ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Ο μοναδικός χαρακτήρας της F‑TYPE ενισχύεται με την εξαιρετική σειρά κινητήρων της. Προηγμένη, δυναμική και αδιαμφισβήτητα Jaguar.

Η F‑TYPE προσφέρει μια σειρά κινητήρων που ταιριάζουν στο στυλ της οδήγησής σας. Με όποιον κινητήρα και αν έχετε, θα βιώσετε την άμεση απόδοση ισχύος, υψηλά επίπεδα ροπής και εγγυημένη απόδοση που θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Ο ολοκαίνουριος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 2.0 λίτρων, 4 κυλίνδρων, ισχύος 300PS της F‑TYPE παρέχει ισχυρές επιδόσεις με εκλεπτυσμένη φινέτσα και αποτελεσματικότητα. Είναι πλούσια σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν Intelligent Continuously Variable Valve Lift Control και E-wastegate, καθώς και αντλία λαδιού μεταβλητής παροχής. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική ισχύς, χαμηλότερα κόστη λειτουργίας και ουσιαστική εκ νέου ανακάλυψη των δυναμικών επιδόσεων της F‑TYPE.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΙΣΧΥΣ V6
Οι κινητήρες V6 της F‑TYPE είναι πανίσχυροι και εκλεπτυσμένοι. Ο εκλεπτυσμένος έλεγχος ώθησης του συμπαγούς υπερσυμπιεστή και της δευτερεύουσας βαλβίδας γκαζιού σάς προσφέρει μια έκρηξη ισχύος όταν επιταχύνετε, χωρίς καθυστέρηση. Ο κινητήρας V6, 3.0 λίτρων, ισχύος 340PS δημιουργεί ροπή 450Nm και επιτυγχάνει 0-100km/h σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας υψηλότερης απόδοσης 380PS παρέχει ροπή 460Nm για ακόμη πιο ισχυρή απόδοση και 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ V8
Και οι δύο V8 κινητήρες 5.0 λίτρων είναι εξαιρετικά ισχυροί. Ο διπλός ανεξάρτητος μεταβλητός χρονισμός εκκεντροφόρου βελτιστοποιεί την ισχύ σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Η επιτάχυνση είναι ταχεία και προοδευτική. Η απόκριση είναι άμεση. Ο κινητήρας 5.0 λίτρων V8 550PS της F-TYPE R παράγει ροπή 680Nm και επιτυγχάνει τα 0-100km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας υψηλότερης απόδοσης 575PS της σειράς F-TYPE SVR παράγει μια εκπληκτική ροπή 700Nm για χρόνο 3,7 δευτερολέπτων για τα 0-100km/h. Η ισχύς παρέχεται μέσω του 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου Quickshift και του συστήματος All Wheel Drive για βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Ο ΗΧΟΣ ΕΝΟΣ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Κάθε F‑TYPE είναι εξοπλισμένη με ενεργή σπορ εξάτμιση που δημιουργεί ένα κρεσέντο εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το σύστημα εξάτμισης αντιδρά στη θέση του γκαζιού, την ταχύτητα και τις στροφές του κινητήρα με το άνοιγμα των ενεργών βαλβίδων. Όταν είναι ανοικτές, αυτές οι βαλβίδες επιτρέπουν στα καυσαέρια να έχουν μια πιο άμεση, λιγότερο περιοριστική διαδρομή μέσω του πίσω σιγαστήρα με αποτέλεσμα έναν πολύ πιο πλούσιο, απολαυστικό ήχο. Το ρυθμιζόμενο ενεργό σύστημα εξάτμισης* σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίγετε χειροκίνητα τις βαλβίδες της εξάτμισης έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον εμπνευσμένο ήχο της F‑TYPE σε κάθε ταχύτητα κινητήρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:uJBtIkDcUH8

Σχεδιασμένη για να προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση, η μηχανική υπεροχή της F‑TYPE τής δίνει ένα εύρος δυνατοτήτων, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε οδηγού και κάθε δρόμου. Coupé ή Convertible, Rear Wheel Drive ή All Wheel Drive, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η σειρά F‑TYPE προσφέρει κάτι για κάθε στυλ οδηγού. Σχεδιάστε και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑TYPE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας ή καταγράψτε το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

*Στον στάνταρ εξοπλισμό των F‑TYPE R-Dynamic, F‑TYPE R και F‑TYPE SVR. Προαιρετικό για την F‑TYPE.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
Url
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
Url
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
Url
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
Url