ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ

Η ισχύς και η δυναμική της συναρπαστικής Jaguar με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων: όλα όσα θα περιμένατε από ένα ηλεκτρικό SUV επιδόσεων.

Για περισσότερα από ογδόντα χρόνια, η Jaguar δημιουργεί αυτοκίνητα που συναρπάζουν τις αισθήσεις. Η ηλεκτρική ισχύς δεν το αλλάζει αυτό. Αναπτύσσει μόνο περισσότερες ευκαιρίες για τη δημιουργία των θεαματικών επιδόσεων για τις οποίες φημιζόμαστε.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
JAGUAR DYNAMICS

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης της I‑PACE παρέχει 400PS και 696Nm ωφέλιμης άμεσης ροπής. Με ενσωματωμένο σύστημα All Wheel Drive, η I‑PACE επιταχύνει από το 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Η μπαταρία 90kWh της I‑PACE έχει σχεδιαστεί για μεγάλη διάρκεια ζωής και υποστηρίζει παρατεταμένες περιόδους βιώσιμης μέγιστης ισχύος. Η θέση της μπαταρίας στο μεταξόνιο παρέχει στο όχημα χαμηλό κέντρο βάρους, που φυσικά ευνοεί τη δυναμική του οχήματος, καθιστώντας την I‑PACE ένα πραγματικό αυτοκίνητο.
ΜΟΤΕΡ
Η I‑PACE κινητοποιείται από δύο μόνιμα σύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ με μαγνήτες που ενσωματώνονται στους εμπρός και πίσω άξονες. Αυτά τα μοτέρ παρέχουν 400PS και 696Nm ωφέλιμης άμεσης ροπής. Με ενσωματωμένο σύστημα All Wheel Drive, η I‑PACE επιταχύνει από το 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Η I‑PACE δεν απαιτεί συμβατική μετάδοση. Αντίθετα, είναι συνώνυμο της απλότητας. Το σύστημα JaguarDrive προσφέρει άμεσα βιώσιμη επιτάχυνση από 0-12.000 σ.α.λ. χωρίς καθυστέρηση και χωρίς διακοπές αλλαγής ταχυτήτων.
TORQUE VECTORING BY BRAKING
Μεγιστοποιώντας την ευελιξία των σπορ οχημάτων για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά του οδηγού, η Torque Vectoring by Braking παρέχει ελεγχόμενη, ανεξάρτητη πέδηση των μπροστινών ή πίσω εσωτερικών τροχών, αυξάνοντας τις δυνάμεις στροφής που ενεργούν στο αμάξι. Στις περισσότερες συνθήκες, η περισσότερη πίεση πέδησης εφαρμόζεται στον πίσω εσωτερικό τροχό καθώς υποστηρίζει την πιο αυξημένη ικανότητα στροφής, ενώ ο μπροστινός εσωτερικός τροχός φρενάρει για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και εκλεπτυσμένη λειτουργία.
ΕΝΕΡΓΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΑΝΆΡΤΗΣΗ
Όταν μειώνεται ο χώρος μεταξύ του αυτοκινήτου και του δρόμου, βελτιώνεται η απόδοση αεροδυναμικής και η αυτονομία. Η προαιρετική ενεργή πνευματική ανάρτηση της I‑PACE χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή σε ταχύτητες άνω των 105km/h σε αποστάσεις άνω των 10 χιλιομέτρων.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
Το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) παρέχει προσαρμογή της δυναμικής με ακρίβεια και ομαλή οδηγική εμπειρία, παρακολουθώντας τις κινήσεις του οχήματος έως 500 φορές το δευτερόλεπτο. Το σύστημα αναλύει σταθερά την επιτάχυνση, τη δραστηριότητα του τιμονιού, του πεντάλ γκαζιού και φρένου και τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ προσαρμόζονται για τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων ανάρτησης παρέχοντας τη βέλτιστη ισορροπία άνεσης, εκλεπτυσμένης φινέτσας και ευελιξίας ανά πάσα στιγμή.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)
Όταν είναι εξοπλισμένο με σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής, το σύστημα διαμορφούμενης δυναμικής σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε την ευαισθησία του γκαζιού της I‑PACE, το βάρος του τιμονιού και την ακαμψία της ανάρτησης. Επιλέξτε τη δυναμική λειτουργία για να ζωντανέψετε το σπορ χαρακτήρα της I‑PACE.
ALL WHEEL DRIVE

Η I‑PACE προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε κάθε τύπο εδάφους και παντός καιρού. Η απόκριση της ισχύος και της ροπής είναι άμεση και τα ηλεκτρικά μοτέρ μπορούν να προσαρμοστούν ανεξάρτητα στα δεδομένα του οδηγού, τις συνθήκες επιφάνειας του δρόμου και τη διαθέσιμη πρόσφυση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:cBHgLRA_J4Y
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE
Με βάση την απαράμιλλη εμπειρία μας με συστήματα All Wheel Drive, το σύστημα Adaptive Surface Response (AdSR) παρακολουθεί συνεχώς το περιβάλλον του αυτοκινήτου και προσαρμόζει τις κατάλληλες ρυθμίσεις μοτέρ και πέδησης. Μόλις επιλεγεί, το AdSR λειτουργεί σε όλες τις ταχύτητες για να σας υποστηρίξει σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δύσκολες επιφάνειες.
ΣΥΣΤΗΜΑ ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
Το σύστημα Surface Progress Control είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα που σας επιτρέπει να ορίζετε και να διατηρείτε μια σταθερή ταχύτητα υπό απαιτητικές συνθήκες, όπως ολισθηρές επιφάνειες. Λειτουργεί μεταξύ 3,6km/h και 30km/h και σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρωθείτε πλήρως στην οδήγηση.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
Με την παροχή βέλτιστου ελέγχου ροπής όταν βγαίνετε από ακινητοποίηση, η εκκίνηση υπό συνθήκες χαμηλές πρόσφυσης βελτιώνει την ικανότητα σε ολισθηρές συνθήκες όπως βρεγμένο γρασίδι, χιόνι και πάγος. Το σύστημα παραμένει ενεργό μέχρι το αυτοκίνητο να φτάσει τα 30km/h: στη συνέχεια η I‑PACE επανέρχεται στην επιλεγμένη λειτουργία του οδηγού.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ
Για μέγιστη αυτονομία, η I‑PACE χρησιμοποιεί ένα σύστημα βελτιωμένης ανατροφοδότησης πέδησης που αξιοποιεί όλη την ενέργεια πέδησης. Μόλις σηκώσετε το πόδι σας από το πεντάλ γκαζιού, το σύστημα παρέχει ανατροφοδοτική πέδηση, που άνετα επιβραδύνει την I‑PACE ενώ μετατρέπει την ισχύ που δημιουργείται για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας της μπαταρίας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:SYHRnVOY9I0
ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ
Η οδήγηση σε μεγάλη κίνηση είναι απλή: χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής της I‑PACE, μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο της ανατροφοδοτικής πέδησης. Η αντίστοιχη αύξηση στην επιβράδυνση σημαίνει ότι σε κίνηση «σταμάτα-ξεκίνα», για παράδειγμα, υπάρχει πολύ μεγαλύτερος έλεγχος της ταχύτητας του αυτοκινήτου μόνο με το γκάζι.
ΕΝΕΡΓΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ
Για τη βέλτιστη ισορροπία ψύξης και αεροδυναμικής, τα ενεργά πτερύγια ανοίγουν όταν απαιτείται ψύξη της μπαταρίας, αλλά κλείνουν όταν πλέον δεν χρειάζονται για ομαλή ροή αέρα.
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Για τη βέλτιστη ισορροπία ψύξης και αεροδυναμικής, τα ενεργά πτερύγια ανοίγουν όταν απαιτείται ψύξη της μπαταρίας, αλλά κλείνουν όταν πλέον δεν χρειάζονται για ομαλή ροή αέρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:L_qIh5J2OsY

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

Επίσημα στοιχεία δοκιμών ΕΕ από δοκιμές κατασκευαστών δυνάμει της νομοθεσίας της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία και τα δεδομένα συνολικής απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεταβλητές της οδήγησης και του περιβάλλοντος.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας