ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Σύγχρονο, κομψό και όμορφα κατασκευασμένο - το εσωτερικό του E‑PACE έχει το χαρακτηριστικό ύφος της Jaguar και διαθέτει κορυφαίους στην κατηγορία εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
Url
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
Url
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
Url
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
Url

Στο E‑PACE, όλα τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά ώστε να παρέχουν μια εκλεπτυσμένη εμπειρία αφής. Ο χώρος οδήγησης αγκαλιάζει τον οδηγό και ο επιλογέας ταχυτήτων SportShift βρίσκεται στα δάχτυλά σας. Ο κομψός καθρέφτης οπισθοπορείας Infiniti έχει σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΧΩΡΕΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Οι εσωτερικοί αποθηκευτικοί χώροι του E‑PACE είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία. Η βαθιά κεντρική κονσόλα με αφαιρούμενες ποτηροθήκες είναι κατάλληλη για μικρότερα tablet ή για τέσσερις φιάλες των 75cl τοποθετημένα οριζόντια. Το μεγάλο ντουλαπάκι συνοδηγού είναι ιδανικό για όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας - όπως οι αφαιρούμενες ποτηροθήκες της κεντρικής κονσόλας. Και οι βαθιές θήκες στις μπροστινές πόρτες έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν μια σειρά αντικειμένων όπως τηλέφωνα, μεταλλικά κουτάκια και ένα μπουκάλι νερό 1,5 λίτρου.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:vPDgYpvn7Pw
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Ο προαιρετικός ρυθμιζόμενος εσωτερικός φωτισμός δημιουργεί ένα πλούσιο οπτικό αποτέλεσμα και μια φιλόξενη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα για όλους τους επιβαίνοντες. Το σύστημα αναδεικνύει μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία με απαλά φωτιζόμενες περιοχές σε ένα από τα δέκα διαθέσιμα χρώματα.
ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Είναι οι μικρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που χαρίζουν στο E‑PACE το μοναδικό χαρακτήρα του, όπως η αποκλειστική αποτύπωση ενός ενήλικου Jaguar με το μικρού του, κρυμμένη στη γωνία του μπροστινού παρμπρίζ. Υπάρχει επίσης μια διακριτική αποτύπωση Jaguar στο ντουλαπάκι και κάτω από την κεντρική κονσόλα.
ΕΞΑΤΟΜΊΚΕΥΣΗ
Επιλέξτε από μια συλλογή πολυτελών υλικών και υφών καθώς και μια παλέτα εκπληκτικών χρωματικών συνδυασμών. Οι επιλογές σας δημιουργούν το E‑PACE που θα αγαπήσετε.

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εντυπωσιακής εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης. Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς E‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ