ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ JAGUAR INCONTROL

ΌΛΑ ΌΣΑ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΎΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ JAGUAR INCONTROL.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το InControl είναι η τεχνολογική καρδιά της εμπειρίας καμπίνας της Jaguar που παρέχει ακριβή έλεγχο περιβάλλοντος, πλοήγηση, ψυχαγωγία και ασφάλεια, καθώς και απαράμιλλη συνδεσιμότητα με τον κόσμο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά InControl που έχετε αγοράσει, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ενεργοποιήσετε τις επιλεγμένες υπηρεσίες InControl.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ INCONTROL
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ PROTECT*
Για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Protect, πρέπει να ακολουθήσετε 3 απλά βήματα για να δημιουργήσετε τον online λογαριασμό σας, να καταχωρίσετε το αυτοκίνητό σας και να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες InControl που έχετε αγοράσει.

*Σε μερικά μοντέλα, το Protect περιλαμβάνεται στο Remote.
ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΗ ΤΟΥ PROTECT
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
Για να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας InControl, όπως και το Wi-Fi Hotspot και το Pro Services, πρέπει να εγκαταστήσετε μια κάρτα SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΉ WI-FI HOTSPOT
ΡΥΘΜΙΣΗ PRO SERVICES
Η εφαρμογή Pro Services παρουσιάζει έναν αριθμό βελτιωμένων ικανοτήτων για Touch Pro.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PRO SERVICES
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS
Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω του Apple App Store ή του Google Play για τα περισσότερα smartphones Android και Apple iOS. Εγκαταστήστε την εφαρμογή InControl Apps για να βρείτε συμβατές εφαρμογές για τη συσκευή σας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ
ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ INCONTROL
SECURE TRACKER
Το σύστημα InControl Secure χρησιμοποιεί την τεχνολογία εντοπισμού για να σας προειδοποιήσει σε μια απόπειρα κλοπής και να σηματοδοτήσει τη θέση του αυτοκινήτου σας στις αρμόδιες αρχές για την έγκαιρη ανάκτησή του.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ SECURE TRACKER
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ JAGUAR BLUETOOTH<sup>®</sup>
Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδεσιμότητα Bluetooth® με τις συσκευές σας και εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας κρατήσουν συνδεδεμένους ενώ οδηγείτε.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JAGUAR INCONTROL
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INCONTROL
Εγγραφείτε για λογαριασμό Jaguar InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
MY JAGUAR INCONTROL
ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΧΝΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.