ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία αυτοκίνητα Jaguar και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar στην περιοχή σας
ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ

Η F‑TYPE τροφοδοτείται από τους πιο εντυπωσιακούς κινητήρες βενζίνης, εκ των οποίων όλοι διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες για βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών CO2, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την απόδοση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Όλα τα μοντέλα, από το 4-κύλινδρο με ισχύ 300PS έως το V8 με ισχύ 575PS, διαθέτουν σύστημα ενεργής σπορ εξάτμισης. Επιλέξτε να την κάνετε ρυθμιζόμενη, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να απελευθερώσετε τον εντυπωσιακό ήχο σε όλες τις ταχύτητες του κινητήρα.

i4
Δυνατές επιδόσεις με εκλεπτυσμένη λειτουργία και αποτελεσματικότητα. Ο 4-κύλινδρος κινητήρας Turbocharged 300PS 2.0 λίτρων προσφέρει εξαιρετική ισχύ και εύχρηστο χειρισμό.
V6
Ισχυρός και εκλεπτυσμένος. Ο έλεγχος ώθησης του συμπαγούς υπερσυμπιεστή και της δευτερεύουσας βαλβίδας γκαζιού σάς προσφέρει μια έκρηξη ισχύος 380PS όταν επιταχύνετε, χωρίς καθυστέρηση.
V8
Ταχεία επιτάχυνση και απόκριση κινητήρα που αποδίδεται από τον κινητήρα 450PS ή τον R 575PS, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 8 σχέσεων. Επιλέξτε σύστημα Rear Wheel ή All Wheel Drive για βέλτιστες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι μία ευθεία γραμμή. Αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό; Ένα σασί με τέλειες αναλογίες, τεντωμένη ανάρτηση και ευέλικτο τιμόνι συνδυάζονται για να κάνουν την F‑TYPE εξαιρετικά ευκίνητη, εξασφαλίζοντας ότι παραμένετε σταθερά συνδεδεμένοι με τον δρόμο.

ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ALL WHEEL DRIVE
Το σύστημα All Wheel Drive της F‑TYPE με Intelligent Driveline Dynamics προσφέρει επιδόσεις με τέλεια ισορροπία, παρέχοντας σταθερό χειρισμό στον δρόμο.
TORQUE VECTORING BY BRAKING
Η F‑TYPE χρησιμοποιεί ένα ατομικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης στους εσωτερικούς τροχούς για να μεγιστοποιεί τις δυνατότητές της ακόμα και στις πιο κλειστές στροφές. Με τη μείωση της υποστροφής ,προσφέρει σπορ ευελιξία και πρόσθετη σταθερότητα κατά την οδήγηση.
ΕΝΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ (ELECTRONIC ACTIVE DIFFERENTIAL)
Διαχειρίζεται την παροχή ροπής σε κάθε έναν από τους πίσω τροχούς για την πληρέστερη χρήση της διαθέσιμης ισχύος. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να στρίβετε αργότερα και να επιταχύνετε νωρίτερα. Λειτουργεί με το σύστημα Intelligent Driveline Dynamics.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)
Εξατομικεύστε τα χαρακτηριστικά οδήγησης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το σύστημα Configurable Dynamics σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το βάρος του τιμονιού, τον χάρτη μετάδοσης και την απόκριση του γκαζιού.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
Γρήγορη ανάλυση εισόδου για το στυλ και της συνθήκες οδήγησης, το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής αναδεικνύει την απόκριση της F‑TYPE για να παρέχει μία βέλτιστη οδηγική εμπειρία ανά πάσα στιγμή.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΣΤΑΣΗΣ
355ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 325ΜΜ ΠΙΣΩ
Βελτιστοποιημένη για να συνδυάζει αντοχή και χαμηλό βάρος ενώ προσφέρει σταθερές επιδόσεις.
380ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 325ΜΜ ΠΙΣΩ
Αποδίδει σταθερά επίπεδα εξαιρετικής ισχύος στάσης.
380ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 376ΜΜ ΠΙΣΩ
Εξαιρετικά γρήγορη, προοδευτική απόδοση πέδησης με γρήγορη απόκριση.
398ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 380ΜΜ ΠΙΣΩ
Φρένα από άνθρακα και κεραμικό υλικό. Το ισχυρότερο σύστημα πέδησής μας, ικανό για τα υψηλότερα επίπεδα σταθερής απόδοσης.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ F‑TYPE ΣΑΣ

Δεν υπάρχει λανθασμένη απάντηση όταν επιλέγετε ανάμεσα στο Coupé και στο Convertible.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία αυτοκίνητα Jaguar και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar στην περιοχή σας

*Διατίθεται μόνο με κινητήρες ισχύος 450PS.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.