ΣΥΝΔΕΣΙΜΌΤΗΤΑ BLUETOOTH
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ JAGUAR BLUETOOTH®

Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδεσιμότητα Bluetooth® με το κινητό σας τηλέφωνο και εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας κρατήσουν συνδεδεμένους ενώ οδηγείτε.

Τι είναι το Bluetooth®

Το Bluetooth® είναι μια τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων μικρής εμβέλειας με ικανότητα ασύρματης μετάδοσης φωνής και δεδομένων. Η εμβέλεια για συσκευές Bluetooth® είναι περίπου 10 μέτρα και τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν με ταχύτητα 1 Mbps.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συνδεσιμότητα Jaguar Bluetooth®;

Η τεχνολογία Bluetooth® σας δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης ενός συμβατού κινητού τηλεφώνου με την Jaguar σας για να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις, αλλά και να χρησιμοποιήσετε άλλες βασικές λειτουργίες του κινητού. Η σύνδεση μέσω Bluetooth® σας δίνει την ελευθερία να αφήσετε τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου σας σε έναν χαρτοφύλακα ή μια τσέπη ενώ οδηγείτε ή σταθμεύετε. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, το σύστημα τηλεφώνου που ενεργοποιείται μέσω Bluetooth® μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενεργοποίησης φωνής και από το τιμόνι ή την οθόνη αφής της Jaguar σας. Διάφορα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα ανάλογα με τη συσκευή κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε. Επισκεφθείτε το κέντρο συνδεσιμότητας για να μάθετε περισσότερα.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ JAGUAR BLUETOOTH

Είναι η συσκευή του κινητού τηλεφώνου μου συμβατή

Μια ευρεία σειρά από smartphone, όπως συσκευές Apple, Samsung, Nokia, Sony και Blackberry, είναι συμβατές με τη συνδεσιμότητα Bluetooth® της Jaguar. Οι μηχανικοί μας έχουν δοκιμάσει τις συσκευές μας ώστε να πληρούν τα πρότυπα ποιότητάς μας.

Αυτός ο κατάλογος θα ενημερώνεται όσο περισσότερες συσκευές δοκιμάζονται και νέες συσκευές κυκλοφορούν. Να θυμάστε ότι δεν είναι όλες οι συσκευές κινητών τηλεφώνων με δυνατότητα ενεργοποίησης Bluetooth® συμβατές με τη συνδεσιμότητα Jaguar Bluetooth®.

Πώς συνδέομαι με Bluetooth®

Για πλήρεις εκπαιδευτικούς οδηγούς σχετικά με τη σύνδεση της συσκευής κινητού τηλεφώνου σας στην Jaguar σας μέσω Bluetooth®, επισκεφθείτε το ειδικευμένο κέντρο συνδεσιμότητάς μας. Θα βρείτε επίσης αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη σύζευξη, την αποσύνδεση και τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ BLUETOOTH®

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.