ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες με γρήγορη απόκριση. Ελαφριά κατασκευή από αλουμίνιο. Ραφιναρισμένη ανάρτηση. Η F‑TYPE είναι ένα πραγματικό αυτοκίνητο επιδόσεων.

Το ισχυρό, ελαφρύ σώμα από αλουμίνιο της F‑TYPE είναι η τέλεια πλατφόρμα για ένα σπορ αυτοκίνητο. Επιτρέπει στο τέλεια ρυθμισμένο σύστημα ανάρτησης με διπλά ψαλίδια να παρέχει ακριβή έλεγχο και είναι το τέλειο συμπλήρωμα για την γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης F‑TYPE.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ALL WHEEL DRIVE
Το σύστημα All Wheel Drive της F‑TYPE με Intelligent Driveline Dynamics προσφέρει επιδόσεις με τέλεια ισορροπία, παρέχοντας σταθερό χειρισμό σε όλα τα οδοστρώματα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό των F‑TYPE και F‑TYPE R-Dynamic, τον στάνταρ εξοπλισμό των F‑TYPE R και F‑TYPE SVR, αναδεικνύει αυτή την Jaguar ανάμεσα στα σπορ αυτοκίνητα.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.
yt:cF_LC6KY1Yk
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
Εξαιρετικός έλεγχος, ευελιξία και σχόλια προσδιορίζουν την F‑TYPE. Η εξαιρετική οδήγησή της οφείλεται σε ένα στιβαρό αμάξωμα, τα διπλά ψαλίδια ανάρτησης από σφυρήλατο αλουμίνιο και το εκλεπτυσμένο σύστημα του ηλεκτρικά υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης (EPAS).

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:7qQoDNdXu1s
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΔΗΣΗΣ
Φρένα 355mm εμπρός και 325mm πίσω
Βελτιστοποιημένα για να συνδυάζουν αντοχή και χαμηλό βάρος ενώ προσφέρουν σταθερές επιδόσεις.
Φρένα 380mm εμπρός και 325mm πίσω
Αυτό το σύστημα αποδίδει σταθερά επίπεδα εξαιρετικής ισχύος στάσης.
Φρένα 380mm εμπρός και 376mm πίσω
Εξαιρετικά γρήγορη, προοδευτική απόδοση πέδησης με γρήγορη απόκριση.
Πίσω φρένα από ίνες άνθρακα και κεραμικό 398mm εμπρός και 380mm
Το ισχυρότερο σύστημα πέδησής μας. Διαθέτει ικανότητα για τα υψηλότερα επίπεδα σταθερής απόδοσης ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο δυναμισμός της F‑TYPE έχει αβίαστη αίσθηση χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες οδήγησής μας. Για πιο κλειστές στροφές και μειωμένη υποστροφή, το Torque Vectoring παρέχει ελεγχόμενη ανεξάρτητη πέδηση των εσωτερικών μπροστά και πίσω τροχών στις στροφές. Το ενεργό ηλεκτρονικό διαφορικό (Electronic Active Differential)* μπορεί να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη, σε συνεργασία με το σύστημα Intelligent Driveline Dynamics* για την ακριβή διαχείριση της απόδοσης της ροπής σε κάθε έναν από τους μπροστινούς τροχούς. Και για βέλτιστη άνεση και έλεγχο, το Adaptive Dynamics* αναλύει το δρόμο και το οδηγικό στυλ σας και στη συνέχεια τροποποιεί την απόκριση της F‑TYPE.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:cF_LC6KY1Yk

Σχεδιασμένη για να προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση, η μηχανική υπεροχή της F‑TYPE τής δίνει ένα εύρος δυνατοτήτων, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε οδηγού και του κάθε δρόμου. Coupé ή Convertible, Rear Wheel Drive ή All Wheel Drive, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η σειρά F‑TYPE προσφέρει κάτι για κάθε στυλ οδηγού. Σχεδιάστε και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑TYPE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας ή καταγράψτε το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

*Η διαθεσιμότητα των χαρακτηριστικών εξαρτάται από το μοντέλο και τον κινητήρα. Ανατρέξτε στο εργαλείο διαμόρφωσης ή τον οδηγό τιμών και προδιαγραφών για περισσότερες λεπτομέρειες. Τα οχήματα που εμφανίζονται στις βιντεοσκοπήσεις ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
Url
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
Url
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
Url
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
Url