ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η I‑PACE δίνει μια νέα άποψη στην κλασική ισορροπία σπορ στυλ και πολυτελούς κατασκευής της Jaguar.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας

Απρόσκοπτα ενσωματωμένη τεχνολογία, άφθονος χώρος και εξαιρετική ηρεμία. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Σε όλο το εσωτερικό, όμορφες, χειροποίητες πινελιές ενισχύουν την πολυτελή ατμόσφαιρα της καμπίνας. Πλούσια, ομοιόμορφα φινιρίσματα σας περιβάλλουν και διπλές ραφές σε έντονο χρώμα χαρίζουν μια προσαρμοσμένη εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Τη νύχτα, καθαρός λευκός φωτισμός τονίζει τις εξαίσιες λεπτομέρειες.

ΚΡΥΦΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η I‑PACE διαθέτει μια πλευστή κεντρική κονσόλα στο κέντρο της καμπίνας. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό σχεδίασης με πρόβολο σας δίνει μια άμεση αίσθηση του χώρου της I‑PACE τη στιγμή που ανοίγετε την πόρτα.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Διαθέσιμα σε ποικιλία υλικών και χρωμάτων, τα ειδικά σχεδιασμένα σπορ καθίσματα της I‑PACE συγκρατούν και υποστηρίζουν σε κάθε στροφή. Διαθέτουν θέρμανση και ψύξη για περισσότερη άνεση.
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
Τα προαιρετικά καθίσματα Performance έχουν κατασκευαστεί με τη φιλοσοφία των σπορ αυτοκινήτων. Κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, παρέχουν μεγαλύτερη πλευρική υποστήριξη κατά τη δυναμική οδήγηση.
ΗΣΥΧΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Η καμπίνα είναι ένα καταφύγιο από τον εξωτερικό κόσμο. Για εξαιρετική φινέτσα, η εκλεπτυσμένη ενθυλάκωση του κινητήρα μειώνει τον ήχο ενώ ο ακριβής εξωτερικός σχεδιασμός ελαχιστοποιεί το θόρυβο του ανέμου.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΌ ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΌ ΠΑΡΜΠΡΊΖ

Η I‑PACE προσφέρει μια εκλεπτυσμένη, αθόρυβη οδήγηση. Για να διατηρήσετε το εσωτερικό ήσυχο, η I‑PACE διαθέτει ακουστικό πολυστρωματικό παρμπρίζ στα μπροστινά παράθυρα και παρμπρίζ, μειώνοντας το θόρυβο που εισέρχεται στην καμπίνα από το εξωτερικό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:ohO5fY_9kQs

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ (PRE-CONDITIONING) 
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό στο εσωτερικό της I-PACE εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής Jaguar Remote διασφαλίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία πριν καν εισέλθετε στο όχημα. Ενεργοποιώντας το σύστημα pre-conditioning ενώ η I-PACE φορτίζεται, η ιδανική θερμοκρασία επιτυγχάνεται χωρίς να καταναλώνεται ενέργεια από τη μπαταρία, διατηρώντας την αυτονομία του οχήματος.
ΙΟΝΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ PM2.5
Η τεχνολογία ιονισμού nanoe™ βελτιώνει την ευεξία του οδηγού και των επιβατών. Ενεργοποιώντας το διακόπτη PURIFY στο αυτοκίνητό σας, το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο θα προσελκύσει και θα συγκρατήσει μικροσωματίδια από τον εξωτερικό αέρα όπως PM2.5 και αερομεταφερόμενες αλλεργιογόνες ουσίες, π.χ. σκόνη και γύρη. Αυτό επιτυγχάνεται με τον ιονισμό σωματιδίων της καμπίνας που έλκουν και εξουδετερώνουν τους ρύπους.

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ