ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με τόσες πολλές πρωτοποριακές τεχνολογίες διαθέσιμες, θα βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την οδηγική εμπειρία σας παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια.

Σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε εσάς, τους επιβάτες σας, την μπαταρία και άλλους χρήστες του δρόμου, η I‑PACE έχει κατασκευαστεί για να περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών ασφαλείας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΚΛΩΒΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η I‑PACE χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από αλουμίνιο και ατσάλι για να δημιουργήσει έναν άκαμπτο κλωβό γύρω από την μπαταρία παρέχοντας αυξημένη ασφάλεια για όλους τους επιβάτες του οχήματος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ
Η I‑PACE εκπέμπει ένα εξωτερικό ακουστικό σήμα σε ταχύτητες κάτω των 20km/h για να βοηθήσει τους πεζούς να αποκτήσουν επίγνωση για την παρουσία του αυτοκινήτου.
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα με έξι αερόσακους που περιλαμβάνει αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς και θωρακικούς αερόσακους στο βασικό εξοπλισμό για την προστασία των επιβατών.
ISOFIX
Δύο σημεία ISOFIX για καθίσματα βρεφικά/παιδικά είναι τοποθετημένα σε κάθε πλευρά των πίσω καθισμάτων.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Από τη διαχείριση της κίνησης στην πόλη ή τον ανοιχτό δρόμο έως την παροχή πρόσθετης ασφάλειας για εσάς και τους επιβάτες σας, υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα από πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφαλείας που διατίθενται στο βασικό, προαιρετικό εξοπλισμό ή ως μέρος ενός προαιρετικού πακέτου.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Η I‑PACE κάνει την οδήγηση μεγάλων αποστάσεων και τις καταστάσεις κυκλοφοριακής συμφόρησης ακόμη ευκολότερες καθώς προσφέρει το προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας με υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης. Αυτό το σύστημα αυτόματα κεντράρει και διευθύνει την I‑PACE στη λωρίδα της ενώ διατηρεί μια καθορισμένη απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ
Βοηθάει στην πρόληψη συγκρούσεων με άλλα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες χρησιμοποιώντας κάμερα, ραντάρ και αισθητήρες υπερήχων. Αν εντοπιστεί δυνητική μπροστινή σύγκρουση, το σύστημα δίνει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΉΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (SPEED LIMITER)
Το Cruise Control σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε σταθερή ταχύτητα χωρίς συνεχόμενη χρήση του πεντάλ γκαζιού. Με τον περιοριστή ταχύτητας, μπορείτε να ορίσετε μια μέγιστη ταχύτητα οχήματος.
ADAPTIVE SPEED LIMITER ΚΑΙ TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Σας κρατάει ενημερωμένους για όρια ταχύτητας και πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης προβάλλοντάς τες καθαρά στον πίνακα οργάνων. Όταν ενεργοποιηθεί, ο προσαρμοζόμενος περιοριστής ταχύτητας (Adaptive Speed Limiter) χρησιμοποιεί το Traffic Sign Recognition για να προσαρμόσει κατάλληλα την ταχύτητα του οχήματός σας κατάλληλα με χρήση του συστήματος cruise control.
DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)
Παρακολουθώντας τη χρήση του τιμονιού, τη δραστηριότητα του πεντάλ του φρένου και του πεντάλ του γκαζιού, το Driver Condition Monitor (Σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού) ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.
LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)
Ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και εφαρμόζει μια ροπή οδήγησης για να το επαναφέρει ομαλά στην πορεία του.
ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ
Η πίσω κάμερα παρέχει βελτιωμένη ορατότητα κατά την οπισθοπορεία. Για να βοηθήσουν με το χώρο στάθμευσης, οι στατικές γραμμές εκφράζουν την I‑PACE και η προβλεπόμενη διαδρομή της εμφανίζεται στην οθόνη αφής.
ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Κάθε πακέτο προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που βοηθούν να μείνετε ασφαλείς και ενημερωμένοι. Το Park Pack είναι στον βασικό εξοπλισμό της I‑PACE S. Το Park Pack και Drive Pack είναι στον βασικό εξοπλισμό της I‑PACE SE. Το Park Pack και το Driver Assist Pack είναι στον βασικό εξοπλισμό της I‑PACE HSE.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST
Η παράλληλη και η κάθετη στάθμευση είναι πιο εύκολες από ποτέ με την υποβοήθηση στάθμευσης Park Assist , κατευθύνοντας το όχημά σας κατά την είσοδο και την έξοδο από έναν κατάλληλο χώρο. Μετά την επιλογή του Drive ή του Reverse, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξετε την ταχύτητα του οχήματος. Γραφικά και ειδοποιήσεις θα σας καθοδηγούν στους ελιγμούς.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°
Δίνει απόλυτη σιγουριά σε ανθρώπους κατά τον χειρισμό σε κλειστούς χώρους. Οι αισθητήρες που βρίσκονται γύρω από το όχημα ενεργοποιούνται αυτόματα όταν επιλέγετε την όπισθεν ή μπορούν να ενεργοποιηθούν χειροκίνητα. Καθώς σταθμεύετε, τα γραφικά και οι ηχητικές ειδοποιήσεις υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Προειδοποιεί τους επιβάτες που αποβιβάζονται από το όχημα από τις πίσω πόρτες για αυτοκίνητα ή ποδηλάτες που προσεγγίζουν το όχημα. Όταν ένα όχημα από το αντίθετο ρεύμα εντοπιστεί, ένα φως προειδοποίησης θα αναβοσβήνει στην πόρτα. Το φως θα απενεργοποιηθεί αμέσως όταν η πόρτα είναι ασφαλές να ανοίξει.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ
Σύστημα ιδιαίτερο χρήσιμο όταν βγαίνετε με την όπισθεν από μια θέση στάθμευσης. Το σύστημα παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος σας προειδοποιεί για κινδύνους που πλησιάζουν από οποιαδήποτε πλευρά του οχήματός σας. Θα σας ειδοποιήσει τόσο με ηχητικές όσο και με οπτικές προειδοποιήσεις, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι υπάρχει πίσω ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια στο οπτικό σας πεδίο.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ STOP & GO
Διατηρεί το όχημά σας σε ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο ακόμη και όταν επιβραδύνει. Αν το προπορευόμενο αυτοκίνητο σταματήσει τελείως, το όχημά σας θα ακινητοποιηθεί πίσω του. Μόλις η κυκλοφορία ξεκινήσει, το Adaptive Cruise Control (Προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας) θα συνεχίσει να ακολουθεί το προπορευόμενο αυτοκίνητο.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ
Ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να σας προειδοποιήσει να φρενάρετε. Σε περίπτωση που δεν αντιδράσετε, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης. Ενεργό μεταξύ 10km/h και 160km/h.
BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
Το Blind Spot Assist (Σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου) μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αν το όχημά σας εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, μια μικρή λυχνία προειδοποίησης ανάβει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέπτη και μια ροπή οδήγησης σας παρακινεί να απομακρύνετε την I‑PACE από το πλησιέστερο όχημα.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
Λειτουργεί για την παρακολούθηση οχημάτων και λωρίδων μπροστά με κάμερα και ραντάρ για τη διατήρηση του οχήματός σας σε μια κεντρική θέση και το μετριασμό της ταχύτητας της I‑PACE ανάλογα με τη συμπεριφορά της κυκλοφορίας των προπορευόμενων οχημάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό επιβραδύνει το όχημά σας για να διατηρήσει μια χαλαρή και συγκροτημένη οδήγηση σε καταστάσεις κυκλοφοριακής συμφόρησης.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°
Χρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικές κάμερες που είναι διακριτικά τοποθετημένες γύρω από το όχημα για να παρέχουν προβολή οροφής 360° στην οθόνη αφής. Για να βοηθήσει με τους χειρισμούς, διάφορες διαφορετικές προβολές μπορούν να προβληθούν ταυτόχρονα.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ
Ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να σας προειδοποιήσει να φρενάρετε. Σε περίπτωση που δεν αντιδράσετε, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης. Ενεργό μεταξύ 10km/h και 160km/h.
BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
Το Blind Spot Assist (Σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου) μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αν το όχημά σας εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, μια μικρή λυχνία προειδοποίησης ανάβει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέπτη και μια ροπή οδήγησης σας παρακινεί να απομακρύνετε την I‑PACE από το πλησιέστερο όχημα.

Βρείτε τον δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας