ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Με βελτιωμένη δυναμική οδήγηση και φινέτσα, κάθε διαδρομή γίνεται απόλαυση μέσα σε ένα E‑PACE.

Ισορροπημένο και με γρήγορη απόκριση στις στροφές, το E‑PACE αντιδρά άμεσα και με ακρίβεια στους χειρισμούς σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ JAGUAR
Το σασί του E‑PACE έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ευέλικτη και εκλεπτυσμένη δυναμική εντός δρόμου. Τα δομικά στοιχεία του σασί αλουμινίου χρησιμοποιούνται για βελτίωση της απόδοσης της ανάρτησης αυξάνοντας την ακαμψία. Για μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση, το E‑PACE διαθέτει ένα πλήρως ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης με σχεδιασμό οπίσθιας ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων.
ALL WHEEL DRIVE
Για υψηλή απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών, το σύστημα All Wheel Drive (AWD) ελέγχει έξυπνα την κατανομή ροπής μεταξύ μπροστινού και πίσω άξονα. Η ροπή οδήγησης είναι ισορροπημένη σε αμφότερους τους άξονες, για πλήρη εκμετάλλευση της διαθέσιμης πρόσφυσης και από τα τέσσερα ελαστικά.
ACTIVE DRIVELINE<sup>1</sup>
Για μεγαλύτερη ευελιξία, το Active Driveline βελτιστοποιεί την πρόσφυση και παρέχει χαρακτηριστικά χειρισμού οχήματος με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς. Το σύστημα επιτρέπει την κατανομή έως και 100% της ροπής κίνησης του οπίσθιου άξονα σε οποιονδήποτε από τους πίσω τροχούς, ανάλογα με την διαθέσιμη πρόσφυση.
ΣΥΣΤΗΜΑ ALL SURFACE PROGRESS CONTROL<sup>2</sup>
Το σύστημα All Surface Progress Control (ASPC) προσφέρει στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ολισθηρές συνθήκες. Πρόκειται για ένα σύστημα cruise control (σταθεροποίησης ταχύτητας) για χαμηλές ταχύτητες, που βοηθά το E‑PACE να αντεπεξέλθει σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες - επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην οδήγηση.
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Από τη δύναμη και την απόλυτη απόλαυση της οδήγησης έως την εξοικονόμηση καυσίμου και την κορυφαία τεχνολογία, υπάρχει μια σειρά κινητήρων Ingenium κατάλληλων για το E‑PACE της Jaguar. Το αυτόματο κιβώτιο 9-σχέσεων του E‑PACE έχει εξαιρετική απόκριση και ομαλή λειτουργία, εξασφαλίζοντας ότι θα βρίσκεστε πάντα στη βέλτιστη σχέση και μεγιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου και την επιτάχυνση. Για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή του οδηγού και αυξημένη οικονομία καυσίμου, επιλέξτε το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Η ΣΕΙΡΑ INGENIUM

Οι κινητήρες χαμηλής τριβής Ingenium που είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, έχουν στιβαρά μπλοκ κυλίνδρων και διπλούς άξονες εξισορρόπησης για να διασφαλίζουν εγγενώς χαμηλά επίπεδα δόνησης και για σταθερές, καθημερινές επιδόσεις. Όλοι οι κινητήρες της σειράς XF είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία Stop/Start και έξυπνη αναγεννητική φόρτιση - άντληση κινητικής ενέργειας κατά την πέδηση, για τη φόρτιση της μπαταρίας - για μέγιστη οικονομία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της οδήγησης στην πόλη.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ INGENIUM

Οι κινητήρες βενζίνης Ingenium του E‑PACE διαθέτουν καινοτομίες αιχμής, όπως το σύστημα Inlet Variable Valve Lift για βελτιστοποίηση κάθε πτυχής της απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου, με παράλληλη μείωση των εκπομπών CO2.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΝΤΙΖΕΛ INGENIUM

Για ομαλές καθημερινές επιδόσεις, οι αλουμινένιοι πετρελαιοκινητήρες χαμηλής τριβής Ingenium του E‑PACE διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία στροβιλοσυμπιεστή για υψηλή ροπή σε όλο το εύρος στροφών και ομοιόμορφη και προοδευτική απόκριση, για μείωση της υστέρησης.

ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Οι τρέχοντες βενζινοκινητήρες και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι οι πιο καθαρές και πιο αποδοτικοί που έχουμε παράγει ποτέ. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το μέλλον της οδήγησης. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ<sup>3</sup>
Για βελτίωση της ακρίβειας και της άνεσης ή της απόδοσης του αυτοκινήτου, το προαιρετικό σύστημα Configurable Dynamics σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τη χαρτογράφηση του γκαζιού του E‑PACE, τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων, τις ρυθμίσεις τιμονιού και την ανάρτηση, ανάλογα με τις ανάγκες σας κατά την οδήγηση.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ <sup>4</sup>
Το σύστημα Adaptive Dynamics παρέχει προσαρμογή της δυναμικής με ακρίβεια και ομαλή οδηγική εμπειρία, παρακολουθώντας την θέση του τροχού και τις κινήσεις του αμαξώματος. Τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ προσαρμόζονται για να βελτιστοποιούν τις ρυθμίσεις ανάρτησης και να παρέχουν την καλύτερη ισορροπία μεταξύ άνεσης, ακρίβειας και ευελιξίας ανά πάσα στιγμή.
ΣΥΣΤΗΜΑ JAGUAR DRIVE CONTROL
Για μια εμπειρία οδήγησης στα μέτρα σας, το σύστημα JaguarDrive Control σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών Normal, Eco, Dynamic ή και Winter mode - που επηρεάζουν ελαφρώς την υποβοήθηση στο τιμόνι και τη χαρτογράφηση του γκαζιού.
ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ή ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων του E‑PACE είναι ομαλό, αποδοτικό και χαρακτηρίζεται από υψηλή απόκριση - προσφέροντας γρήγορες αλλαγές για εύκολη επιτάχυνση. Το χαμηλού βάρους και εξαιρετικά προηγμένο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων διασφαλίζει αβίαστες και σύντομες αλλαγές, για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή του οδηγού και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης. Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς E‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ

1Διατίθεται μόνο με κινητήρες D240 και P300.
2Μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
3Δεν διατίθεται σε D150 ή σε μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
4Δεν διατίθεται σε D150, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με ζάντες αλουμινίου 17".

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας