ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ

Άψογα ενσωματωμένες τεχνολογίες καθιστούν απλό τον έλεγχο των χαρακτηριστικών της I‑PACE και των δικών σας συνδεδεμένων συσκευών.

Η I‑PACE παρέχει μια απίστευτα βελτιστοποιημένη εμπειρία, τόσο εντός όσο και εκτός αυτοκινήτου. Είτε είναι στις δύο οθόνες αφής, τη διαδραστική οθόνη του οδηγού και την οθόνη Head-Up Display είτε στο smartphone σας, όλα όσα χρειάζεστε είναι πάντα κοντά σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
TOUCH PRO DUO

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μας Touch Pro Duo περιλαμβάνει μια οθόνη αφής 10 ιντσών ενσωματωμένη στο ταμπλό και μια χαμηλότερη οθόνη αφής 5 ιντσών με δυναμικά καντράν πολλαπλής λειτουργίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:v1v9Ss8JQo4

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
NAVIGATION PRO
Το Navigation Pro σάς δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε μια επιλογή χαρτών 2D ή 3D. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας τοποθεσίες και χρησιμοποιήστε πολλαπλές χειρονομίες αφής για απλή εξερεύνηση του χάρτη. Με την I‑PACE, το Navigation Pro περιγράφει λεπτομερώς την αυτονομία σας λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες που περιλαμβάνουν τοπολογία δρόμου και όρια ταχύτητας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:M1YaPrydegU
SMARTPHONE PACK
Συμβατό με CarPlay®, Android Auto™ και Jaguar InControl Apps, το Smartphone Pack αλληλεπιδρά με μια σειρά από εφαρμογές, μέσω της οθόνης αφής της I‑PACE, απλά και έξυπνα.
CONNECT PRO
Με το Connect Pro, η I‑PACE σας κρατάει ενημερωμένους. Δείτε τι συμβαίνει στη διαδρομή σας, κοντά σε χώρους στάθμευσης και μέρη ενδιαφέροντος, και, αφού εγκαταστήσετε μια sim, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα 4G Wi-Fi Hotspot εντός του οχήματος για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Μείνετε συνδεδεμένοι με την I‑PACE. Συμβατή με τα περισσότερα smartphones Apple και Android, η εφαρμογή Remote σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε ενημερωμένοι και να διαδράτε με τις βασικές πληροφορίες οχημάτων που περιλαμβάνουν διαθέσιμη αυτονομία, κατάσταση φόρτισης, ρυθμό φόρτισης και κατάσταση σύνδεσης.
SECURE TRACKER
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία εντοπισμού για να σας προειδοποιήσει σε μια απόπειρα κλοπής και να σηματοδοτήσει τη θέση του οχήματός σας στις αρμόδιες αρχές. Το προαιρετικό Secure Tracker Pro1 το ενισχύει αυτό και στέλνει μια ειδοποίηση στο κέντρο παρακολούθησης κλεμμένου οχήματος αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί με μη εξουσιοδοτημένα ή κλωνοποιημένα πλήκτρα.
ΜEΣΑ ΣΕ ΣYΝΔΕΣΗ (ONLINE)
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, ράδιο και podcast καθοδόν. Και όλα αυτά χωρίς το smartphone σας. Συνδέστε τους λογαριασμούς σας στο Deezer και TuneIn με το InControl Portal, και θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στα πολυμέσα σας από την οθόνη αφής του οχήματός σας.
SMART SETTINGS*

Εντοπίζοντας αυτόματα κάθε οδηγό χρησιμοποιώντας το κλειδί και το τηλέφωνό του, οι Smart Settings μπορούν να επιλέξουν προτιμητέο κάθισμα και θέσεις καθρέπτη αλλά και να αναπαράγουν τα πολυμέσα της προτίμησής σας στην αρχή κάθε διαδρομής. Οι έξυπνες ρυθμίσεις Smart Settings μπορούν επίσης να μάθουν και να αυτοματοποιήσουν αυτές τις προτιμήσεις ανάλογα με τις συνήθειές σας και παλαιότερες ρουτίνες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:URgXPjG9Jtk

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
Για να μειωθούν οι περισπασμοί, το προαιρετικό Head-Up Display παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης.
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
Η διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ευκρίνειας 12,3” παρέχει σχετικές πληροφορίες οδήγησης, όπως σύστημα πλοήγησης πλήρους οθόνης με χαρτογράφηση 3D ακριβώς όταν το χρειάζεστε. Η υψηλή ανάλυσή του διασφαλίζει την απόλυτη ευκρίνεια ενώ η εκλεπτυσμένη μηχανή επεξεργασίας προσφέρει υψηλής ευκρίνειας, ομαλής κίνησης γραφικά.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Ζωντανέψτε τη μουσική σας με δύο ηχοσυστήματα της Meridian™, τους Βρετανούς ειδικούς του ήχου. Το εξαιρετικό Meridian Surround Sound System με τεχνολογία Trifield™ αποδίδει όλη την πληρότητα και την καθαρότητα μιας ζωντανής ερμηνείας. Με τη διάταξη 15 ηχείων, η Meridian™ παρέχει την καλύτερη εμπειρία ήχου στον βασικό εξοπλισμό σε I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Η εφαρμογή iGuide της Jaguar χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξηγήσει όλες τις λειτουργίες και τα χειριστήρια της I‑PACE. Επίσης, το κινητό εγχειρίδιο χρηστών έχει διπλασιαστεί, ώστε να βρίσκετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα.
ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να είναι προαιρετικά ή να εξαρτώνται από την αγορά. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας