ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Οι διαισθητικές τεχνολογίες της XF κάνουν κάθε διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ευχάριστη, ενώ σας κρατούν δικτυωμένο.

INCONTROL

Απολαύστε το πιο προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο και μείνετε συνδεδεμένοι με την XF σας και τον κόσμο με το InControl1, την οικογένεια προηγμένων τεχνολογιών της Jaguar. Οι έξυπνες λύσεις του συστήματος InControl αλληλεπιδρούν άψογα με τις προσωπικές συσκευές, τα δεδομένα και τα πολυμέσα σας, συμβάλλοντας στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των υπαρχόντων σας και της οδηγικής σας εμπειρίας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAGUAR
Από την προηγμένη τεχνολογία πολυμέσων έως τα συστήματα ήχου ακριβείας και τα ευφυή βοηθήματα του οδηγού, κάθε XF φιλοξενεί πρωτοποριακές και άψογα ενσωματωμένες τεχνολογίες InControl της Jaguar.
TOUCH PRO
Η XF προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία του Touch Pro, η οποία ολοκληρώνεται με την οθόνη αφής 10 ιντσών και τους γρήγορους χρόνους απόκρισης στον βασικό εξοπλισμό. Τα χαρακτηριστικά του Touch Pro περιλαμβάνουν έλεγχο φωνής φυσικού διαλόγου, σύστημα πλοήγησης, με χάρτες 2D ή 3D, καθώς και λειτουργία έξυπνης πλοήγησης1.
SMARTPHONE PACK
Μείνετε ασφαλώς συνδεδεμένοι με το smartphone σας ακόμα και όταν βρίσκεστε στο όχημα. Ελέγξτε βελτιστοποιημένες για το όχημα εφαρμογές, όπως το Spotify®, μέσω της οθόνης αφής της XF, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση USB με το smartphone σας Apple® ή AndroidTM.
ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Στον προαιρετικό εξοπλισμό, η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικό περιεχόμενο στην ίδια οθόνη αφής 10 ιντσών. Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την καθοδήγηση πλοήγησης.2
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
CONNECT PRO PACK
Το προαιρετικό Connect Pro Pack1 και εξασφαλίζει ότι έως και οκτώ συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέσω ενός Wi-Fi Hotspot εντός του αυτοκινήτου. Καθώς εργάζεστε από το smartphone σας, το χαρακτηριστικό Remote Premium του Connect Pro Pack σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε από μακριά την κατάσταση της XF σας και να αλληλεπιδράτε με μια σειρά από λειτουργίες, όπως ο κλιματισμός, μέσω της εφαρμογής InControl Remote.
PROTECT
Μείνετε ήσυχοι με την τεχνολογία Protect1, που συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των XF και διαθέτει τη δυνατότητα κλήσης SOS έκτακτης ανάγκης και τη βελτιστοποιημένη βοήθεια της Jaguar. Η εφαρμογή για smartphone Remote Essentials σάς δίνει επίσης ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την XF σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε τα επίπεδα του καυσίμου σας από απόσταση, καταγράψτε τις διαδρομές σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό.
SECURE TRACKER
Προαιρετικό σε όλα τα μοντέλα XF, το Secure Tracker3 εντοπίζει την κλοπή ή τη μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση του αυτοκινήτου σας. Εντοπίζει την τοποθεσία της XF και έρχεται σε επαφή με το κέντρο παρακολούθησης Secure Tracker3 για να ενεργοποιήσει την παρακολούθηση. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει μετακινηθεί με τη χρήση των κλειδιών,μπορείτε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης, με τη χρήση της εφαρμογής Remote3.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το προαιρετικό πακέτο Connect Pro4 προσφέρει Wi-Fi Hotspot, το οποίο αξιοποιεί την ισχυρή εξωτερική κεραία της XF και επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέσουν ασύρματα έως και οκτώ συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi της XF1.
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY<sup>5</sup>
Εστιάστε στο δρόμο με το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display της XF που χρησιμοποιεί τεχνολογία λέιζερ. Αυτό το προηγμένο σύστημα προβάλλει μια σειρά σημαντικών πληροφοριών πάνω στο παρμπρίζ. Παραμένοντας ευκρινής στο άμεσο ηλιακό φως, η καθαρή, φωτεινή εικόνα του που δημιουργείται με τεχνολογία λέιζερ προβάλλει την ταχύτητα του οχήματος, δεδομένα πλοήγησης, ειδοποιήσεις σταθεροποίησης ταχύτητας και δεδομένα του συστήματος Traffic Sign Recognition, όπου διατίθενται.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:aJ6UnI6iwx4
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
Η διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών παρέχει σχετικές πληροφορίες οδήγησης, όπως σύστημα πλοήγησης πλήρους οθόνης με χαρτογράφηση Display4 ακριβώς όταν το χρειάζεστε. Η υψηλή ανάλυσή του διασφαλίζει την απόλυτη ευκρίνεια ενώ η εκλεπτυσμένη μηχανή επεξεργασίας προσφέρει υψηλής ευκρίνειας, ομαλής κίνησης γραφικά.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:ollAo344rMQ
ΗΧΟΣ
Το ηχοσύστημα της Jaguar (180W) αποδίδει ένα εξαιρετικό ακουστικό εύρος μέσω 8 ηχείων. Για μια ενισχυμένη ακουστική εμπειρία, επιλέξτε το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian™ Sound System (380W) με 10 ηχεία και υπογούφερ δύο καναλιών ή το ηχοσύστημα Meridian Surround Sound System (825W) με 16 ηχεία και υπογούφερ δύο καναλιών. Όπου και αν κάθεστε εσείς και οι συνεπιβάτες σας στην XF, θα απολαμβάνετε μια πλούσια εμπειρία ήχου.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN

Ο σύγχρονος βραβευμένος σχεδιασμός της Jaguar, η προηγμένη δυναμική οδήγησης και το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο κάνουν την XF να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XF με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

1 Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτάται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλη σύμβαση δεδομένων. Το Connect Pro Pack περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη των εφαρμογών InControl Apps και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
2Απαιτεί Navigation Pro, CD/DVD Player και ηχοσύστημα Meridian™ Sound System/MeridianTM.
3Το Secure Tracker περιέχει μια υπηρεσία συνδρομής που μπορεί να επεκταθεί μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar.
4Απαιτεί Navigation Pro.
5Απαιτεί παρμπρίζ για το μετριασμό της ηλιακής ακτινοβολίας (Solar Attenuating Windscreen).


Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπό σας Jaguar για τις πιο επικαιροποιημένες πληροφορίες για την αγορά.
Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας