IN-CAR TECHNOLOGY 

Άριστα ενσωματωμένες τεχνολογίες διευκολύνουν τον έλεγχο των λειτουργιών της I-PACE και των συνδεδεμένων συσκευών σας. 

Η I-PACE προσφέρει μία αβίαστη εμπειρία συνδεσιμότητας, μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Οι πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες σε διάφορες οθόνες ή μέσω του smartphone σας. Έχετε άμεση πρόσβαση σε ό,τι χρειαστείτε.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
PIVI PRO

Το σύστημα infotainment Pivi Pro είναι οικείο όσο το smartphone σας. Με ένα πάτημα, έχετε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες όπως Λειτουργίες Πλοήγησης & Πολυμέσων και Στοιχεία Επαφών.  

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
Παρέχει ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και ζωντανή πρόσβαση σε σημεία φόρτισης. Επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες στάθμευσης και εντοπισμού θέσης ακόμα και όταν δεν υπάρχει συνδεσιμότητα. Όλες εμφανίζονται λεπτομερώς σε μορφή 2D ή 3D, με αυτόματη παύση της φωνητικής καθοδήγησης σε γνώριμες διαδρομές. 
ONLINE PACK
Επαυξημένη συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Με το Online Pack έχετε στη διάθεσή σας όλα όσα χρειάζεστε,  όπως Online Media, δελτία καιρού, πληροφορίες ημερολογίου και σημεία ενδιαφέροντος. Μπορείτε ακόμα και να στέλνετε μηνύματα χρησιμοποιώντας φωνητική υπαγόρευση, χωρίς να διασπάται η προσοχή σας από το δρόμο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1
Με ενσωματωμένη κάρτα 4G με πακέτο δεδομένων στην I-PACE σας, το προαιρετικό Wi-Fi Hotspot παρέχει πρόσβαση στο Internet. Με τη λειτουργία του Wi-Fi μέσω του πακέτου δεδομένων, θα μπορείτε να διατηρείτε την επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά σας, και να ψυχαγωγείτε τους πάντες με video streaming. Ακόμα και σε απόμερες περιοχές. Το Wi-Fi χρησιμοποιεί την εξωτερική κεραία για βέλτιστη λήψη.
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Μείνετε συνδεδεμένοι με την I‑PACE. Συμβατή με τα περισσότερα smartphones Apple και Android, η εφαρμογή Remote σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε ενημερωμένοι και να διαδράτε με τις βασικές πληροφορίες οχημάτων που περιλαμβάνουν διαθέσιμη αυτονομία, κατάσταση φόρτισης, ρυθμό φόρτισης και κατάσταση σύνδεσης.
SMARTPHONE PACK
Συμβατό με CarPlay®, Android Auto™ και Jaguar InControl Apps, το Smartphone Pack αλληλεπιδρά με μια σειρά από εφαρμογές, μέσω της οθόνης αφής της I‑PACE, απλά και έξυπνα.
SECURE TRACKER
Χρησιμοποιεί τεχνολογία παρακολούθησης ώστε να σας προειδοποιεί για απόπειρα κλοπής και ενημερώνει για τη θέση του οχήματός σας το Κέντρο Παρακολούθησης Κλεμμένου Οχήματος. Το προαιρετικό Secure Tracker Pro3 είναι ακόμα πιο βελτιωμένο και στέλνει ειδοποίηση στις σχετικές αρχές εάν το αυτοκίνητό σας κλάπηκε με χρήση μη εξουσιοδοτημένων ή κλωνοποιημένων κλειδιών. Περιλαμβάνει συνδρομή υπηρεσίας για την περίοδο της εγγύησης.
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
Για να μειωθούν οι περισπασμοί, το προαιρετικό Head-Up Display παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης.
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
Η διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ευκρίνειας 12,3” παρέχει σχετικές πληροφορίες οδήγησης, όπως σύστημα πλοήγησης πλήρους οθόνης με χαρτογράφηση 3D ακριβώς όταν το χρειάζεστε. Η υψηλή ανάλυσή του διασφαλίζει την απόλυτη ευκρίνεια ενώ η εκλεπτυσμένη μηχανή επεξεργασίας προσφέρει υψηλής ευκρίνειας, ομαλής κίνησης γραφικά.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Ζωντανέψτε τη μουσική σας με δύο ηχοσυστήματα της Meridian™, τους Βρετανούς ειδικούς του ήχου. Το εξαιρετικό Meridian Surround Sound System με τεχνολογία Trifield™ αποδίδει όλη την πληρότητα και την καθαρότητα μιας ζωντανής ερμηνείας. Με τη διάταξη 15 ηχείων, η Meridian™ παρέχει την καλύτερη εμπειρία ήχου στον βασικό εξοπλισμό σε I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Η εφαρμογή iGuide της Jaguar χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξηγήσει όλες τις λειτουργίες και τα χειριστήρια της I‑PACE. Επίσης, το κινητό εγχειρίδιο χρηστών έχει διπλασιαστεί, ώστε να βρίσκετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα.
ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να είναι προαιρετικά ή να εξαρτώνται από την αγορά. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας