ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η I‑PACE σας εξελίσσει.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το πάθος μας για τη σχεδίαση και οι ηλεκτρικές τεχνολογίες μας συνδυάστηκαν για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου μηδενικών εκπομπών ρύπων που παραμένει αδιαμφισβήτητα μία Jaguar. Η I-PACE έχει αυτονομία 470km στον κύκλο WLTP*. Αυτό είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού μιας προηγμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 90kWh και του συντελεστή οπισθέλκουσας 0,29Cd της I-PACE . 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Επιλέξτε μια κατηγορία για να μάθετε πώς επηρεάζει την αυτονομία της I‑PACE.

Ακραιες θερμοκρασιες
ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Οι ακραίες χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο η μπαταρία μπορεί να διατηρήσει το επίπεδο φόρτισής της. Η I‑PACE διαθέτει εκπλεπτυσμένα συστήματα θερμικής διαχείρισης που βοηθούν στη διατήρηση της μπαταρίας στη βέλτιστη θερμοκρασία της και την ελαχιστοποίηση της επίπτωσης των εξωτερικών θερμοκρασιών στην αυτονομία του αυτοκινήτου.

Στυλ οδηγησης
ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Μία από τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στην αυτονομία είναι ο οδηγός. Συχνά, η υψηλή επιτάχυνση θα έχει αρνητική επίδραση στην κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου, ενώ η σταθερή ταχύτητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα βοηθήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να διατηρήσει την αυτονομία του. Η σταδιακή επιτάχυνση μπορεί επίσης να μειώσει την ανάγκη για απότομο φρενάρισμα που καταναλώνει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το ομαλό φρενάρισμα.
Η οδήγηση με σταθερή ταχύτητα θα βοηθήσει το ηλεκτρικό όχημα να διατηρήσει την αυτονομία του.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ (PRE-CONDITIONING) 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό στο εσωτερικό της I-PACE εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής Jaguar Remote διασφαλίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία πριν καν εισέλθετε στο όχημα. Ενεργοποιώντας το σύστημα pre-conditioning ενώ η I-PACE φορτίζεται, η ιδανική θερμοκρασία επιτυγχάνεται χωρίς να καταναλώνεται ενέργεια από τη μπαταρία, διατηρώντας την αυτονομία του οχήματος.

Οδήγηση σε συνθηκες υψηλης κυκλοφοριας
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Η λειτουργία Eco βοηθάει στη διατήρηση της αυτονομίας της I‑PACE μειώνοντας την εξάντληση της ενέργειας και ενθαρρύνοντας ένα πιο αποδοτικό στυλ οδήγησης. Πραγματοποιεί επίσης μικρές αλλαγές στη θερμοκρασία της καμπίνας, την επανακυκλοφορία του αέρα και έναν αριθμό άλλων χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις αλλαγές με την κανονική λειτουργία κάθε χαρακτηριστικού ή μέσω των ρυθμίσεων του μενού.

ΚΑΘΑΡΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ
ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Για βέλτιστη φόρτιση στο σπίτι, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν οικιακό επιτοίχιο φορτιστή1 που προτείνει η Jaguar και να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο φόρτισης Mode 3. Η I-PACE είναι εξοπλισμένη με έναν τριφασικό ενσωματωμένο φορτιστή 11kW AC (εναλλασσόμενου ρεύματος), που επαναφορτίζει το όχημά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας και προσφέρει αυτονομία έως 65km ανά ώρα.
Επίσης, παρέχεται ένα καλώδιο φόρτισης Mode 2, κατάλληλο για οικιακή πρίζα. Όταν χρησιμοποιείται οικιακή πρίζα, ο ρυθμός φόρτισης είναι πιο αργός συγκριτικά με έναν επιτοίχιο φορτιστή (έως 11km αυτονομία την ώρα), αλλά αρκεί για την κάλυψη μιας μέσης καθημερινής διαδρομής 60km, εάν το όχημα φορτίζεται όλη τη νύχτα.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ
Η I-PACE συνοδεύεται από ένα καλώδιο Mode 3 που συνδέεται σε δημόσια σημεία φόρτισης AC (εναλλασσόμενου ρεύματος), που αποτελεί το ισχύον πρότυπο στις περισσότερες χώρες. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε δημόσια σημεία φόρτισης AC σε πολλαπλές τοποθεσίες, χρησιμοποιώντας είτε την εφαρμογή Jaguar Remote ή το σύστημα Πλοήγησης. Ένας κλασικός φορτιστής 50kW παρέχει αυτονομία έως 270km την ώρα2.
Ταχυφορτιστές DC (συνεχούς ρεύματος) με προσαρτημένα καλώδια διατίθενται όλο και περισσότερο καθώς η υποδομή δημόσιας φόρτισης βελτιώνεται. Η I-PACE διαθέτει προεγκατάσταση για φόρτιση 100kW DC μέσω ενός συνδεδεμένου καλωδίου DC, επομένως δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας πρόσθετο εξοπλισμό.
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ I‑PACE
Δείτε πως η Jaguar I‑PACE προσαρμόζεται απρόσκοπτα στον τρόπο ζωής σας με μία μόνο φόρτιση, επιλέγοντας ανάλογα τις παρακάτω ρυθμίσεις.
km
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΤΙΣΗ
Επιλέξτε τις κάτωθι ρυθμίσεις
ΟΔΗΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:
Εντός Πόλης
Εντός Πόλης: Η συνηθισμένη σας μετακίνηση πραγματοποιείται εντός και στα περίχωρα της πόλης, με μέση ταχύτητα 27χλμ./ώρα.
Αυτοκινητόδρομος: Η συνηθισμένη σας μετακίνηση πραγματοποιείται σε αυτοκινητόδρομο, με μέση ταχύτητα 92χλμ/ώρα.
Συνδυασμός: Η συνηθισμένη σας μετακίνηση περιλαμβάνει συνδυασμό κίνησης μέσα στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο, με μέση ταχύτητα 47χλμ./ώρα.
Αυτοκινητόδρομος
Συνδυασμός
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ:
AC/Θέρμανση
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ:
18"
20"
22"
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ:

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

1Η Jaguar έχει εγκεκριμένες συνεργασίες υποδομής φόρτισης για όλες τις αγορές στις οποίες η I‑PACE είναι διαθέσιμη. Οι συνεργάτες της υποδομής μας είναι διαθέσιμοι για να συμβουλέψουν για τις καλύτερες λύσεις. Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο της Jaguar για περισσότερες πληροφορίες.
2Παροχή ηλεκτρική ενέργειας 7,4kW είναι διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες.
3Ένας ταχυφορτιστής DC παρέχει μεγάλες ποσότητες ενέργειας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ταχύτητα φόρτισης μειώνεται καθώς η μπαταρία επιτυγχάνει πλήρη χωρητικότητα. Γι’ αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιο γρήγορη η φόρτιση έως το 80 τοις εκατό της χωρητικότητας ή για την εκτεταμένη αυτονομία που απαιτείται.
4Ένα καλώδιο δημόσιας φόρτισης Mode 3 Charging Cable) παρέχεται στον στάνταρ εξοπλισμό με τα μοντέλα της I‑PACE που πωλούνται στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure - Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές σε οχήματα επιβατών στην Ευρώπη. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.

Επίσημα στοιχεία δοκιμών ΕΕ από δοκιμές κατασκευαστών δυνάμει της νομοθεσίας της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία και τα δεδομένα συνολικής απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεταβλητές της οδήγησης και του περιβάλλοντος.