• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ PROTECT

Επιλέξτε μια κατηγορία ή ερώτηση παρακάτω.
ανοιγμα ολων
Κλείσιμο όλων
Κλήση έκτακτης ανάγκης Sos

Ε: ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ PROTECT;

A: Το Protect αποτελείται από τα παρακάτω συνδεδεμένα χαρακτηριστικά:


Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS: Μια αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται αν οι αερόσακοι ανοίξουν ή αν εντοπιστεί ανατροπή οχήματος. Αν αυτά τα περιστατικά προκύψουν, μια κλήση θα πραγματοποιείται αυτόματα από το όχημα προς το κέντρο ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης που θα αποστέλλει την κατάλληλη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Μια χειροκίνητη κλήση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται όταν ένας επιβάτης πατήσει το κουμπί κλήσης έκτακτης ανάγκης SOS στη δεξιά πλευρά της κονσόλας οροφής.
Optimised Jaguar Assistance: Στην απίθανη περίπτωση βλάβης, αν πατηθεί το κουμπί Optimised Jaguar Assistance εντός του οχήματος θα χρησιμοποιηθεί η θέση του δορυφόρου για αυτόματο εντοπισμό του οχήματός σας και αποστολή των πληροφοριών υγείας του οχήματος για ελαχιστοποίηση της καθυστέρησης. Μια κλήση Optimised Jaguar Assistance μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί από την εφαρμογή Remote για Smartphone ή με κλήση στο Jaguar Assistance από σταθερό τηλέφωνο. (Μόνο οι κλήσεις που πραγματοποιούνται με το πάτημα του κουμπιού Optimised Jaguar Assistance θα παρέχουν την τοποθεσία GPS του οχήματος.)
Εφαρμογή Remote για Smartphone: σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε για μια διαδρομή με απομακρυσμένο έλεγχο της στάθμης του καυσίμου και της αυτονομίας. Μπορείτε να βρείτε το όχημά σας σε ένα συνωστισμένο χώρο στάθμευσης και να βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει το όχημά σας και ότι έχετε κλείσει τα παράθυρα. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη των διαδρομών σας για να βοηθήσετε στην αποζημίωση των εξόδων διανυθείσας χιλιομετρικής απόστασης για επαγγελματικούς λόγους.

Ε: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΛΉΣΗ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ SOS;

A: Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπου χρειάζεστε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, πατήστε και ελευθερώστε το κάλυμμα του κουμπιού που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της κονσόλας οροφής. Πατήστε το κουμπί για 2 δευτερόλεπτα ώστε να ενεργοποιήσετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης (μόλις πατηθεί το κουμπί θα ανάψει πορτοκαλί). Μια κλήση είναι συνδεδεμένη όταν η φωνή ενός μέλους της ομάδας ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης μπορεί να ακουστεί. Η τοποθεσία του οχήματός σας θα αποστέλλεται αυτόματα στην ομάδα ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης, η οποία θα στέλνει την κατάλληλη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης στην τοποθεσία σας. Μόλις η κλήση ολοκληρωθεί, το κουμπί θα επανέλθει στο κόκκινο. Πιέστε το κάλυμμα του κουμπιού για να μπει στη θέση του μετά τη χρήση.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν εντοπιστεί σύγκρουση ή αν οι αερόσακοι του οχήματος ανοίξουν, μια κλήση έκτακτης ανάγκης SOS θα ενεργοποιείται αυτόματα.

Ε: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS;

A: Μια αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης SOS ενεργοποιείται αν οι αερόσακοι ανοίξουν ή αν εντοπιστεί σύγκρουση. Αν αυτά τα περιστατικά προκύψουν, μια κλήση θα πραγματοποιείται αυτόματα από το όχημα και η τοποθεσία του GPS του οχήματος θα αποστέλλεται στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.


Μια χειροκίνητη κλήση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται όταν ένας επιβάτης πατήσει το κουμπί SOS Emergency Call (Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS) στην κονσόλα οροφής.

Ε: Η ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ;

A: Όχι. Η κλήση έκτακτης ανάγκης SOS χρησιμοποιεί χωριστό σύστημα με ειδική κάρτα SIM ενσωματωμένη στο όχημα.

Ε: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS;

A: Η υπηρεσία κλήσης έκτακτης ανάγκης SOS θα είναι διαθέσιμη στη χώρα στην οποία έχετε εγγραφεί για τις υπηρεσίες InControl, καθώς και στις χώρες όπου ο αριθμός τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης 112 υποστηρίζεται. Να θυμάστε ότι σε χώρες που χρησιμοποιούν τον αριθμό 112, υποστηρίζονται μόνο κλήσεις φωνής και οι πληροφορίες τοποθεσίας δεν θα αποστέλλονται σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.Ε: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ;

A: Το όχημα θα πραγματοποιεί πολλαπλές απόπειρες κλήσης, αν δεν βρεθεί κανένα σήμα κινητού τηλεφώνου, δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της κλήσης, το κουμπί θα σταματήσει να αναβοσβήνει πορτοκαλί και θα επανέλθει στο κόκκινο.Ε: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΊ SOS EMERGENCY CALL;

A: Αν κατά λάθος πατήσετε το κουμπί SOS Emergency Call (Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS), θα ενεργοποιηθεί μια κλήση. Μόλις η κλήση συνδεθεί με την ομάδα απόκρισης έκτακτης ανάγκης, πρέπει να ενημερώσετε τον αντιπρόσωπο ότι η κλήση έκτακτης ανάγκης πατήθηκε κατά λάθος, διαφορετικά ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με οικονομικά κόστη.

OPTIMISED ASSISTANCE

Ε: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE;

A: Σε περίπτωση βλάβης, πατήστε και απελευθερώστε το κάλυμμα του κουμπιού που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κονσόλας οροφής. Πατήστε το κουμπί για 2 δευτερόλεπτα ώστε να ενεργοποιήσετε μια κλήση Jaguar Assistance χωρίς χρέωση (μόλις πατηθεί το κουμπί θα ανάψει πορτοκαλί). Μια κλήση είναι συνδεδεμένη όταν η φωνή ενός μέλους της ομάδας JaguarAssistance μπορεί να ακουστεί. Η τοποθεσία του οχήματός σας θα αποστέλλεται αυτόματα στην ομάδα Jaguar Assistance που θα επιχειρήσει να ανταποκριθεί στην κλήση σας και κατά περίπτωση να στείλει οδική βοήθεια στην τοποθεσία του οχήματός σας. Πιέστε το κάλυμμα του κουμπιού για να μπει στη θέση του μετά τη χρήση.Ε: Η ΚΛΗΣΗ OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE CALL ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ;

A: Όχι. Η κλήση Optimised Jaguar Assistance χρησιμοποιεί χωριστό σύστημα με ειδική κάρτα SIM ενσωματωμένη στο όχημα.Ε: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE;

A: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Optimised Jaguar Assistance σε όλες τις χώρες που καλύπτονται από την πολιτική Jaguar Assistance. Αν χρησιμοποιείτε τη Jaguar Assistance ενώ ταξιδεύετε σε άλλη χώρα που καλύπτεται από την πολιτική σας, θα συνδεθείτε με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας της χώρας κατοικίας που στη συνέχεια θα διευθετήσει το θέμα οδικής βοήθειας στην ακριβή τοποθεσία σας.

Ε: Τι γίνεται αν το κουμπί Optimised Jaguar Assistance πατηθεί κατά λάθος;

A: Αν κατά λάθος πατήσετε το κουμπί Optimised Jaguar Assistance, θα ενεργοποιηθεί μια κλήση. Μόλις η κλήση συνδεθεί, πρέπει να ενημερώσετε τον αντιπρόσωπο ότι το κουμπί Optimised Jaguar Assistance πατήθηκε κατά λάθος, διαφορετικά ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με οικονομικά κόστη.Ε: ΑΝ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ MY JAGUAR ΛΗΞΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MY PROTECT ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE;

A: Το χαρακτηριστικό Optimised Jaguar Assistance που περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες Protect δεν παρέχει κάλυψη βλάβης αλλά βελτιώνει την υπηρεσία που παρέχει η συνδρομή σας Jaguar Assistance. Όταν η συνδρομή Jaguar Assistance λήξει, το κουμπί κλήσης Optimised Jaguar Assistance που βρίσκεται στο όχημά σας θα εξακολουθεί να σας συνδέει με το κέντρο κλήσεων Jaguar Assistance. Ωστόσο, μπορεί να χρεωθείτε για οποιαδήποτε υποβοήθηση παρέχεται.

REMOTE ESSENTIALS

Ε: ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ;

A: Το χαρακτηριστικό Journeys (Διαδρομές) σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρίσετε, να αποθηκεύσετε και να εξαγάγετε στοιχεία διαδρομών. Μια διαδρομή καταγράφεται αφού το όχημα έχει διανύσει πάνω από 0,6 μίλια (1 χλμ.) και ο κινητήρας στη συνέχεια απενεργοποιείται. Η διαδρομή μπορεί να προβληθεί σε χάρτη και η απόσταση, η αποτελεσματικότητα, ο απαιτούμενος χρόνος και η μέση ταχύτητα μπορούν να ανακληθούν. Τα στοιχεία διαδρομής μπορούν να προβληθούν, να διαγραφούν ή να εξαχθούν σε Excel για λόγους εξόδων. Η λειτουργικότητα των διαδρομών είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Remote για Smartphone και μέσω της ιστοσελίδας «My Jaguar InControl».


Όταν δημιουργείτε το λογαριασμό σας InControl, θα κληθείτε να επιλέξετε τις προτιμήσεις διαδρομών σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαδρομές τελείως. Να θυμάστε ότι αν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τις διαδρομές θα είστε σε θέση να διαγράψετε μερικές ή όλες τις διαδρομές μέσω της εφαρμογής Remote για smartphone ή της ιστοσελίδας My Jaguar InControl.

Ε: ΠΏΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏ Ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ;

A: Η λειτουργικότητα Journeys (Διαδρομές) μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί στην εφαρμογή Remote για Smartphone και στην ιστοσελίδα My Jaguar InControl.


Για να προβάλετε ή να αλλάξετε την κατάσταση της λειτουργικότητας μεταβείτε στο Vehicle Settings (Ρυθμίσεις του οχήματος) στην εφαρμογή Remote για Smartphone ή στην ιστοσελίδα My Jaguar InControl. Μετακινήστε το διακόπτη Journeys (Διαδρομές) στο on αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις διαδρομές ή στο off αν θέλετε να τις απενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια θα κληθείτε να εισαγάγετε το PIN σας και να αποθηκεύσετε την αλλαγή σας.

Ε: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΧΡΌΝΟ;

A: Τα οχήματα δεν είναι δυνατό να παρακολουθούνται ενεργά εκτός και αν μια κλήση έκτακτης ανάγκης SOS ή μια κλήση Optimised Jaguar Assistance πραγματοποιηθεί ή ενεργοποιηθεί, περίπτωση κατά την οποία η τοποθεσία του οχήματος θα αποστέλλεται αυτόματα στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τις υπηρεσίες βλαβών. Επιπροσθέτως, αν έχετε Secure Tracker και έχετε επιβεβαιώσει το όχημά σας ως κλεμμένο, τότε η τοποθεσία του οχήματός σας θα παρακολουθείται ενεργά.Ε: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ REMOTE ΓΙΑ SMARTPHONE;

A: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής Remote για Smartphone αναζητώντας την Jaguar InControl Remote στο Google Play ή το Apple App store. Υπάρχει επίσης μια Demo Mode (Λειτουργία επίδειξης) διαθέσιμη για να σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τη βασική λειτουργικότητα της εφαρμογής χωρίς την ανάγκη πραγματικού οχήματος.

Ε: ΠΟΙΕΣ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ REMOTE ΓΙΑ SMARTPHONE;

A: Η εφαρμογή Remote για smartphone λειτουργεί με συσκευές Android με Android v4.1 και πιο πρόσφατη έκδοση (για παράδειγμα Samsung Galaxy S4 και HTC ONE M8) και συσκευές Apple με Apple iOS έκδοση 6.0 και πιο πρόσφατη έδκοση (iPhone 4S και εξής).Ε: ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΟΣΤΗ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INCONTROL;

A: Μόλις εγγραφείτε, θα χρεώνεστε μόνο για τη χρήση δεδομένων και τις κλήσεις που πραγματοποιούνται από την εφαρμογή Remote για smartphone σύμφωνα με το συμβόλαιο του κινητού τηλεφώνου σας.Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ REMOTE ΓΙΑ SMARTPHONE ΣΕ ΔΥΟ SMARTPHONE;

A: Ναι. Είναι δυνατό να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής σε περισσότερα από ένα smartphone. Ωστόσο, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού Remote θα είναι ίδια και για τις δύο συσκευές.Ε: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ REMOTE ΓΙΑ SMARTPHONE;

A: Η εφαρμογή Remote για smartphone σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες οχημάτων όπως στάθμη καυσίμου καθώς και ορισμένες ειδοποιήσεις του ταμπλό όταν καθίστανται διαθέσιμες (π.χ. πίεση ελαστικών και στάθμη υγρών). Η εγγραφή σας στη Remote Premium σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με το όχημά σαςAPPLE WATCH

Ε: ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ APPLE WATCH ΜΟΥ;

A: Μόλις πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής Jaguar Remote Premium στο iPhone σας, ακολουθήστε τις οδηγίες της Apple σχετικά με τον τρόπο λήψης εφαρμογών στο Apple Watch στο https://support.apple.com/HT204784.Ε: ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΔΙΑΔΡΟΜΏΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ REMOTE PREMIUM APPLE WATCH;

A: Η λειτουργία Journeys (Διαδρομές) είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Remote Premium στο iPhone σας ή μέσω της δικτυακής πύλης My Jaguar InControl.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ Ή ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ/ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ BEEP AND FLASH/ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ REMOTE CLIMATE CONTROL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

A: Μόνο οχήματα εξοπλισμένα με χαρακτηριστικό Remote Premium προσφέρουν αυτή τη λειτουργικότητα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL CONNECT

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε;

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Η κινητή συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.