ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η Jaguar E‑PACE φαίνεται αδιαμφισβήτητα σπορ, με το τολμηρό δικτυωτό πλέγμα μάσκας πλαισιωμένο από προβολείς LED με λεπίδα «J».

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας

Σε πλάγια όψη, η καθαρή γραμμή οροφής του E‑PACE συνδυάζεται με ένα σπόιλερ τοποθετημένο πάνω από ένα απότομα κεκλιμένο πίσω παράθυρο. Οι προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 21" * τονίζουν ακόμη περισσότερο το σπορ χαρακτήρα του E‑PACE. Στο πίσω μέρος, τα φώτα LED παρέχουν μια πραγματικά ξεχωριστή εικόνα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ
Επιλέξτε την προαιρετική σταθερή πανοραμική γυάλινη οροφή για να πλημμυρίσετε το εσωτερικό του E‑PACE με φως και να ενισχύσετε την ευάερη, ευρύχωρη αίσθηση. Φέρνοντας το εξωτερικό περιβάλλον μέσα στην καμπίνα, προσφέρει σε όλους υπέροχη θέα στον ουρανό.
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED
Για εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο, το E‑PACE διαθέτει περιμετρικό φωτισμό LED. Τα φώτα LED έχουν σχεδιαστεί για να διαρκέσουν όσο και η διάρκεια ζωής του οχήματος και είναι πιο αποδοτικά ως προς την κατανάλωση καυσίμου καθώς καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED είναι διαθέσιμοι με κινούμενα φλας, τα οποία μειώνουν το χρόνο που χρειάζονται οι άλλοι χρήστες του δρόμου για να αναγνωρίσουν την επιθυμητή κατεύθυνση κίνησης.
ΤΡΟΧΟΙ 21" *
Διατίθεται ποικιλία από ζάντες για υπερτόνιση του σπορ χαρακτήρα του E‑PACE. Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα σύγχρονων και δυναμικών σχεδίων, σε εύρος διαστάσεων έως και 21”.

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης. Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς E‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

*Διατίθεται μόνο όταν έχει επιλεγεί το προαιρετικό σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής.