ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Παρέχοντας έναν πλούτο πληροφοριών και ψυχαγωγίας, το InControl είναι η σουίτα μας από προηγμένες τεχνολογίες που συνδέει τόσο εσάς όσο και το E‑PACE σας με τον έξω κόσμο.

Το InControl διαθέτει διαισθητικές και προηγμένες ενσωματωμένες τεχνολογίες ώστε να μπορούν όλοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαδρομή τους. Η οθόνη Touch Pro 10" στην καρδιά της κεντρικής κονσόλας υποστηρίζει χειρονομίες μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης και προσφέρει πλούσια οπτικοακουστική ψυχαγωγία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ
TOUCH PRO

Για εμπλουτισμό της εμπειρίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το Touch Pro προσφέρει έως και 4 προσαρμόσιμες αρχικές οθόνες και γρήγορους χρόνους απόκρισης, καθώς και φωνητικό έλεγχο. Το διαδραστικό πλαϊνό τμήμα της οθόνης σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία πλαισίων απεικόνισης - έτσι ώστε η κύρια επιφάνεια της οθόνης σας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση, ενώ το πλαϊνό τμήμα της οθόνης διαθέτει χειριστήρια τηλεφώνου. Απλά σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω και προς τα κάτω για εναλλαγή μεταξύ πολλών πλαισίων απεικόνισης.

ΠΑΚΕΤΑ INCONTROL
CONNECT PRO PACK<sup>1</sup>
Για περαιτέρω βελτίωση του Touch Pro, το προαιρετικό Connect Pro Pack2 περιλαμβάνει τα Smart Settings, ένα 4G Wi-Fi Hotspot, Pro Services και σύστημα πλοήγησης Navigation Pro. Σχεδιασμένο για τη βελτίωση της εμπειρίας σας εντός και εκτός του αυτοκινήτου, εξασφαλίζει ότι εσείς και οι συνεπιβάτες σας απολαμβάνετε τη διαδρομή, παραμένοντας δικτυωμένοι με τον έξω κόσμο.
INCONTROL APPS<sup>2</sup>
H Jaguar E‑PACE διαθέτει την τεχνολογία InControl Apps, επιτρέποντας συγκεκριμένες εφαρμογές στο Apple ή Android κινητό σας να ελέγχονται από την οθόνη αφής της E‑PACE σας, συμπεριλαμβανομένου των επαφών σας, του ημερολογίου και της αναπαραγωγής μουσικής. Απλώς συνδέστε το κινητό σας με ένα καλώδιο USB.
SMART SETTINGS<sup>3</sup>
Automatically identifying each driver using their key and phone, optional Smart Settings can select preferred seat and mirror positions and play your preferred media at the start of each journey. Smart Settings can also learn and automate these preferences based on your habits and past routines.
REMOTE<sup>4</sup>
Η υπηρεσία Remote παρέχει πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας και σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με αυτό από απόσταση. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη λειτουργία Optimised Assistance, η οποία μεταδίδει τα δεδομένα της θέσης σας και διαγνωστικά στοιχεία σε περίπτωση βλάβης, ενώ πραγματοποιεί και κλήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εφαρμογή Jaguar InControl Remote σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τη στάθμη καυσίμου απομακρυσμένα, ακόμη και να βρείτε το όχημά σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης.
SECURE TRACKER<sup>5</sup>
Αν κάποιος διαρρήξει το αυτοκίνητό σας ή το μετακινήσει παράνομα, το προαιρετικό Secure Tracker ειδοποιεί αυτόματα εσάς και το κέντρο παρακολούθησης, βοηθώντας στον εντοπισμό και την ανάκτηση του οχήματος το συντομότερο δυνατό. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί με τα κλειδιά, μπορείτε να ειδοποιήσετε το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Secure Tracker.
CLICK AND GO
Με την ενσωματωμένη μονάδα βάσης Click & Go, οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές tablet τους hands-free καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Με έναν απλό μηχανισμό τοποθέτησης και πίσω φορτιστή USB, οι επιβάτες διασκεδάζουν ενώ οι συσκευές τους παραμένουν φορτισμένες.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
Το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display (HUD) προβάλει σημαντικά δεδομένα του οχήματος στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις εντολές και τις πληροφορίες του οδηγού με ευκολία.
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ<sup>6</sup>
Το E‑PACE διαθέτει μια προαιρετική διαδραστική οθόνη υψηλής ευκρίνειας 12.3" για τον οδηγό, η οποία διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε πάντοτε ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασύνδεση. Το σύστημα μπορεί να λαμβάνει και να προβάλλει πληροφορίες οδήγησης, ψυχαγωγία και δεδομένα ενεργητικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων πλοήγησης, τηλεφώνου και μέσων ενημέρωσης.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ MERIDIAN<sup>TM</sup><sup>7</sup>
Ζωντανέψτε τη μουσική σας με δύο ηχοσυστήματα της Meridian, τους Βρετανούς ειδικούς του ήχου. Το εξαιρετικό Meridian Surround Sound System με τεχνολογία Trifield™ αποδίδει όλη την πληρότητα και την καθαρότητα μιας ζωντανής ερμηνείας μέσω 14 ηχείων.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN AUDIO
IGUIDE

Η εφαρμογή iGuide της Jaguar χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξηγήσει όλες τις λειτουργίες και τα χειριστήρια της E‑PACE σας που πρέπει να γνωρίζετε. Επίσης, το κινητό εγχειρίδιο χρηστών έχει διπλασιαστεί, ώστε να βρίσκετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης. Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς E‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

1Το Connect Pro Pack περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτάται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλη σύμβαση δεδομένων.
2Στάνταρ σε πακέτα προδιαγραφών S, SE και HSE.
3Διατίθεται μόνο με το πακέτο Connect Pro.
4Το Remote περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar.
5Το Secure Tracker περιέχει μια υπηρεσία συνδρομής που μπορεί να επεκταθεί μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar.
6Στάνταρ στο πακέτο προδιαγραφών HSE.
7Το Meridian Sound System 380W είναι στάνταρ στα πακέτα προδιαγραφών SE και HSE.

Η εμπορική ονομασία Meridian είναι σήμα κατατεθέν της Meridian Audio Ltd. Η εμπορική ονομασία Trifield και η συσκευή «three fields» αποτελούν σήμα κατατεθέν της Trifield Productions Ltd.

Το InControl περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη των εφαρμογών InControl Apps και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας