ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με τόσες πολλές πρωτοποριακές τεχνολογίες διαθέσιμες, θα βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την οδηγική εμπειρία σας παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια.

Σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε εσάς, τους επιβάτες σας, την μπαταρία και άλλους χρήστες του δρόμου, η I‑PACE έχει κατασκευαστεί για να περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών ασφαλείας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΚΛΩΒΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η I‑PACE χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από αλουμίνιο και ατσάλι για να δημιουργήσει έναν άκαμπτο κλωβό γύρω από την μπαταρία παρέχοντας αυξημένη ασφάλεια για όλους τους επιβάτες του οχήματος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ
Η I‑PACE εκπέμπει ένα εξωτερικό ακουστικό σήμα σε ταχύτητες κάτω των 20km/h για να βοηθήσει τους πεζούς να αποκτήσουν επίγνωση για την παρουσία του αυτοκινήτου.
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα με έξι αερόσακους που περιλαμβάνει αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς και θωρακικούς αερόσακους στο βασικό εξοπλισμό για την προστασία των επιβατών.
ISOFIX
Δύο σημεία πρόσδεσης βρεφικών/παιδικών καθισμάτων ISOFIX υπάρχουν στα έξω πίσω καθίσματα, αλλά όχι στο μεσαίο πίσω κάθισμα.
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 3D
Περιλαμβάνει πλέον συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης 360°. Η εικόνα από τέσσερις κάμερας, διακριτικά τοποθετημένες γύρω από το όχημα, συγχωνεύονται έξυπνα για τη δημιουργία 3D προβολών του οχήματος στην οθόνη αφής, οι οποίες θα ήταν αδύνατο να επιτευχθούν χωρίς έξοδο από το όχημα. Αυτή η βελτιωμένη ορατότητα καθιστά τη διέλευση από διάφορα εδάφη και την εκτέλεση ελιγμών πιο εύκολα από ποτέ.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ
Βοηθάει στην πρόληψη συγκρούσεων με άλλα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες χρησιμοποιώντας κάμερα, ραντάρ και αισθητήρες υπερήχων. Αν εντοπιστεί δυνητική μπροστινή σύγκρουση, το σύστημα δίνει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΉΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (SPEED LIMITER)
Το Cruise Control σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε σταθερή ταχύτητα χωρίς συνεχόμενη χρήση του πεντάλ γκαζιού. Με τον περιοριστή ταχύτητας, μπορείτε να ορίσετε μια μέγιστη ταχύτητα οχήματος.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ADAPTIVE SPEED LIMITER (ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ)
Το σύστημα Traffic Sign Recognition σας ενημερώνει τα όρια ταχύτητας και απαγορευτικά προσπέρασης, προβάλλοντάς τα με σαφήνεια στον πίνακα οργάνων. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Adaptive Speed Limiter χρησιμοποιεί αναγνωρισμένα όρια ταχύτητας για να προσαρμόσει ανάλογα την ταχύτητα του οχήματός σας.
DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)
Παρακολουθώντας τη χρήση του τιμονιού, τη δραστηριότητα του πεντάλ του φρένου και του πεντάλ του γκαζιού, το Driver Condition Monitor (Σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού) ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.
LANE KEEP ASSIST (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ)
Ανιχνεύει την τάση παρέκκλισης του οχήματος από τη λωρίδα του και ασκεί ροπή στο σύστημα διεύθυνσης, βοηθώντας σας να το επαναφέρετε στην πορεία του.
FRONT & REAR PARKING AID (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ)
Το σύστημα Front & Rear Parking Aid χρησιμοποιεί αισθητήρες στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες που σας βοηθούν να προσδιορίσετε την απόστασή σας από εμπόδια, διευκολύνοντας τους ελιγμούς στάθμευσης.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Κάθε πακέτο προσφέρει μία γκάμα λειτουργιών που συνεισφέρουν στην ασφάλεια και ενημέρωσή σας. Το Blind Spot Assist Pack προσφέρεται στάνταρ στα μοντέλα I‑PACE SE και HSE. Το Driver Assist Pack περιλαμβάνεται στάνταρ στην I‑PACE HSE. Το Park Assist Pack διατίθεται προαιρετικά με όλα τα μοντέλα. 

BLIND SPOT ASSIST
Εάν η I-PACE ανιχνεύσει άλλο όχημα στο τυφλό σημείο σας τη στιγμή που επιχειρείτε να αλλάξετε λωρίδα, μία προειδοποιητική λυχνία ανάβει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη και ασκείται ροπή στο σύστημα διεύθυνσης, αποτρέποντας μία πιθανή σύγκρουση.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ
Σύστημα ιδιαίτερο χρήσιμο όταν βγαίνετε με την όπισθεν από μια θέση στάθμευσης. Το σύστημα παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος σας προειδοποιεί για κινδύνους που πλησιάζουν από οποιαδήποτε πλευρά του οχήματός σας. Θα σας ειδοποιήσει τόσο με ηχητικές όσο και με οπτικές προειδοποιήσεις, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι υπάρχει πίσω ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια στο οπτικό σας πεδίο.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Προειδοποιεί τους επιβάτες που αποβιβάζονται από το όχημα από τις πίσω πόρτες για αυτοκίνητα ή ποδηλάτες που προσεγγίζουν το όχημα. Όταν ένα όχημα από το αντίθετο ρεύμα εντοπιστεί, ένα φως προειδοποίησης θα αναβοσβήνει στην πόρτα. Το φως θα απενεργοποιηθεί αμέσως όταν η πόρτα είναι ασφαλές να ανοίξει.
BLIND SPOT ASSIST PACK
Το Blind Spot Assist Pack σάς βοηθά να αναγνωρίζετε και να αντιδράτε με ασφάλεια σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας στο τιμόνι. Περιλαμβάνει Blind Spot Assist, Rear Traffic Monitor και Clear Exit Monitor. 
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH STEERING ASSIST 
Το Adaptive Cruise Control με Steering Assist (Υποβοήθηση Διεύθυνσης) αναβαθμίζει το επίπεδο οδηγικής άνεσης στον αυτοκινητόδρομο και σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Χρησιμοποιεί ελαφρά υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνση και φρενάρισμα για να διατηρήσει το όχημα στο κέντρο της λωρίδας του και την απόσταση που έχει οριστεί από τα προπορευόμενα οχήματα. Μέτριες παρεμβάσεις στο σύστημα διεύθυνσης μειώνουν το φόρτο του οδηγού για διατήρηση του αυτοκινήτου στο κέντρο της λωρίδας.
REAR TRAFFIC MONITOR 
Εξαιρετικά χρήσιμο όταν εξέρχεστε με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης, το Rear Traffic Monitor σας προειδοποιεί για εμπόδια που πλησιάζουν εκατέρωθεν του αυτοκινήτου σας. Με οπτικές και ηχητικές προειδοποιήσεις, γνωρίζετε τι υπάρχει πίσω σας ακόμα και σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. 

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας