγξετε χάρτες, πολυμέσα και ρυθμίσεις.
NAVIGATION PRO
Ενισχυμένο με το Connect Pro, το Navigation Pro μαθαίνει τα κανονικά σας δρομολόγια για να σας ενημερώσει με πληροφορίες, στοιχεία για την κίνηση στους δρόμους και εκτιμώμενο χρόνο άφιξης (ΕΤΑ).
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MERIDIAN<sup>TM</sup>
Οι κορυφαίες τεχνολογίες hifi αυτοκινήτου της Meridian Audio παρέχουν την ευκρίνεια της live ερμηνείας σε όλους στο αυτοκίνητο μέσω μιας σειράς ηχείων.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ MERIDIAN
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
Κρατήστε τα μάτια σας στο δρόμο με το σύστημα Head-Up Display που προβάλλει διαφανείς πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση απευθείας στο παρμπρίζ.
ΟΘΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Ένα ολοκαίνουριο γραφικό περιβάλλον χρήστη με προηγμένη λειτουργικότητα και τέσσερα προεπιλεγμένα θέματα προβολής ή πλήρη προβολή χάρτη 3D, ταιριάζει στην προσωπική σας προτίμηση.
ΟΘΟΝΗ ΔΙΠΛΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Η Dual View Display (Οθόνη διπλής προβολής) επιτρέπει στον οδηγό και τον συνοδηγό να παρακολουθούν εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο στην ίδια οθόνη αφής.
ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Μπορείτε να δείτε την επιλογή των καναλιών ψηφιακής τηλεόρασης από το εμπρός και το πίσω μέρος της Jaguar σας.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Η ενσωματωμένη ψυχαγωγία στα πίσω καθίσματα προσφέρει 2 ανεξάρτητες οθόνες 8 ή 10 ιντσών στα μπροστινά προσκέφαλα, με ασύρματα τηλεχειριστήρια και ακουστικά.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ DAB
Προεπιλέξτε και αποθηκεύστε τα αγαπημένα κανάλια σας και ακούστε με digital audio broadcasting για να εξασφαλίσετε την καλύτερη ποιότητα ραδιοφώνου στην Jaguar σας.
TOUCH

Ελέγξτε το περιβάλλον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με το Touch που σας συνδέει απρόσκοπτα και με ασφάλεια με την Jaguar σας όταν βρίσκεστε κάπου αλλού. Ενισχύστε την οδήγησή σας χρησιμοποιώντας το κέντρο πολυμέσων που φιλοξενεί τα πάντα, από το σύστημα πλοήγησης αυτοκινήτου έως το ραδιόφωνο DAB.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TOUCH
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 8 ΙΝΤΣΩΝ
Στην καρδιά του ταμπλό σας θα βρείτε μια διάφανη και γραφική οθόνη αφής ταχείας απόκρισης που ανταποκρίνεται άμεσα στην αφή και τις χειρονομίες σάρωσης.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΛΟΉΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Αναζητήστε εύκολα προορισμούς και αποθηκεύστε αγαπημένες τοποθεσίες για γρήγορη πρόσβαση. Δισδιάστατοι και τρισδιάστατοι χάρτες και φωνητικές προτροπές κάνουν την εμπειρία διαισθητική.
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Εσείς και όλοι οι επιβάτες απολαμβάνετε την εμπειρία κορυφαίου ήχου από όλες τις πηγές, όπου και αν κάθεστε στο εσωτερικό.
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
Κρατήστε τα μάτια σας στο δρόμο με το σύστημα Head-Up Display που προβάλλει διαφανείς πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση απευθείας στο παρμπρίζ.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ DAB
Η εκπομπή ψηφιακού ήχου διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα ήχου ραδιοφώνου και μια ευρεία γκάμα καναλιών. Προεπιλέξτε και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας κανάλια.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.