• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Συχνές ερωτήσεις Secure Tracker

Επιλέξτε μια κατηγορία ή ερώτηση παρακάτω.
ανοιγμα ολων
Κλείσιμο όλων
Γενικά

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SECURE TRACKER ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

A: Το Secure Tracker είναι συμβατό με σύστημα παρακολούθησης κλεμμένου οχήματος Thatcham Category 6 της Jaguar Land Rover. Το Secure Tracker χρησιμοποιεί τεχνολογία παρακολούθησης για να σας ειδοποιεί αν το όχημά σας έχει παραβιαστεί ή μετακινηθεί παράνομα. Το όχημά σας θα ειδοποιεί το κέντρο παρακολούθησης Jaguar Tracking Centre που θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει αν το όχημά σας έχει κλαπεί ή όχι.Ε:ΤΟ SECURE TRACKER ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ;

A: Το Secure Tracker είναι συμβατό με Thatcham Category 6. Όταν το Secure Tracker είναι ενεργοποιημένο, μπορεί να δικαιούστε μια έκπτωση στην ασφάλειά σας.Ε: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΩ SECURE TRACKER ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΚΛΑΠΕΙ;

A: Σε περίπτωση που το όχημά σας μετακινηθεί παράνομα, το κέντρο παρακολούθησης Jaguar InControl θα σας ειδοποιεί άμεσα και θα συνεργάζεται με την αστυνομία για να εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία του οχήματός σας.


Αν πιστεύετε ότι το όχημά σας έχει κλαπεί, καλέστε το κέντρο παρακολούθησης Jaguar InControl απευθείας από την εφαρμογή InControl Remote για Smartphone ή τον αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα του κατόχου InControl του www.jaguar.com.

Ε: ΑΝ ΕΧΩ SECURE TRACKER ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ;

A: Αν γνωρίζετε ότι το όχημά σας θα μεταφερθεί (π.χ. ρυμουλκηθεί ή μεταφερθεί με τρένο ή πλοίο) και αν έχετε ενεργή συνδρομή Secure Tracker βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς). Μόλις ενεργοποιηθεί, το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) θα είναι ενεργό για έως και 10 ώρες μόνο και θα απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν αυτός ο χρόνο παρέλθει. Αν το όχημά σας μεταφέρεται για περισσότερες από 10 ώρες, βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιείτε εκ νέου το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς). Αν δεν ενεργοποιήσετε το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) και το όχημά σας μεταφερθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση κλοπής από το κέντρο παρακολούθησης Jaguar.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

A: Αν το όχημά σας έχει κλαπεί ενώ ταξιδεύετε σε μία από τις χώρες που παρατίθενται παρακάτω, πρέπει να επικοινωνήσετε με το κέντρο παρακολούθησης Jaguar. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως αν βρισκόσασταν στη χώρα σας.


Το Secure Tracker είναι διαθέσιμο στη χώρα στην οποία εγγραφήκατε για τις υπηρεσίες InControl, καθώς και στις παρακάτω χώρες: Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, , Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Βατικανό.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ;

A: Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) σχετίζεται με το Secure Tracker και σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε το όχημά σας σε τρέιλερ, σύστημα ή κοτσαδόρο χωρίς να ενεργοποιείται ειδοποίηση κλεμμένου οχήματος. Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή για Smartphone ή την ιστοσελίδα My Jaguar InControl.


Μόλις ενεργοποιηθεί, το όχημα δεν θα αποστέλλει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες αν το όχημα μετακινηθεί ενώ ο κινητήρας είναι απενεργοποιημένος. Όλες οι άλλες αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής π.χ. αποσυνδεδεμένη μπαταρία, θραύση παραθύρου κ.τ.λ. παραμένουν ενεργές.

Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) θα είναι ορατό μόνο στην εφαρμογή για smartphone ή την ιστοσελίδα My Jaguar InControl αν έχετε Secure Tracker.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΣΈΡΒΙΣ;

A: Το Service Mode (Λειτουργία σέρβις) σχετίζεται με το Secure Tracker και πρέπει να ενεργοποιείται κατά τη μεταφορά του οχήματός σας για σέρβις ώστε να προλαμβάνεται η ενεργοποίηση της ειδοποίησης κλεμμένου οχήματος. Το Service Mode (Λειτουργία σέρβις) μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή για Smartphone ή την ιστοσελίδα My Jaguar InControl. Μόλις ενεργοποιηθεί στο όχημα δεν θα αποστέλλει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες όταν εντοπίσει περιστατικό κλοπής που έχει προκληθεί π.χ. από μετακίνηση του αυτοκινήτου με τον κινητήρα απενεργοποιημένο, αποσύνδεση της μπαταρίας ή της κεραίας, ήχο συναγερμού κ.τ.λ. Η Service Mode (Λειτουργία σέρβις) θα είναι ορατή μόνο στην εφαρμογή για smartphone ή στην ιστοσελίδα My Jaguar InControl αν έχετε Secure Tracker.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL TOUCH PRO

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε;

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Η κινητή συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.