ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Ως ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων, η I PACE ξεκλειδώνει έναν κόσμο γεμάτο παροχές.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ I‑PACE

Συνδυάζοντας την ηλεκτρική απόδοση με σχεδιασμό αντάξιο του πνεύματος της Jaguar, η I‑PACE περιλαμβάνει τη φροντίδα, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που πάντα σας δίνει η ιδιοκτησία Jaguar. Και, ως ένα ηλεκτρικό όχημα μηδενικών εκπομπών καυσαερίων, η I‑PACE μπορεί να προσφέρει περαιτέρω πλεονεκτήματα, όπως πρόσβαση σε κίνητρα και παροχές που παρέχονται από το κράτος, τις τοπικές αρχές και τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
Ε: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Μερικές κυβερνήσεις προσφέρουν άμεσα οικονομικά κίνητρα ή παρέχουν στους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων τη δυνατότητα να αποφύγουν τους φόρους αγοράς, όπως ΦΠΑ ή φόρους αγαθών και υπηρεσιών, που επιβάλλονται σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Ε: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Οι φόροι κατανάλωσης είναι κατά κανόνα χαμηλότεροι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μπορεί να είναι μηδενικοί. Σε χώρες όπου οι πινακίδες αγοράζονται χωριστά από το αυτοκίνητό σας ή αποκτώνται σε λοταρία, τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να ωφεληθούν από μειωμένα κόστη και ακόμη και να αποφύγουν τη λοταρία καταχώρισης οχήματος. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Ε: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Οι επιτοίχιοι πίνακες μπορούν να αποκτηθούν σε επιδοτούμενες τιμές σε μερικές χώρες. Τα κίνητρα μπορεί επίσης να προσφέρονται για την εγκατάσταση κοινόχρηστων εγκαταστάσεων φόρτισης σε κοινόχρηστα αστικά κτίρια και χώρους εργασίας. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Ε: ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να ωφεληθούν από σημαντικά χαμηλότερους φόρους σε σχέση με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα που προσφέρουν προγράμματα εταιρικών αυτοκινήτων. Αυτά μπορεί να είναι επίσης λογιστικά πλεονεκτήματα για τον εργοδότη σας σε σχέση με τη μείωση της αξίας του περιουσιακού στοιχείου. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Ε: ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Δωρεάν εγκαταστάσεις φόρτισης μπορεί να είναι διαθέσιμες κατά τη στάθμευσή σας σε εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και άλλους χώρους. Αυτό αναφέρεται ως φόρτιση προορισμού. Άλλες μπορεί να προσφέρουν μειωμένες χρεώσεις φόρτισης ανάλογα με τον χρόνο που περνάτε στο χώρο. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Ε: ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ

Όταν υπάρχουν χρεώσεις για τη χρήση του οδικού δικτύου, μερικές φορές τα ηλεκτρικά οχήματα απαλλάσσονται. Και, φυσικά, δεν θα απαιτείται η καταβολή οποιωνδήποτε επιβαρύνσεων λόγω εκπομπών που επιβάλλονται σε πετρελαιοκίνητα ή βενζινοκίνητα αυτοκίνητα για λόγους ποιότητας αέρα. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Ε: ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Σε μερικές πόλεις, τα ηλεκτρικά οχήματα επιτρέπονται για τη χρήση λωρίδων οχημάτων με μεγάλη πληρότητα, χωρίς επιβάτες, καθώς και λωρίδων λεωφορείων. Μπορείτε επίσης να σταθμεύετε σε χώρους όπου τα βενζινοκίνητα ή τα πετρελαιοκίνητα οχήματα δεν επιτρέπονται ή μπορούν να σταθμεύσουν με χαμηλότερο κόστος. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

Τα κίνητρα διαφέρουν από χώρα σε χώρα και ακόμη και πόλη και μπορούν να αλλάξουν χωρίς πρότερη προειδοποίηση. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για να μάθετε περισσότερα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Με σχεδόν έναν αιώνα στην κατασκευή οχημάτων και την εμπειρία εξυπηρέτησης μετά την πώληση, η ιδιοκτησία της Jaguar παρέχει απόλυτη σιγουριά. Η μπαταρία της I PACE καλύπτεται με πλήρη εγγύηση 8 ετών*. Και θα έχετε πάντα την πλήρη υποστήριξη του εγκαταστημένου δικτύου των αντιπροσώπων Jaguar και υψηλά καταρτισμένων τεχνικών που γνωρίζουν την Jaguar από κάθε άποψη.

*Η εγγύηση της I PACE περιορίζεται σε 8 χρόνια ή 160 000 km (όποιο παρέλθει πρώτο) και είναι εξαργυρώσιμη αν η μπαταρία πέσει κάτω από το 70 τοις εκατό της υγείας της.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας