ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ

Στην F‑TYPE, εσείς και το αυτοκίνητό σας γίνεστε ένα. Κάθε πτυχή της διαμόρφωσής της 1+1 έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία δεσμών. Τυλίγεται γύρω σας, πηγαίνοντας την οδηγική εμπειρία σας σε άφταστα ύψη.

Το εσωτερικό της F‑TYPE αποπνέει ένα συνδυασμό λειτουργικής εργονομίας και σπορ αισθητικής, χάρη στην ακριβή σχεδίαση του πιλοτηρίου της, τα απλά της χειριστήρια και τα ευκρινή της όργανα.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΑ F‑TYPE CHEQUERED FLAG

Με το ζωντανό εσωτερικό του, το Chequered Flag ενσωματώνει τον ενθουσιασμό. Τα ανάγλυφα καθίσματα Performance και το θερμαινόμενο τιμόνι με τον κόκκινο κεντρικό δείκτη είναι από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Με εξαιρετικά επίπεδα επιλογής, το εσωτερικό της F‑TYPE είναι μια ευκαιρία για ατομική έκφραση. Προσαρμόστε το εσωτερικό στυλ σας με ποικιλία από ραφές, υλικά και χρωματικούς συνδυασμούς. Είναι εύκολο να κάνετε την F‑TYPE το ιδανικό σπορ αυτοκίνητο για εσάς.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ
Τα όργανα είναι απλά, ευκρινή και εύληπτα. Περιλαμβάνουν δύο μεγάλα αναλογικά καντράν, στοιχείο απαραίτητο σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Η σχεδίαση του τιμονιού τριών ακτίνων ενσωματώνει βασικές λειτουργίες για την ευκολία του ελέγχου. Στα αυτόματα μοντέλα, μοχλοί τοποθετημένοι πίσω από το τιμόνι σάς επιτρέπουν να επιλέξετε διαδοχικές ταχύτητες με τα δάχτυλά σας, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι.
ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Τα νέα σπορ καθίσματα Performance της F‑TYPE έχουν κατασκευαστεί με τη φιλοσοφία των σπορ αυτοκινήτων. Η ελαφρύτερη κατασκευή των καθισμάτων από μαγνήσιο εξοικονομεί 8 κιλά* βάρους σε σύγκριση με μοντέλα προηγούμενης γενιάς. Η αεροδυναμική μορφή της καταλαμβάνει λιγότερο χώρο ενώ δίνει τη δυνατότητα για μια μεγαλύτερη επιλογή από θέσεις καθισμάτων. Τα καθίσματα Performance παρέχουν αυξημένη πλευρική υποστήριξη κατά τη δυναμική οδήγηση και την επιλογή ψύξης για μεγαλύτερη άνεση.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:fUsizUZpYZw
ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Πατήστε το κουμπί Start και το εσωτερικό της F‑TYPE ζωντανεύει με άπλετο φως. Ο ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός φωτισμός προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση με μια επιλογή από Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral ή Red, ανάλογα με τη διάθεσή ή το στυλ σας. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Dynamic και ο φωτισμός αλλάζει θεαματικά σε Red στις χειρολαβές των θυρών, την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό ενδείξεων.
ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
Έχουμε σχεδιάσει το χώρο αποσκευών της F‑TYPE Coupé για να δημιουργήσουμε ένα σπορ αυτοκίνητο που να ταιριάζει με κάθε lifestyle. Ο χώρος αποσκευών του συναγωνίζεται μερικά οικογενειακά hatchback, χωρητικότητας έως και 408 λίτρα. Για μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης, η πόρτα του χώρου αποσκευών μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με το άγγιγμα ενός κουμπιού χάρη στην προαιρετική ηλεκτρική λειτουργία2.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση, η μηχανική υπεροχή της F‑TYPE τής δίνει ένα εύρος δυνατοτήτων, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε οδηγού και του κάθε δρόμου. Coupé ή Convertible, Rear Wheel Drive ή All Wheel Drive, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η σειρά F‑TYPE προσφέρει κάτι για κάθε στυλ οδηγού. Σχεδιάστε και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑TYPE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας ή καταγράψτε το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

1Συγκριτική εξοικονόμηση βάρους για καθίσματα Performance. Τα οχήματα που εμφανίζονται στις βιντεοσκοπήσεις ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές. 2Μόνο Coupé.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
Url
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
Url
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
Url
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
Url