ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ

Εναρμονισμένη με τη φύση της ως σπορ αυτοκινήτου, η προηγμένη τεχνολογία της F‑TYPE εξασφαλίζει μια αίσθηση ασφάλειας, διαρκούς δικτύωσης και συνεχούς ψυχαγωγίας.

Με ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro και συστήματα ήχου κατασκευασμένα με ακρίβεια, η F‑TYPE συνδέει, ενημερώνει και ψυχαγωγεί με μοναδικό στυλ.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η αλληλεπίδρασή σας με το σύστημα διασκέδασης και ψυχαγωγίας InControl πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών της F‑TYPE. Αυτό σάς δίνει άμεσο έλεγχο των συστημάτων πλοήγησης, ήχου, κλιματισμού, του τηλεφώνου σας, καθώς και πολλών πρόσθετων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένων των βοηθημάτων στάθμευσης και του συστήματος διαμορφούμενης δυναμικής.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
TOUCH PRO
Η F‑TYPE διαθέτει τώρα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro στον στάνταρ εξοπλισμό. Με απίστευτη απόκριση και ένα εξαιρετικά έξυπνο περιβάλλον χρήστη και έντονα γραφικά, το Touch Pro είναι το πιο προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η Jaguar. Κάνει την ιδιοκτησία και την οδήγηση της F‑TYPE ευκολότερη και πιο απολαυστική από ποτέ.
Μάθετε περισσοτερα
SMARTPHONE PACK
Μείνετε ασφαλώς συνδεδεμένοι με το smartphone σας ακόμα και όταν βρίσκεστε στο όχημα. Χρησιμοποιώντας το smartphone Apple® ή AndroidTM σας, αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να ελέγχετε βελτιστοποιημένες για οχήματα εφαρμογές, όπως Spotify® και Tile®, μέσω της οθόνης αφής της F-TYPE με καλώδιο USB.
CONNECT PRO
Οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές του συστήματος Connect Pro* σάς προσφέρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στη συνδεσιμότητα και την άνεση. Αποτελούνται από InControl Apps, InControl Remote app και Pro Services, όλα με την υποστήριξη του γρήγορου Internet 4G.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL REMOTE
Η εφαρμογή InControl Remote σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την F‑TYPE σας, καθώς και να αλληλεπιδράτε μαζί της από το smartphone σας. Σας δίνει πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για το αυτοκίνητό σας, όπως στάθμη καυσίμου, προηγούμενα στοιχεία διαδρομής και ύπαρξη ξεκλείδωτων θυρών ή ανοικτών παραθύρων. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει, επίσης, να εκκινείτε τον κινητήρα ή να ρυθμίζετε τον κλιματισμό, να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο και να εντοπίζετε την F‑TYPE σας σε ένα χάρτη ή με τη λειτουργία ηχητικού και οπτικού σήματος.**

**Μόνο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
SECURE TRACKER
Παρακολουθώντας την F‑TYPE σας σε περίπτωση κλοπής ή οποιασδήποτε παράνομης μετακίνησης, το Secure Tracker* συλλέγει πληροφορίες για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την ανάκτηση του αυτοκινήτου σας το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί με τα κλειδιά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης, με τη χρήση της εφαρμογής InControl Remote.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS
Οι εφαρμογές InControl σάς επιτρέπουν να ελέγχετε συμβατές εφαρμογές στην οθόνη αφής σας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και άνετη χρήση των εφαρμογών που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη χρήση εντός του οχήματος σας. Με ένα διαρκώς διευρυνόμενο φάσμα υπηρεσιών, οι εφαρμογές InControl μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, να οργανώσετε την επόμενη συνάντησή σας και να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας.
Μάθετε περισσοτερα
MERIDIAN<sup>TM</sup> SOUND

Σε συνεργασία με τους βρετανούς εμπειρογνώμονες ήχου της Meridian™, έχουμε σχεδιάσει δύο συστήματα υψηλών προδιαγραφών, ειδικά για την F‑TYPE. Υπάρχει το στάνταρ σύστημα 380W με 8 ηχεία που περιλαμβάνει 2 subwoofer. Και το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian Surround 770W με 10 ηχεία που παρέχει ακουστική συναυλιακού χώρου με την αποκλειστική τεχνολογία Trifield™.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN AUDIO
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST)
Το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κάνει τα ταξίδια σας πολύ πιο ασφαλή. Ανιχνεύει πότε το αυτοκίνητό σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και το επαναφέρει ομαλά στην πορεία του.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:Ml4TYkPhSJg
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)
Το σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού (Driver Condition Monitor) γνωρίζει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε ή κουράζεστε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:QLBR1tDQdTI
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)
Το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου σάς προειδοποιεί για οχήματα που βρίσκονται εντός του τυφλού σημείου σας ή που πλησιάζουν γρήγορα σε αυτό. Όταν εντοπίζεται ένα αυτοκίνητό, μια μικρή προειδοποιητική λυχνία θα ανάψει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέπτη. Η ανίχνευση κίνησης στο πίσω μέρος (Reverse Traffic Detection)* σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που πλησιάζουν από οποιαδήποτε πλευρά του αυτοκινήτου σας, ειδικά χρήσιμο κατά την έξοδο από χώρο στάθμευσης.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:Oz8rX_cM9D8
ΣΥΣΤΗΜΑ PEDESTRIAN CONTACT SENSING

Ενισχύστε την προστασία των ανθρώπων εκτός του αυτοκινήτου σας, όπως και εκείνων στο εσωτερικό. Αν το αυτοκίνητο έλθει σε επαφή με έναν πεζό, το καινοτόμο σύστημά μας Pedestrian Contact Sensing έχει σχεδιαστεί για να σηκώνει αυτόματα το καπό, ώστε να περιορίζει το δυνητικό αντίκτυπο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST
Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης κάνει την παράλληλη στάθμευση πιο εύκολη από ποτέ, κατευθύνοντας το αυτοκίνητό σας σε έναν κατάλληλο χώρο. Εσείς απλώς επιλέγετε την κατάλληλη σχέση και ελέγχετε την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Η υποβοήθηση στάθμευσης σάς βοηθά επίσης να εξέλθετε από το χώρο στάθμευσης και σας απαλλάσσει από το στρες της εξόδου. Γραφικά και ειδοποιήσεις σας καθοδηγούν στις μανούβρες.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:UzQHxy8bjxA
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Τα εμπρός* και πίσω βοηθήματα στάθμευσης έχουν σχεδιαστεί για να ειδοποιούν τον οδηγό με ένα ηχητικό σήμα για την παρουσία κοντινών αντικειμένων. Τα βέλη στην κεντρική κονσόλα αφής παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες για τη θέση τους σε σχέση με το όχημα. Για πρόσθετη ασφάλεια και άνεση, μια προαιρετική κάμερα στάθμευσης με οπισθοπορεία μεταδίδει εικόνες στην οθόνη αφής.
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ (REAR VIEW CAMERA)
Η επιλογή αυτή συνδυάζει μια οπίσθια κάμερα με πληροφορίες αφής. Διαθέτει έγχρωμους οδηγούς απόστασης και γραμμές καθοδήγησης επί της οθόνης, που κινούνται σύμφωνα με τη γωνία του τιμονιού για να δείξουν την περιοχή στην οποία θα κινηθεί το αυτοκίνητο κατά την οπισθοπορεία.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα αερόσακων βοηθάει στην παροχή πρόσθετης διασφάλισης για εσάς και τους επιβάτες σας. Οι αισθητήρες ανιχνεύουν το μέγεθος και το βάρος του οδηγού και του συνοδηγού, πριν οι μετωπικοί αερόσακοι αναπτυχθούν κατάλληλα. Οι προηγμένοι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας της F‑TYPE σφίγγουν αυτόματα τις ζώνες ασφαλείας σε καταστάσεις ταχείας επιβράδυνσης.
ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Αυτό το βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για τα μοντέλα Convertible βοηθά στην προστασία των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής. Φινίρισμα Satin Chrome σε F‑TYPE, F‑TYPE R-Dynamic, και F‑TYPE R και Gloss Black σε F‑TYPE SVR.
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EMERGENCY BRAKE ASSIST)
Αν τα φρένα πατηθούν απότομα, το σύστημα αυτό ενισχύει τη δύναμη πέδησης στο μέγιστο για μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης. Βοηθά, επίσης, στην ανάκτηση καλύτερου ελέγχου του τιμονιού σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση, η μηχανική υπεροχή της F‑TYPE τής δίνει ένα εύρος δυνατοτήτων, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε οδηγού και του κάθε δρόμου. Coupé ή Convertible, Rear Wheel Drive ή All Wheel Drive, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η σειρά F‑TYPE προσφέρει κάτι για κάθε στυλ οδηγού. Σχεδιάστε και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑TYPE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας ή καταγράψτε το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

1Προαιρετικό χαρακτηριστικό
2Μόνο αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
Url
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
Url
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
Url
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
Url