ΡΥΘΜΙΣΗ PRO SERVICES
ΡΥΘΜΙΣΗ PRO SERVICES

Βελτιωμένες ικανότητες για Touch Pro.
Διαθέσιμες ως μέρος του InControl Connect Pro pack, οι Pro Services προσφέρουν έναν αριθμό βελτιωμένων ικανοτήτων πλοήγησης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και συνδεσιμότητας για Touch Pro. Για να ρυθμίσετε την εφαρμογή Pro Services, ακολουθήστε τη λειτουργία καθοδήγησης.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Για αυτοκίνητα εξοπλισμένα με Pro Services το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε την πλήρη ρύθμιση συνδεδεμένων υπηρεσιών είναι η ενεργοποίηση της συνδεσιμότητας. Για να αποτρέψετε το σβήσιμο της ανάφλεξης, βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας είναι σε λειτουργία και ότι το αυτοκίνητο έχει μείνει σε λειτουργία.

ΒΗΜΑ 1
Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρώτα μια κάρτα Micro SIM σύμφωνα με τις οδηγίες στη σελίδα εγκατάστασης κάρτας SIM.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SIM ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΒΗΜΑ 2
Προσπελάστε τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου σας από το γενικό μενού ρυθμίσεων του αυτοκινήτου και ενεργοποιήστε τα δεδομένα στο κινητό. Μεταβείτε στο εικονίδιο Settings (Ρυθμίσεις) σε οποιαδήποτε οθόνη > All Settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Features (Χαρακτηριστικά) > Connectivity (Συνδεσιμότητα) > Mobile Data ON (Δεδομένα κινητού ενεργοποιημένα).
ΒΗΜΑ 3
Μόλις συνδεθείτε, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο 3G ή Wi-Fi στην άνω γωνία της οθόνης αφής. Να θυμάστε, μπορεί να πάρει 2 λεπτά για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο ανάλογα με την ισχύ του σήματος δικτύου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΡΟΦΙΛ

ΒΗΜΑ 1
Όταν χρησιμοποιήσετε το σύστημα πλοήγησης Touch Pro για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε και να ονομάσετε το προφίλ σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αγαπημένους προορισμούς, προηγούμενες διαδρομές και ρυθμίσεις πλοήγησης.

 

ΒΗΜΑ 2
Όταν σας ζητηθεί, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Turn on all/Turn on (Ενεργοποίηση όλων/Ενεργοποίηση) για να ενεργοποιήσετε όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης. Περιλαμβάνουν ιστορικό μοτίβων κυκλοφορίας και πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Η επιλογή Continue (Συνέχεια)/Cancel (Ακύρωση) απενεργοποιεί όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΠΛΟΉΓΗΣΗΣ ΣΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μόλις δημιουργηθεί το προφίλ σας, επιλέξτε Sign in (Σύνδεση) για τη δημιουργία ενός λογαριασμού συστήματος πλοήγησης Touch Pro στην κύρια οθόνη του συστήματος πλοήγησης. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να το κάνετε κατά την πρόσβασή σας σε ορισμένα χαρακτηριστικά που απαιτούν να είστε συνδεδεμένοι όπως Share ETA (Κοινοποίηση εκτιμώμενου χρόνου άφιξης), Cloud Sync (Συγχρονισμός Cloud) ή Door-to-Door navigation (Πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα).

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό. Θα σας ζητηθεί να δεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πλοήγησης, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση πληκτρολογώντας το URL που σας έχει δοθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ JAGUAR ROUTE PLANNER APP
Η εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής InControl Route Planner για smartphone μεγιστοποιεί το δυναμικό του συστήματος πλοήγησης Touch Pro της Jaguar. Η εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής InControl Route Planner για smartphone σας κατευθύνει από πόρτα σε πόρτα. Ορίστε τον προορισμό σας από το smartphone σας για να κατευθυνθείτε στο αυτοκίνητό σας, το οποίο θα αναλάβει στη συνέχεια την πλοήγηση. Μετά τη στάθμευση, το smartphone σας αναλαμβάνει το σύστημα πλοήγησης για να παρέχει οποιασδήποτε οδηγίες σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή προσανατολισμού για τον τελικό προορισμό σας. Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή για smartphone, χρησιμοποιήστε την ίδια διεύθυνση e-mail και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε για να ρυθμίσετε το λογαριασμό του συστήματος πλοήγησης Touch Pro στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας.


ΛΗΨΗ ΓΙΑ APPLE IOS

ΛΗΨΗ ΓΙΑ ANDROID
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INCONTROL ROUTE PLANNER
Το InControl Route Planner σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις διαδρομές σας και να αποθηκεύσετε προορισμούς και τοποθεσίες. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή Pro Services μπορείτε να προσπελάσετε αυτές τις διαδρομές αργότερα από το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον λογαριασμό του συστήματος πλοήγησης Touch Pro από αυτή την ιστοσελίδα και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε στο σύστημα πλοήγησης της Jaguar σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στις τελευταίες ενημερώσεις χαρτών, επισκεφθείτε την ενότητα χαρτών και υπηρεσιών του InControl Route Planner
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ INCONTROL ROUTE PLANNER
ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LIVE

Apps Μπορεί να πραγματοποιηθεί λήψη ενός αριθμού εφαρμογών LIVE Apps στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro της Jaguar για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες live όπως καιρός, πτήσεις και τα τελευταία δελτία ειδήσεων.

ΒΗΜΑ 1
Για να επιλέξετε και να προσπελάσετε τις εφαρμογές LIVE Apps, επιλέξτε το μενού Extra Features (Πρόσθετα χαρακτηριστικά) στην οθόνη αφής της Jaguar σας.
ΒΗΜΑ 2
Συνδεθείτε με χρήση του e-mail και του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού Protect. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ονομασία και να ρυθμίσετε ένα PIN για να μπορείτε να συνδέεστε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα διαπιστευτήριά σας κάθε φορά. Αν δεν έχετε συνδεθεί, οι προτιμήσεις σας δεν θα αποθηκευτούν.
ΒΗΜΑ 3
Αν ένα πράσινο βέλος στραμμένο προς τα κάτω εμφανιστεί στο τετραγωνίδιο Update (Ενημέρωση), αυτό σημαίνει ότι οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες. Απλά επιλέξτε Update (Ενημέρωση) αν απαιτείται.*
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JAGUAR INCONTROL
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INCONTROL
Εγγραφείτε για λογαριασμό Jaguar InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
MY JAGUAR INCONTROL
ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΧΝΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

*Μπορεί να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα, να περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια να εκκινήσετε ξανά τον κινητήρα για να δείτε τις ολοκληρωμένες ενημερώσεις.