ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η σχεδίαση της I-PACE ανοίγει ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων. Πλήρως ενσωματωμένες τεχνολογίες, ασύρματη φόρτιση συσκευών και ενίσχυση τηλεφωνικού σήματος διευκολύνουν τον έλεγχο των λειτουργιών της I-PACE – και των συνδεδεμένων συσκευών σας.

Η I‑PACE έχει πρακτικές εξωτερικές διαστάσεις στο εξωτερικό αλλά εξαιρετικό χώρο στο εσωτερικό. Η ηλεκτρική αρχιτεκτονική παρέχει την ελευθερία φαντασίας ενός νέου εσωτερικού χώρου για εσάς και τους επιβάτες σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η αρχιτεκτονική της I‑PACE δίνει τη δυνατότητα στα μπροστινά καθίσματα να τοποθετηθούν πιο μπροστά προς τον χώρο όπου τυπικά θα βρισκόταν ο κινητήρας, βελτιώνοντας τη θέση οδήγησης. Αυτό παρέχει επίσης μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα, δίνοντας περισσότερο χώρο για τα πόδια και άνεση στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
Πίσω από τα πίσω καθίσματα, ο χώρος φόρτωσης είναι βασικά 656 λίτρα με μήκος 967 mm. Η ικανότητα μεταφοράς της I‑PACE ολοκληρώνεται με ένα μπροστινό χώρο αποθήκευσης, κάτω από το καπό, που παρέχει 27 λίτρα πρόσθετου αποθηκευτικού χώρου.

Loadspace volume is reduced by 18 litres with Air Suspension.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:mN5krYhKgKg
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η απουσία ενός συστήματος μετάδοσης κίνησης έχει δημιουργήσει χώρο για ένα ντουλαπάκι 10.5 λίτρων κάτω από το μπροστινό κεντρικό υποβραχιόνιο. Υπάρχει πρακτικός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το πλήρες πλάτος των πίσω καθισμάτων. Και, επειδή τα ηλεκτρικά μοτέρ δεν χρειάζονται συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων, αξιοποιήσαμε στο έπακρο τον χώρο της κεντρικής κονσόλας σχεδιάζοντας το τέλειο σημείο για τηλέφωνα και κλειδιά.
ΚΛΕΙΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ACTIVITY KEY)
Απολαύστε τις αγαπημένες σας υπαίθριες δραστηριότητες και κρατήστε το κλειδί του αυτοκινήτου σας ασφαλές στο όχημα. Το προαιρετικό ενεργό κλειδί (Activity Key) διαθέτει ένα στιβαρό, πλήρως αδιάβροχο βραχιολάκι καρπού που σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ποικιλία δραστηριοτήτων όταν η μεταφορά του κλειδιού δεν είναι καθόλου πρακτική.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:ervtUTgUSII

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας