ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η εξαιρετική ποιότητα και δεξιοτεχνία σε συνδυασμό με το σύγχρονο βρετανικό σχεδιασμό: η XF είναι ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστή ομορφιά και δυναμική πολυτέλεια.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ DYNAMIC

Βιώστε ένα γραμμωμένο και αθλητικό εξωτερικό. Οι όμορφα σμιλευμένες καμπύλες ζωντανεύουν τον επιβλητικό της χαρακτήρα. Η δυναμική μπροστινή γρίλια σε συνδυασμό με το ανυψωμένο καπό ενισχύουν την αποστολή της.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Το προφίλ τέλειων αναλογιών της XF Saloon τονίζεται από ένα ενιαίο, κομψό τόξο που «τρέχει» κατά μήκος του σώματος της και κορυφώνεται στα ιδιαίτερα πίσω φώτα LED, με τον εμπνευσμένο από την F‑TYPE διπλό κύκλο.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:TkEq447LAdo
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Ο σαρωτικός εξωτερικός σχεδιασμός της XF είναι φυσικά αεροδυναμικός. Η προηγμένη μορφή της ενισχύει το χειρισμό, τη δυναμική και την εκλεπτυσμένη λειτουργία. Ακόμη και οι προβολείς και οι πλάγιοι ηλεκτρικοί αεραγωγοί έχουν τελειοποιηθεί με ακρίβεια μέσω εξαντλητικής δοκιμής σχεδιασμού για τη μείωση της οπισθέλκουσας και την αύξηση της αρνητικής άντωσης.
ΜΠΡΟΣΤΑ
ΣΤΟ ΠΛΑΪ
ΠΙΣΩ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΑ XF CHEQUERED FLAG

Για εκείνους που βγαίνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η Checkered Flag διαθέτει μοναδικό σήμα Chequered Flag με μια επιλογή από χρώματα εξωτερικού Yulong White, Santorini Black ή Eiger Grey.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ LED «J» BLADE
Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED με τη χαρακτηριστική υπογραφή της Jaguar, τα φώτα πορείας ημέρας «J» Blade, χαρίζουν στην XF μια εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο.
ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ F‑TYPE
Μια από τις πολλές εξαίσιες διακοσμητικές πινελιές της XF Saloon είναι ένα μοναδικό σχέδιο με λεπτές γραμμές στα εμπνευσμένα από την F‑TYPE χαρακτηριστικά πίσω φώτα LED.
ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ
Επιχρωμιωμένοι, με ανάγλυφο σήμα της Jaguar και πλέγμα, οι πλευρικοί αεραγωγοί δίνουν μια αίσθηση της δυναμικής σχεδίασης και της υποβόσκουσας δύναμης της XF.

Ο σύγχρονος βραβευμένος σχεδιασμός της Jaguar, η προηγμένη δυναμική οδήγησης και το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο κάνουν την XF να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XF με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

1Η διαθεσιμότητα αυτών των χαρακτηριστικών και η κατηγοριοποίησή τους στον πρότυπο ή στον προαιρετικό εξοπλισμό εξαρτάται από την αγορά. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για πληροφορίες.
2Περιλαμβάνει ηλεκτρικό σκίαστρο στον στάνταρ εξοπλισμό.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας