ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο επαναστατικός σχεδιασμός της I‑PACE ταιριάζει τόσο στο πνεύμα της Jaguar όσο και στο concept της I‑PACE.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Από τους εντυπωσιακούς θόλους των μπροστινών τροχών έως τον πίσω διαχύτη, κάθε στοιχείο της αεροδυναμικής σχεδίασης της I‑PACE συμβάλλει στην κίνηση του οχήματος με βελτιστοποιημένη αυτονομία και σταθερότητα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟ
ΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟ

Οι έντονες καμπύλες της μάσκας προς τα μέσα μειώνουν την οπισθέλκουσα διοχετεύοντας τον αέρα μέσω του σχήματος του καπό και προς τα έξω, όπου περνάει πάνω από μια γραμμή οροφής με καμπύλη για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΠΙΣΩ ΔΙΑΧΥΤΗΣ
ΠΙΣΩ ΔΙΑΧΥΤΗΣ

Οι τετραγωνισμένες γωνίες βοηθάνε τον αέρα να απομακρυνθεί από το όχημα, ελαχιστοποιώντας τις διαφορές πίεσης που προκαλούν σύρσιμο.

ΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ
ΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ

Τα πτυσσόμενα πόμολα των θυρών που διασφαλίζουν ότι η ροή του αέρα διέρχεται ομαλά από όλο το εξωτερικό βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα πλαϊνά τμήματα του αυτοκινήτου.

ΡΕΟΥΣΑ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Η καμπίνα του οδηγού βρίσκεται χαμηλά με σαρωτικά φτερά που δημιουργούν μια αίσθηση κίνησης και ολοκληρώνουν τη γρήγορη, κωνική μεσαία γραμμή του αμαξώματος.

ΣΤΥΛ

Με μια ξεχωριστή παρουσία στο δρόμο, οι φουτουριστικοί κομψοί προβολείς της I‑PACE’s slim futuristic LED διαθέτουν το διπλό γραφικό «J» της σχεδιαστικής υπογραφής μας, ενώ η οροφή προσφέρει εξαιρετικά ομαλή εμφάνιση στην απόχρωση του αμαξώματος, μαύρο χρώμα για αντίθεση ή πανοραμική γυάλινη οροφή.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Τα κομψά, πίσω φώτα της I-PACE υιοθετούν επίσης τεχνολογία LED. Στις προαιρετικές επιλογές, υπάρχουν και προβολείς LED Matrix με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL) . Αυτό το σύστημα διατηρεί τη συνεχή χρήση της μεγάλης σκάλας αλλά αυτόματα ρυθμίζει το σχήμα της δέσμης για αποφυγή εκτυφλωτικών οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα.

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED
ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Τα κομψά, πίσω φώτα της I-PACE υιοθετούν επίσης τεχνολογία LED. Στις προαιρετικές επιλογές, υπάρχουν και προβολείς LED Matrix με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL). Όταν επιλέγονται προαιρετικοί προβολείς Adaptive Matrix LED, τα πίσω φώτα διαθέτουν τα ίδια θεαματικά κινούμενα φλας με τους προβολείς.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Η οροφή της I‑PACE είναι διαθέσιμη είτε σε απόχρωση αμαξώματος, χρώμα σε μαύρο για αντίθεση ή για πλούσιο φυσικό φως στο εσωτερικό, πανοραμική γυάλινη οροφή.

ΖΑΝΤΕΣ JAGUAR

Προσωποποιήστε την I-PACE επιλέγοντας ζάντες από μία ποικιλία 11 σχεδίων. Διαθέσιμες σε διαστάσεις από 18” έως 22”, οι επιλογές περιλαμβάνουν την 22" Style 5069, 5 ακτίνων, Gloss Black με αντίθετο φινίρισμα Diamond Turned και ένθετα από ανθρακονήματα (Carbon Fibre) (φωτογραφία)

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ